Η Eva Mendes αποκάλυψε τον λόγο που δεν εμφανίζεται ποτέ στο κόκκινο χαλί με τον Ryan Gosling

Η Eva Mendes αποκάλυψε τον λόγο που δεν εμφανίζεται ποτέ στο κόκκινο χαλί με τον Ryan Gosling

Photo by Sonia Recchia/Getty Images

2012 Getty Images

Το βίντεο από τη συμμετοχή της Eva Mendes και του Ryan Gosling στην ταινία The Place Beyond the Pines έφερε και μια αποκάλυψη. 

Η Eva Mendes και ο Ryan Gosling είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της διεθνούς showbiz. Οι δυο τους μετρούν 12 χρόνια σχέσης και έχουν αποκτήσει μαζί δύο κοριτσάκια, όμως είναι από εκείνα τα ζευγάρια που θέλουν να προστατεύουν όσο τίποτε άλλο την προσωπική τους ζωή.

Απόδειξη το γεγονός ότι οι κοινές τους φωτογραφίες στα social media είναι μετρημένες στα δάχτυλα, αλλά και το ότι δεν εμφανίζονται μαζί σε events και red carpets. Για αυτό το τελευταίο, μάλιστα, η Eva Mendes μίλησε δημόσια πρόσφατα εξηγώντας την επιμονή της ίδιας και του Ryan Gosling για προστασία της ιδιωτικής τους ζωής.

H Eva Mendes ποστάρει επιτέλους κοινές πόζες με τον Ryan Gosling στο Instagram και καμαρώνει

Το σπάνιο κοινό στιγμιότυπο Mendes-Gosling στο Instagram και το σχόλιο της Eva

Ειδικότερα, πριν μερικές ημέρες η Eva Mendes δημοσίευσε ένα Instagram reel με σκηνές από το 2012 και την ταινία The Place Beyond the Pines – την πρώτη ταινία που έκανε με τον Ryan Gosling. Σε σχόλιο, λοιπόν, που έκανε στο post της η 49χρονη ηθοποιός ανέφερε ότι νιώθει «άνετα να ποστάρει» φωτογραφίες με εκείνη και τον άντρα της που ήδη είναι διαθέσιμες στο κοινό.

https://www.instagram.com/p/Cqs6__vOg9-

«Τι cool σχόλιο, σε ευχαριστώ», έγραψε χαρακτηριστικά η Eva Mendes απαντώντας σε έναν θαυμαστή που εξέφρασε την επιθυμία του να δει μαζί εκείνη και τον σύζυγό της στην προώθηση της ταινίας Barbie, στην οποία συμμετέχει ο Ryan Gosling. «Αλλά δεν κάνουμε μαζί αυτά τα πράγματα», πρόσθεσε η Mendes. Και συνέχισε: «Νιώθω άνετα να ποστάρω- όπως έχω ποστάρει και αυτές τις φωτογραφίες- μόνο ό,τι είναι διαθέσιμο ήδη εκεί έξω». Σε άλλο σχόλιο η διάσημη ηθοποιός ανέφερε ότι εκείνη και ο Gosling ήταν «μαζί στο κόκκινο χαλί μόνο όταν κάναμε προώθηση της ταινίας μας το 2012».

«Η μαγεία υπάρχει στ’ αλήθεια. Δεν γνωριστήκαμε στο set. Η μαγεία ξεκίνησε καιρό πριν αλλά εδώ είναι μια μικρή δόση μαγείας που αποτυπώθηκε στην κάμερα», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Eva Mendes.

Το χρονικό της σχέσης Mendes-Gosling και ο πρόσφατος γάμος

Η Mendes και ο Gosling άρχισαν να βγαίνουν το 2011 με τη σχέση τους να γίνεται γνωστή μετά από μια έξοδό τους στο California Adventure Park της Disneyland το ίδιο έτος. Τον Σεπτέμβριο του 2014 έγιναν γονείς για πρώτη φορά με την ηθοποιό να φέρνει στον κόσμο την κόρη τους, Esmeralda Amada, ενώ το 2016 υποδέχθηκαν τη δεύτερη κόρη τους, Amada Lee.

Το αγαπημένο ζευγάρι δεν είχε παντρευτεί όλα αυτά τα χρόνια μέχρι που τον Νοέμβριο του 2022 η Eva Mendes- σε συνέντευξή της- αποκάλεσε «σύζυγο» τον Ryan Gosling και όλοι κατάλαβαν ότι το ζευγάρι έχει πρόσφατα ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου. Την πεποίθηση αυτή ενέτεινε και ένα τατουάζ στον καρπό της Eva Mendes, το οποίο έγραφε στα ισπανικά De Gosling, δηλαδή Κυρία Gosling.

https://www.instagram.com/p/Ck-xM-DvqKO