Ο 19χρονος Χάρης Σεφερλής απέκτησε νέο look και κάνει «Family Game» με τους γονείς του

Ο 19χρονος Χάρης Σεφερλής απέκτησε νέο look και κάνει «Family Game» με τους γονείς του

O γιος των ηθοποιών έχει μεγαλώσει και έχει αλλάξει αισθητά ωστόσο παραμένει η μεγαλύτερη αδυναμία των γονιών του.

Ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz και μετρούν 14 χρόνια έγγαμου βίου. Οι δυο τους είναι αχώριστοι καθώς εκτός από την οικογενειακή τους ευτυχία απολαμβάνουν την κοινή τους επαγγελματική πορεία στο θέατρο και την τηλεόραση.

Το ζευγάρι ήρθε κοντά το 2003 και ένα χρόνο αργότερα υποδέχθηκαν τον γιο τους, Χάρη ο οποίος είναι ό,τι πιο πολύτιμο έχουν. Το 2009 ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας και από τότε παραμένουν full in love.

Οι δύο ηθοποιοί έχουν αποκαλύψει στο παρελθόν πως γνωρίστηκαν σε παράσταση την οποία θα ανέβαζε ο γνωστός κωμικός.

«Ο Μάρκος δεν με ήθελε για την παράσταση γι’ αυτό τιμωρήθηκε με τον χειρότερο τρόπο», είχε δηλώσει η Έλενα Τσαβαλιά γελώντας, ενώ ο Μάρκος Σεφερλής είχε πει: «Δεν ήταν ότι δεν μου άρεσε ως ηθοποιός, αλλά δεν την ήθελα γιατί έχει τόσο διαπεραστική φωνή! Πού να ήξερα ότι θα την ακούω κάθε μέρα σε όλη μου τη ζωή».

Η Τζένη Θεωνά έγινε νονά & «ηθικός αυτουργός» της βάφτισης είναι ο γιος της-Οι λεπτομέρειες του look

Όταν συναντήθηκαν για πρώτη φορά, ήταν και οι δύο παντρεμένοι, όπως είχαν αναφέρει: «Μόλις χωρίσαμε και οι δύο οριστικά, ήρθαμε ακόμη πιο κοντά. Είχε αναπτυχθεί μια πολύ ωραία σχέση. Ήμουν πολύ ντροπαλός και είμαι ακόμα», είχε ομολογήσει ο Μάρκος Σεφερλής.

Ο Χάρης Σεφερλής μεγάλωσε και δεν είναι πια ο Χαρούλης που ξέραμε

Ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά έχουν φοβερή αδυναμία στον μονάκριβο γιο τους, Χάρη Σεφερλή ο οποίος στα τέλη του μήνα θα γίνει 19 ετών. Ο γιος των ηθοποιών δίνει συχνά το παρών μεγάλωσε σε παραστάσεις των γονιών του, όπου κάθεται στην πρώτη σειρά και παρακολουθεί, εμψυχώνοντάς τους.

https://www.instagram.com/p/Bndoqx6BZTx

Ο νεαρός σπουδάζει Διοίκηση Επιχειρήσεων αφού επέλεξε συνειδητά να απέχει από τον χώρο του θεάματος.

Ο Μάρκος Σεφερλής είχε σχολιάσει το γεγονός ότι ο γιος του δεν ήθελε να ασχοληθεί με την υποκριτική αναφέροντας: «Δεν το ήθελε, όχι ότι το συζητήσαμε ποτέ. Ενώ σαν πιτσιρικάς του άρεσε κι έδειχνε ότι έχει ταλέντο. Εγώ τότε και σε συνεντεύξεις μου έλεγα ότι θα μου άρεσε να κάνει τη δουλειά που κάνω εγώ, για να πάρει την αγάπη που έχω πάρει. Η Έλενα έλεγε όχι, μακριά, γιατί είναι ένα δύσκολο επάγγελμα κι όπως ξέρεις καλά, στην Ελλάδα είναι λίγο κατάρα να είσαι παιδί πολύ επώνυμου ή πολύ πετυχημένου».

https://www.instagram.com/p/CeGQCNWsrox

Όπως θα δεις και στις παρακάτω φωτογραφίες ο 19χρονος δεν θυμίζει σε τίποτα την παλιά του εικόνα αφού έχει αποχωριστεί τα μακριά μαλλιά του και έχει αποκτήσει ένα νέο, κοντό hair look που τον κολακεύει ιδιαίτερα.

https://www.instagram.com/p/CrtI3n6sxr7

Πριν από μερικές ώρες η Έλενα Τσαβαλιά κάθισε στη θέση του συνοδηγού και απόλαυσε τη βόλτα με τον γιο της. Ο 19χρονος πήρε πρόσφατα το δίπλωμα οδήγησης και από τότε κάνει βόλτες στην πρωτεύουσα με τα αγαπημένα του πρόσωπα. H ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία μέσα από το αυτοκίνητο και έγραψε: «Και φτάνει η στιγμή που σε πηγαίνει ο γιος σου βόλτα!!!!! Πόσο γρήγορα περνούν τα χρόνια».

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

Πηγή κεντρικής: elenatsavalia