Ο Ηλίας Βαλάσης ήταν ο μόνος αληθινός Survivor και ζει τα καλύτερα του χρόνια στη ζωή και στην Tv

Ο Ηλίας Βαλάσης ήταν ο μόνος αληθινός Survivor και ζει τα καλύτερα του χρόνια στη ζωή και στην Tv

Το Twitter τον λάτρεψε χθες για τον ρόλο του ως Αστέρης στα «Καλύτερα μας χρόνια» και ο Ηλίας Βαλάσης είναι μία από τις guest εκπλήξεις της σειράς.  

Μπορεί o Ηλίας Βαλάσης να μην ήταν ο νικητής του πρώτου ελληνικού Survivor το 2003, αλλά ήταν ο παίκτης που συζητήθηκε όσο κανείς προτού καν ανακαλύψουμε αργότερα τον Ντάνο.

Φέτος μας δείχνει το υποκριτικό του ταλέντο συμμετέχοντας ως Αστέρης και πονηρός προπονητής ποδοσφαίρου στη σειρά τα «Καλύτερα μας χρόνια» και είναι πραγματικά απολαυστικός.

Το κοινό τον λάτρεψε και αυτή η χρονική περίοδος για τον Ηλία Βαλάση είναι η καλύτερή του. Για ένα ακόμη λόγο, καθώς περιμένει μαζί με την σύζυγό του, το τρίτο τους παιδί. Η οικογενειακή του ευτυχία ήταν το αντίβαρο σε μία σειρά από μεγάλες δυσκολίες και ανατροπές που συνέβησαν στη ζωή του.

https://www.instagram.com/p/CX4JVdOMkFo

Βαλάσης ο πραγματικός Survivor

Το 2003 στην Μαλαισία με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, το Mega θα κάνει το πρώτο ελληνικό Survivor, αυτό που έχει μείνει στην συνείδηση του κοινού ως το original και το μόνο που ήταν πραγματικός αγώνας επιβίωσης με τους παίκτες.

Ο Ηλίας Βαλάσης αν και τότε δεν κατάφερε να βγει νικητής (Η Ευαγγελία Δερμετζόγλου πήρε τότε το έπαθλο των 200 χιλιάδων ευρώ) ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής. Αν και εκείνη την εποχή δεν υπήρχαν social media, η δημοφιλία του Βαλάση ήταν τόσο μεγάλη, που για χρόνια αργότερα και όταν ο ίδιος ξεκίνησε να δουλεύει ως ηθοποιός στο θέατρο, όλοι τον ταύτιζαν ακόμη με το Survivor, σε σημείο που τον είχε ενοχλήσει.

Λόγω του παιχνιδιού έχασε και την θέση του στα ΟΥΚ, στο Πολεμικό Ναυτικό στο οποίο υπηρετούσε για 17 χρόνια.

Το πόσο διαφορετικό και πιο δύσκολο ήταν το πρώτο Survivor σε σχέση με σήμερα το έχει περιγράψει σε μία δήλωσή του: «Ήταν ο απόλυτος υποσιτισμός, κάναμε κακό στο σώμα μας, παρανοείς. Έχασα 32 κιλά σε 50 μέρες».

https://www.instagram.com/p/CW0p_ZDMaJn

Ο Βαλάσης ποτέ δεν είχε μία εύκολη ζωή, αλλά γεμάτη με περιπέτειες και δυσκολίες. Οι σχέσεις με την καταπιεστική μητέρα του ήταν οι χειρότερες ενώ ο καλύτερός του φίλος και αλεξιπτωτιστής, ξεψύχησε στα χέρια του.

Εκτός από τις δυσκολίες, η διαδρομή του είχε και χαρές με ένα ανέλπιστο δώρο. Με την σύζυγό του Δώρα, απέκτησαν δύο παιδιά, δύο αγοράκια 5 και 7 ετών σήμερα ενώ πριν από μερικές μέρες αποκάλυψε πως περιμένουν και το τρίτο τους παιδί: «Eυτυχώς που βρέθηκε αυτή η άγια γυναίκα που με αντέχει και κάναμε αυτή τη φοβερή οικογένεια και πάμε και για τρίτο πρώτα ο Θεός. Προσπαθούσαμε πολύ καιρό, οπότε ο Θεός μας το χάρισε».

https://www.instagram.com/p/CX_cYnLs6LY

Και όπως λέει χιουμοριστικά στην ανάρτησή του μαζί της: «Η γυναίκα μου. Όμορφη πολύ. Τα αντίθετα έλκοντα. Γίνε άσχημος. Έχει πέραση».

Ο Ηλίας μετά από μία δεκαετία συμμετοχών σε θεατρικές παραστάσεις, εδώ και λίγες μέρες κάνει μία guest εμφάνιση στη σειρά «Τα καλύτερα μας χρόνια» στην ΕΡΤ, ως προπονητής ποδοσφαίρου. Και είναι απολαυστικός ως Αστέρης Πουλχαρίδης, μάνατζερ του Μανόλο που προσπαθεί με πονηριά να τον πολιτογραφήσει ως Έλληνα και να τον παντρέψει με την Ελπίδα (τηλεοπτική κόρη του Μελέτη Ηλία και της Κατερίνας Παπουτσάκη).

Στο χθεσινό επεισόδιο το άκομψο φλερτ του στην Τζένη Θεωνά, μας χάρισε πολύ αστείες σκηνές του και οι φανς της σειράς τον λάτρεψαν.

Ο Ηλίας, έχει μία ιδιαίτερη σχέση με το φετινό Survivor All Star, καθώς ο Τάκης Καραγκούνιας υπήρξε μαθητής του στην εκπαίδευση στα ΟΥΚ, ενώ ο Στέλιος Χανταμπάκης είναι στενός του φίλος.

https://www.instagram.com/p/BTrJC1yjvQx