H Μελίνα αποχώρησε από το Survivor και η Σταυρούλα «κέρδισε» το κοινό με την αξιοπρέπειά της

Γεωργία Βλαχοπούλου
H Μελίνα αποχώρησε από το Survivor και η Σταυρούλα «κέρδισε» το κοινό με την αξιοπρέπειά της

Λίγο πριν αποχωρήσει από το Survivor  All Star η Μελίνα έκανε το πιο άκομψο σχόλιο στην Σταυρούλα.

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor All Star οι παίκτες προτού βρεθούν στο συμβούλιο του νησιού για να τους ανακοινώσει ο Γιώργος Λιανός ποιος παίκτης αποχωρεί είχαν να παίξουν πρώτα ένα αγώνισμα επάθλου.

Η ομάδα που κέρδισε το έπαθλο και τα σχόλια

Η ομάδα που κέρδισε το έπαθλο, το οποίο περιελάμβανε και φαγητό αλλά και την εμπειρία του parasailing ήταν η Μπλε, παρότι οι παίκτες έπαιζαν και με έναν λιγότερο παίκτη αφού ο Νίκος Μπάρτζης λόγω ενός τραυματισμού του έμεινε εκτός.

Βέβαια, τι το ήθελαν οι Μπλε, η ήττα κακοφάνηκε πολύ στους Κόκκινους, οι οποίοι άρχισαν τα σχόλια με μπροστάρη τον Σάκη Κατσούλη, ο οποίος έπιασε Σταυρούλα και Μάριο και τους έκανε παράπονα για τον τρόπο που πανηγύρισαν την νίκη τους. Ο ίδιος υποστήριξε πως και εκείνος αλλά και η Κόκκινη ομάδα κρατούν τα προσχήματα όταν κερδίζουν κάποιο μεγάλο έπαθλο όπως το Miami αλλά το κοινό δυστυχώς δεν ξεχνάει και θυμήθηκε τις φορές που τόσο οι Κόκκινοι έβαζαν τον Κόρο στη μέση να φωνάζει τα έπαθλα που κέρδιζαν αλλά και τον ίδιο τον Σάκη να πανηγυρίζει για το έπαθλο στο Miami.

To χειρότερο, βέβαια σχόλιο έγινε από τη Μελίνα Μεταξά πριν ολοκληρωθεί ο αγώνας, η οποία έκανε παρατήρηση στη Σταυρούλα όταν τελείωσε η μεταξύ τους αναμέτρηση, πως την έσπρωχνε καθ' όλη τη διάρκεια και έμπαινε μπροστά της. Η παίκτρια των Μπλε υποστήριξε πως δεν έχει σπρώξει ποτέ κανέναν και τότε η Μελίνα είπε το εξής: «Δεν βλέπεις πώς είμαι και πώς είσαι; Εγώ σε έσπρωχνα;» και τη Σταυρούλα να ζητάει εξηγήσεις για αυτό το σχόλιο με την αντίπαλή της να απαντά «Ποια είναι περισσότερα κιλά, εγώ σε έσπρωξα;».

Η Μαριαλένα κατάφερε να «χρίσει» την Σταυρούλα απόλυτη «queen» του φετινού Survivor

Η Σταυρούλα δεν έδωσε συνέχεια εκείνη την ώρα με το κοινό να την επαινεί για την αντιμετώπισή της κάτι που δεν συνέβη με τη Μελίνα, τα σχόλια για την οποία ήταν αρκετά αρνητικά παρότι η ίδια στην προσωπική της συνέντευξη προσπάθησε να εξηγήσει πως εννοούσε ότι από άποψη δύναμης και αντοχής η Σταυρούλα μπορούσε να την σπρώξει λόγω των απανωτών προβλημάτων υγείας που είχε αντιμετωπίσει την τελευταία βδομάδα στο παιχνίδι.

Η αποχώρηση και η έκπληξη της Στέλλας

Στην συνέχεια του επεισοδίου οι παίκτες βρέθηκαν στο συμβούλιο του νησιού όπου ο Γιώργος Λιανός θα ανακοίνωνε ποιος από τους Μελίνα Μεταξά, Νίκο Μπάρτζη, Ηλία Μπόγδανο και Στέλλα Ανδρεάδου αποχωρεί.

Η παίκτρια που τελικά αποχώρησε ήταν η Μελίνα Μεταξά προς έκπληξη όλων συμπεριλαμβανομένης και της Στέλλας, αφού η τελευταία είχε ψηφιστεί επίτηδες από τον Νίκο Μπάρτζη ως η πιο «αδύναμη» παίκτρια στο κοινό. Μάλιστα, η Μελίνα είχε ψηφιστεί περισσότερες φορές από εκείνη και είχε παραμείνει δείχνοντας πως έχει σταθερό κοινό που την ψηφίζει. Βέβαια, μπορεί να μην αποχώρησε η Στέλλα αλλά κερδισμένος βγήκε ο Νίκος Μπάρτζης, ο οποίος πέτυχε τον σκοπό του όσον αφορά την παραμονή του στο παιχνίδι με το να βγάλει περισσότερους υποψήφιους προς αποχώρηση.

Ωστόσο, δεν είναι μόνο ο Νίκος Μπάρτζης που πίστευε ότι η Στέλλα είναι η πιο «αδύναμη» σύμφωνα με το κοινό. Οι περισσότεροι, αν όχι όλοι οι παίκτες αν και αναγνωρίζουν πως αγωνιστικά είναι πολύ καλή θεωρούν το ίδιο ακριβώς με τον παίκτη των Μπλε. Επομένως, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε από εδώ και πέρα την αντίδρασή τους στην παίκτρια και το κατά πόσο θα τους επηρεάσει το ότι τελικά η ίδια δεν είναι και τόσο «αδύναμη».