Ο Νίκος Μπάρτζης δίδαξε στρατηγική στην τρίτη ψηφοφορία του Survivor και το κοινό τον αποθέωσε

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ο Νίκος Μπάρτζης δίδαξε στρατηγική στην τρίτη ψηφοφορία του Survivor και το κοινό τον αποθέωσε

Ο Νίκος Μπάρτζης άλλαξε την ψήφο του στο τελευταίο συμβούλιο και αποκάλυψε τις στρατηγικές όλων των παικτών της Μπλε ομάδας.

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor All Star είχαμε τον τρίτο αγώνα ασυλίας. Οι Μππλε δεν κατάφεραν να κερδίσουν παρότι έφτασαν στο flag race κι έτσι στο συμβούλιο του νησιού θα έπρεπε να ψηφίσουν ξανά κάποιον συμπαίκτη τους. Από τα προηγούμενα δύο συμβούλια είχαν προκύψει ως υποψήφιοι στο κοινό η Μελίνα Μεταξά από τους Κόκκινους και ο Νίκος Μπάρτζης από τους Μπλε.

Η απόλυτη ανατροπή στο συμβούλιο

Πηγαίνοντας στο συμβούλιο η Μπλε ομάδα αλλά και το τηλεοπτικό κοινό ήρθαν αντιμέτωποι με μια μεγάλη ανατροπή. Ενώ φαινόταν από την προηγούμενη ψηφοφορία πως μάλλον ο Ηλίας Μπόγδανος θα είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση, τελικά βγήκε όχι μόνο αυτός από την κάλπη αλλά και η Στέλλα Ανδρεάδου, την οποία κανείς δεν περίμενε μιας και η ίδια μαζί με τη Σταυρούλα Χρυσαειδή είναι οι καλύτερες παίκτριες της ομάδας.

Τι συνέβη όμως;

Είχαμε δει στο δεύτερο συμβούλιο ότι ο Νίκος Μπάρτζης είχε ψηφίσει τον Ηλία Μπόγδανο. Παρ' όλα αυτά ο παίκτης των Μπλε μπαίνοντας για να ψηφίσει είπε πως θα αλλάξει την προηγούμενη ψήφο του, παρότι αυτό είναι κάτι που δεν συνηθίζει να κάνει, και θα ψηφίσει τη Στέλλα ώστε να βγουν περισσότεροι υποψήφιοι προς αποχώρηση, μιας και περιμένει ότι ο Ηλίας Μπόγδανος θα πάρει δύο ψήφους και η Στέλλα μία από τους συμπαίκτες του.

Μάλιστα, ο Νίκος Μπάρτζης βρήκε ακριβώς τι θα ψηφίσει ο κάθε συμπαίκτης του λέγοντας πως η Στέλλα και ο Μάριος θα ψήφιζαν τον Μπόγδανο ενώ η Σταυρούλα με εκείνον για να μην φανεί ότι είναι «παρεάκι» θα ψήφιζαν κάτι διαφορετικό χωρίς όμως να αλληλοψηφιστούν. Και έτσι έγινε αφού η Σταυρούλα ψήφισε τον Μάριο και ο Ηλίας τη Στέλλα.

Ο Μπάρτζης έκανε άνω - κάτω τους παίκτες και των δύο ομάδων με την στρατηγική του

Η αλλαγή στην ψήφο του Νίκου Μπάρτζη και το γεγονός πως έπεσε μέσα στις ψήφους των συμπαικτών του «τάραξαν» τόσο τους συμπαίκτες του όσο και κάποιους παίκτες από την αντίπαλη ομάδα. Οι μεν Μπλε δεν μπορούσαν να δεχθούν μάλλον ότι ο συμπαίκτης τους τους έχει ψυχολογήσει πολύ σωστά, ενώ ο Σάκης και η Μαριαλένα από τους Κόκκινους υποστήριξαν πως ο Μπάρτζης έχει στρατηγική και υπονόησαν ότι αυτό είναι κάτι όχι τόσο θεμιτό που έκανε, με το κοινό να απορεί με αυτή την αντίδραση αφού οι παίκτες βρίσκονται σε ένα παιχνίδι και σαφώς θα έχουν στρατηγική. Μάλιστα, ο Σάκης Κατσούλης παρομοίασε την στρατηγική που αποκάλυψε ότι ακολούθησε ο Νίκος Μπάρτζης με «ληστεία».

Παρ' όλα αυτά, ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Μελίνα Μεταξά έδωσαν δίκιο στον παίκτη των Μπλε λέγοντας πως καλά έκανε αν θέλει να φτάσει πιο κάτω στο παιχνίδι αφού είναι μόνος του στην Μπλε ομάδα χωρίς κάποιο «παρεάκι». Το γεγονός δε ότι είπε εξ αρχής και με ειλικρίνεια ότι ψήφισε στρατηγικά επιβραβεύτηκε ιδιαίτερα από τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Το κοινό στηρίζει ξανά Μπάρτζη

Μετά από το χθεσινό συμβούλιο και τα όσα έγιναν το κοινό, το οποίο είχε αρχίσει να μην υποστηρίζει τόσο έντονα τον τελευταίο καιρό τον Νίκο Μπάρτζη κυρίως λόγω της χαμηλής απόδοσής του αγωνιστικά, άρχισε ξανά να αποθεώνει τον συγκεκριμένο παίκτη. Ο λόγος όπως φαίνεται είναι ότι μίλησε με ειλικρίνεια λέγοντας πως έχει μπει για να διεκδικήσει το έπαθλο κι όχι μόνο το τρόπαιο κι έτσι αφού το παιχνίδι θα γίνει ατομικό για εκείνον δεν μετράει η αγωνιστικότητα στις ψηφοφορίες, αφού ο κάθε παίκτης είναι για τον εαυτό του.

Μάλιστα, όπως θα δεις και στα σχόλια που έγιναν στο Twitter πέρα από τα θετικά σχόλια που έλαβε ο Νίκος Μπάρτζης, ο Σάκης Κατσούλης φαίνεται πως «εκνεύρισε» και «κούρασε» το τηλεοπτικό κοινό με την αντίδρασή του στη χθεσινή ψηφοφορία και το προφίλ του δίκαιου παίκτη που θέλει να προβάλλει, αφού ένα είναι σίγουρο, και ο τελευταίος παίκτης στο Survivor δεν γίνεται να μην ακολουθεί κάποια στρατηγική αφού η φύση του παιχνιδιού είναι τέτοια. Ο Μπάρτζης, λοιπόν, αποκαλύπτοντας χθες την δική του έβαλε, όπως φαίνεται ένα λιθαράκι ακόμα στον εαυτό του για τη συμμετοχή του στον τελικό στο Γαλάτσι.