Το Twitter βλέπει την αποχώρηση της Μελίνας στο Survivor και η Στέλλα κάνει την ανατροπή

Γεωργία Βλαχοπούλου
Το Twitter βλέπει την αποχώρηση της Μελίνας στο Survivor και η Στέλλα κάνει την ανατροπή

Σύμφωνα με τα spoilers στο αποψινό επεισόδιο του Survivor All Star θα γίνει μια μεγάλη ανατροπή.

Λίγες ώρες πριν το συμβούλιο του νησιού στο Survivor All Star, τα spoilers ήδη έχουν «μιλήσει» για το ποιος παίκτης θα είναι αυτός που φαίνεται να αποχωρεί αυτή την εβδομάδα από το ριάλιτι επιβίωσης.

Οι υποψήφιοι για την εβδομάδα αυτή ήταν η Μελίνα Μεταξά, ο Νίκος Μπάρτζης, ο Ηλίας Μπόγδανος και η Στέλλα Ανδρεάδου. Σύμφωνα με όσες πληροφορίες κάνουν τον γύρο του διαδικτύου αυτή τη στιγμή την έξοδο από το παιχνίδι μάλλον θα δει η Μελίνα Μεταξά.

Screenshot-(270).png

Η στρατηγική του Μπάρτζη μάλλον θα λειτουργήσει

Ο Νίκος Μπάρτζης δίδαξε στρατηγική στην τρίτη ψηφοφορία του Survivor και το κοινό τον αποθέωσε

Κατά την τρίτη ψηφοφορία ο Νίκος Μπάρτζης, όπως παραδέχτηκε, ψήφισε στρατηγικά με απώτερο σκοπό να παραμείνει και να προχωρήσει ακόμα ένα βήμα πιο κοντά στον τελικό του Γαλατσίου. Έτσι, αντί να παραμείνει στην ψήφο του από το δεύτερο συμβούλιο στον Ηλία Μπόγδανο ψήφισε την Στέλλα και προέκυψαν δύο αντί για ένα άτομο προς αποχώρηση από το τρίτο συμβούλιο του νησιού.

Όπως δήλωσε ο ίδιος στον Γιώργο Λιανό, είχε ψυχανεμιστεί τι θα ψηφίσουν οι συμπαίκτες του και θεώρησε πως όσο περισσότεροι παίκτες είναι υποψήφιοι τόσο περισσότερες πιθανότητες θα έχει ο ίδιος να παραμείνει. Η επιλογή της Στέλλας, βέβαια δεν ήταν τυχαία αφού η συγκεκριμένη παίκτρια δεν έχει απασχολήσει καθόλου στο παιχνίδι με την συμπεριφορά της και, γι' αυτόν τον λόγο, για εκείνον αλλά - μεταξύ μας - και για τους περισσότερους Survivors η συγκεκριμένη παίκτρια είναι πιο «αδύναμη» για το τηλεοπτικό κοινό.

Αν λάβουμε υπόψιν μας τα τελευταία spoilers η λογική αυτή του Μπάρτζη μάλλον θα λειτουργήσει, αφού παρότι εκείνος αυτή την στιγμή είναι ο χειρότερος αγωνιστικά παίκτης στο ριάλιτι επιβίωσης, τελικά φαίνεται να παραμένει κι ας μην ήταν ο στόχος του να αποχωρήσει η Μελίνα.

Το κοινό στηρίζει τη Στέλλα

Όπως φαίνεται το τελευταίο διάστημα η Στέλλα έχει αρχίσει να τραβάει την προσοχή του τηλεοπτικού κοινού αφού η ίδια έχει ανέβει πάρα πολύ αγωνιστικά και πλέον μαζί με την Σταυρούλα είναι οι καλύτερες παίκτριες της Μπλε ομάδας. Παράλληλα, η ίδια έχει καταφέρει να μην εμπλακεί ιδιαίτερα σε ίντριγκες, οπότε σύμφωνα με τα σχόλια που ήδη έχουν πάρει «φωτιά» στο Twitter το ενδεχόμενο να αποχωρήσει η συγκεκριμένη παίκτρια θα είναι μεγάλη αδικία.

Ποια θα είναι η αντίδραση των παικτών στην ενδεχόμενη παραμονή της Στέλλας;

Πάντως σε ενδεχόμενη παραμονή της Στέλλας στο παιχνίδι, θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε στα επεισόδια που θα ακολουθήσουν την αντίδραση των υπόλοιπων παικτών.

https://www.instagram.com/p/CtWsCPjtuJQ/

Γιατί μπορεί όλοι να είπαν πως δεν ήταν δίκαιο για εκείνη το να βρεθεί υποψήφια αυτήν την βδομάδα, όμως καθώς έρχεται η ώρα που το Survivor All Star θα γίνει ατομικό, η πιθανότητα να παραμένει μία τόσο δυνατή αγωνιστικά παίκτρια μάλλον θα δημιουργήσει πρόβλημα σε κάποιους παίκτες. Παράλληλα, αν στο αποψινό επεισόδιο παραμείνει τελικά η Στέλλα αυτό θα σημαίνει πως μάλλον δεν είναι τόσο «αδιάφορη» όσο πιστεύουν όλοι οι παίκτες ότι είναι για το τηλεοπτικό κοινό.

Η Στέλλα Ανδρεάδου είναι το success story στο Survivor All Star και η θέση στους 9 τοπ της ανήκει

Άραγε αν παραμείνει στο Survivor η Στέλλα, θα αρχίσουν οι γνωστοί άγνωστοι να προσπαθούν να μειώσουν την εικόνα της με διάφορα τεχνάσματα ή απλά θα φοβηθούν την αντίδραση του κοινού και δεν θα την ψηφίσουν ξανά;