Η Βίκυ Καγιά έκανε μια μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της και από εμάς είναι «ναι»

Η Βίκυ Καγιά έκανε μια μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της και από εμάς είναι «ναι»

H Βίκυ Καγιά έγινε καστανή και πόζαρε στον φακό αποδεικνύοντας πως είναι το εθνικό μας GNTM.

Στις Σπέτσες βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες η Βίκυ Καγιά για να παρευρεθεί στο Διεθνή Αγώνα Κλασσικών και Παραδοσιακών Σκαφών (Spetses Classic Yacht Regatta) που διοργανώνεται κάθε χρόνο στο νησί. Στο event θα δώσει το παρών και ο πρώην συνεργάτης-φίλος της, Γιώργος Καράβας ως καλεσμένος γνωστής εταιρίας σαμπάνιας.

Η 44χρονη είναι αρκετά ενεργή στα social media και μοιράζεται συχνά διάφορες στιγμές τόσο της επαγγελματικής αλλά και προσωπικής της ζωής με τους διαδικτυακούς της φίλους. Η fashion expert και παρουσιάστρια μετρά σήμερα περισσότερους από 639 χιλιάδες followers στο Instagram, με τους οποίους έχει δημιουργήσει μια όμορφη σχέση.

Το νέο hair look

Το διάσημο μοντέλο έκανε μια πολύ κομψή, minimal εμφάνιση στις Σπέτσες φορώντας ένα μακρυμάνικο nude φόρεμα με cut- outs και σκίσιμο που αναδείκνυε τα καλλίγραμμα πόδια της. To look ολοκλήρωσαν επιτυχώς τα διακριτικά, χρυσά κοσμήματα και τα φλατ σανδάλια της.

https://www.instagram.com/p/Ctzb6wrIxKa/

Η μεγάλη «αποκάλυψη» ωστόσο είναι το νέο χρώμα μαλλιών της fashion expert η οποία αποχωρίστηκε το ξανθό και απέκτησε μια πιο ζεστή, καστανόξανθη απόχρωση με χρυσές ανταύγειες.

Βίκυ Καγιά: Τα παιδιά της είναι το επόμενο GNTM- Tο #familygoals άλμπουμ των διακοπών τους

Τα τελευταία χρόνια η Βίκυ Καγιά είναι ορκισμένη ξανθιά και αυτή η αλλαγή στην εμφάνισή της μας ξάφνιασε ευχάριστα.

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις περισσότερες φωτογραφίες της Βίκυς Καγιά με το νέο hair look.

Στην παρακάτω gallery μπορείς να θυμηθείς πώς ήταν η Βίκυ Καγιά ξανθιά.

Η επιθυμία της να μείνει για λίγο εκτός τηλεόρασης

Πριν λίγα 24ωρα η Βίκυ Καγιά παρευρέθηκε στην επίδειξη μόδας του Άγγελου Μπράτη και μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες για την αποχώρησή της από το Star.

«Δεν εμμένω στην άποψή μου να είμαι εκτός τηλεόρασης. Είναι μία ανάγκη η οποία έρχεται από μέσα και έχει να κάνει με το να βρω λίγο τον εαυτό μου. Όταν συνέχεια πας πάνω, κάτω, δεξιά, αριστερά και έχεις οικογένεια μαζί με έξτρα υποχρεώσεις και να είσαι και σύζυγος, κάποια στιγμή φτάνει το τέλμα που δεν αντέχεις άλλο. Θες να το πεις υπερκόπωση; Όπως θέλει το λέει ο καθένας», είπε αρχικά η Βίκυ Καγιά.

Όταν ρωτήθηκε για το πρόσωπο που θα αναλάβει την παρουσίαση του Shopping Star η fashion expert τόνισε: «Δεν θα διαλέξω κανέναν γιατί είναι δουλειά του καναλιού. Πρέπει να αξιολογήσει την κατάσταση και να δει ποιος μπορεί να το συνεχίσει αυτό το πράγμα με έναν πολύ ωραίο και διαφορετικό τρόπο».

Η άποψη της Βίκυς Καγιά για τις αισθητικές παρεμβάσεις

Στα 44 της χρόνια, η Βίκυ Καγιά παραμένει μια από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες της εγχώριας showbiz. «Ούτε bottox κάνω, ούτε πλαστικές. Θέλω να είμαι φυσική και λαμπερή. Με απασχολεί που δεν κοιμάμαι, που δεν τρώω σωστά και που δεν έχω χρόνο για να ησυχάσω. Όταν τα κάνω αυτά, σαφώς και είναι πιο βελτιωμένη η εικόνα μου. Ευτυχώς, υπάρχει το μακιγιάζ», έχει δηλώσει η παρουσιάστρια.

Πηγή κεντρικής: vickykaya_