Για τον Θοδωρή Αθερίδη ο σπουδαιότερος ρόλος είναι εκείνος του παππού

Τσακιρίδου Χριστίνα
Για τον Θοδωρή Αθερίδη ο σπουδαιότερος ρόλος είναι εκείνος του παππού

Ο Θοδωρής Αθερίδης έχει τεράστια αδυναμία στην κόρη του, Φωτεινή και στους δύο εγγονούς του. Οι ωραιότερες φωτογραφίες της Φωτεινής Αθερίδου με τα παιδιά της.

Την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία βιώνει εδώ και λίγες εβδομάδες η Φωτεινή Αθερίδου η οποία το πρωί της Τρίτης (16/05) έγινε μητέρα για δεύτερη φορά. Η νεαρή ηθοποιός έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτα με τον σύζυγό της, Κωνσταντίνο Μαγκλάρα.

Το ερωτευμένο ζευγάρι απολαμβάνει τις πρώτες στιγμές με το νεογέννητο στο σπίτι τους, όπου εκεί βρίσκεται και ο 3,5 ετών γιος τους, Θεόδωρος, ο οποίος περνά ανέμελες στιγμές με τον μικρότερο αδελφό του. Τρισευτυχισμένος δηλώνει και ο Θοδωρής Αθερίδης αφού η μονάκριβη κόρη του τον έκανε για δεύτερη φορά παππού.

H πρώτη φωτογραφία του Θοδωρή Αθερίδη με τον εγγονό του

Πριν από λίγες ώρες ο Θοδωρής Αθερίδης δημοσίευσε μια φωτογραφία σε Instagram-story όπου ποζάρει αγκαλιά με τον 30 ημερών γιο της κόρης του. Αυτή είναι η πρώτη (και ίσως η πιο τρυφερή) φωτογραφία του 58χρονου με τον δεύτερο εγγονό του αφού όλες το προηγούμενο διάστημα το μωρό δεχόταν διαρκώς τη φροντίδα της μαμάς του.

atheridis.jpg

«Ρεπό και…», έγραψε ο ηθοποιός στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Η Φωτεινή Αθερίδου με τα πιο μακριά μαλλιά που είχε ποτέ ποζάρει σε έξοδο με τον νεογέννητο γιο της

https://www.instagram.com/p/CnzBDbLsf-b/

Λίγες ώρες μετά την εισαγωγή της Φωτεινής Αθερίδου στο μαιευτήριο, ο πατέρας της, Θοδωρής Αθερίδης, είχε μιλήσει στις τηλεοπτικές κάμερες εμφανώς ευδιάθετος αναφέροντας: «Είμαστε μια χαρά, νιώθουμε τέλεια. Η γέννηση ενός παιδιού είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να συμβεί. Δεν γνωρίζουμε ακόμα ποιο θα είναι το όνομα του παιδιού. Ακόμα δεν έχω κάνει κάποιο δώρο στα παιδιά, θα βγούμε και θα το κανονίσω».

Πριν από λίγες ημέρες η νεαρή μαμά εκμεταλλεύτηκε τον καλό καιρό για να πραγματοποιήσει την πρώτη βόλτα με το μωρό της, στο κέντρο της Αθήνας. Η Φωτεινή Αθερίδου και ο γιος της πόζαραν στον φακό, με την ηθοποιό να μοιράζεται αργότερα τη φωτογραφία με τους διαδικτυακούς της φίλους.

«Η πρώτη μας βολτίτσα», έγραψε η 32χρονη στη λεζάντα της ανάρτησής της στο Instagram και οι followers έσπευσαν να στείλουν τις ευχές τους για το νέο μέλος της οικογένειας.

https://www.instagram.com/p/CtCZqcQNbHG/

Η γέννηση του πρωτότοκου γιου της Φωτεινής Αθερίδου

Στις 19 Σεπτεμβρίου 2019 η Φωτεινή Αθερίδου έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Κωνσταντίνο Μαγκλάρα.

Η αποκάλυψη της ευχάριστης είδησης ήρθε από την μητέρα της, Ελένη Γκασούκα, η οποία δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την χαρά της και δημοσίευσε τα νέα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

gennisi.jpg

Η Ελένη Γκασούκα πόσταρε μία φωτογραφία, στην οποία απεικονίζεται ένας βρέφος που κρατιέται από το χέρι της μαμάς του ενώ στην λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε χαρακτηριστικά «Ήρθε».

Οι ωραιότερες φωτογραφίες της Φωτεινής Αθερίδου με τα παιδιά της

Πηγή κεντρικής: atheridis_thodoris_official