O Johnny Depp έγινε 60 ετών και δέχθηκε το ωραιότερο δώρο από τους θαυμαστές του

Τσακιρίδου Χριστίνα
O Johnny Depp έγινε 60 ετών και δέχθηκε το ωραιότερο δώρο από τους θαυμαστές του
2023 Invision

O Johnny Depp γιόρτασε τα γενέθλιά του με μια μεγάλη επιστροφή στη σκηνή.

Μια ημέρα που θα θυμάται για πάντα ήταν η Παρασκευή (09/06) για τον Johnny Depp, ο οποίος έγινε 60 ετών. Ο διάσημος σταρ γιόρτασε τα γενέθλιά του στη σκηνή του Bucharest’s Romexpo Αrena, στη Ρουμανία, με 40 χιλιάδες κόσμου να δίνει το παρών τη συναυλία του με τους Hollywood Vampires.

Στο παρελθόν o Depp έχει απασχολήσει πολλές φορές την κοινή γνώμη με καταστάσεις, που δεν σχετίζονται με το υποκριτικό του ταλέντο και τους σπουδαίους ρόλους που έχει υποδυθεί ωστόσο όλα δείχνουν πως έχει γυρίσει σελίδα. Μετά την πολύκροτη δίκη με την πρώην σύζυγό του, Amber Heard στην οποία δικαιώθηκε ο καλλιτέχνης φαίνεται έτοιμος να πάει παρακάτω και να αφήσει πίσω όλα τα σκοτεινά σημεία της ζωής του.

Τα 60α γενέθλια του Johnny Depp

Με την έναρξη της Ευρωπαϊκής περιοδείας του με το συγκρότημά του, ο καλλιτέχνης βίωσε μια πολύ συγκινητική στιγμή καθώς ο Alice Cooper, ζήτησε από το κοινό να τραγουδήσει το «Happy Birthday» στον ηθοποιό.

https://www.instagram.com/p/CtR922AMYgS

Ο Johnny Depp δεν θα επιστρέψει στους «Πειρατές της Καραϊβικής» και ο λόγος είναι απόλυτα κατανοητός

Oι fans του ηθοποιού ένωσαν τις φωνές τους και τραγούδησαν τα «Χρόνια πολλά» στον Χολυγουντιανό σταρ, με τον ίδιο να δείχνει συγκινημένος από το κύμα αγάπης.

Στα social media κυκλοφόρησαν αρκετά βίντεο και ο Depp ακούγεται να λέει: «Αυτό είναι το πιο μεγάλο “happy birthday” που έχω ακούσει ποτέ. Όμορφο, σας ευχαριστώ».

Γιατί ο Johnny Depp δεν θα επιστρέψει στους «Πειρατές της Καραϊβικής»

Σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας o 60χρονος σταρ αρνείται κατηγορηματικά να κάνει το μεγάλο comeback στους «Πειρατές της Καραϊβικής» και όχι άδικα.

Η Daily Mail αναφέρει πως πηγές από το κοντινό περιβάλλον του ηθοποιού, υποστηρίζουν πως ο Depp αρνήθηκε κατηγορηματικά να επιστρέψει ως Jack Sparrow, καθώς είναι έξαλλος με τη Disney.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός, πως η διάσημη εταιρία παραγωγής ταινιών δεν τον στήριξε κατά τη διάρκεια της δικαστικής διαμάχης με την πρώην σύζυγό του, Amber Heard στην οποία ο Depp δικαιώθηκε.

Πηγή κεντρικής: apimages.com