Ο γιος της Ελένης Φουρέιρα μεγάλωσε πολύ και η αδερφή της Ιωάννα μας έδειξε πόσο

Ο γιος της Ελένης Φουρέιρα μεγάλωσε πολύ και η αδερφή της Ιωάννα μας έδειξε πόσο

Μια νέα πόζα του μικρού αντρούλη όπως τον αποκάλεσε πρόσφατα, έχουμε για τον γιο της Ελένης Φουρέιρα που είναι ήδη 4,5 μηνών.

Από τη στιγμή που η Ελένη Φουρέιρα έγινε μαμά για πρώτη φορά, έχει αποφασίσει και να μιλάει για τον γιο της που είναι πια 4,5 μηνών αλλά να επιστρέψει και κανονικά στην καριέρα της και στις εμφανίσεις της, όπως κάνει ήδη στην καλοκαιρινή της περιοδεία.

Ακόμα και τώρα που έχει επιστρέψει στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, η Ελένη φροντίζει να έχει απόλυτη προτεραιότητά της τον γιο της.

Ακόμα και στα βραβεία Mad που έλαβαν χώρα την προηγούμενη εβδομάδα, η Φουρέιρα μίλησε για τον γιο της τονίζοντας:

«Δύο μέρες πριν τραγουδήσω για πρώτη φορά το El Telephone εδώ, έμαθα ότι είμαι έγκυος. Ήταν πάρα πολλά τα συναισθήματα. Αυτή η χρονιά, ήταν η καλύτερη χρονιά της ζωής μου» είπε και ευχαρίστησε το κοινό.

Αυτό το βραβείο θα πάει στον μικρό μου τον αντρούλη που ήταν κάπου εδώ μέσα πέρυσι, αφιερωμένο στον γιο μου» είπε συγκινημένη.

Και μπορεί τελευταία να μην έχουμε δει κάποια πόζα του μικρού στο Instagram account της Ελένης, είδαμε όμως πόσο μεγάλωσε ο μικρός στο προφίλ της αδερφής της Ιωάννας.

Η Ιωάννα αρχικά πήγε για μπάνιο στο Σούνιο, κι έπειτα είδαμε την πόζα θείας και ανιψιού.

334504473_231062019715107_862827655612976570_n.jpg

Η Ιωάννα που είναι και η ίδια μαμά, καμαρώνει για τον ανιψιό της. Η αδερφή της Ελένης, δείχνει πολλές φορές στιγμές με τα παιδιά της και ένα ποστ για τις δυσκολίες της μητρότητας είχε γίνει viral στο παρελθόν με την Ιωάννα να γράφει:

«Μερικές φορές το να είσαι μαμά σημαίνει απλά πως θα είσαι κουρασμένη. Η μητρότητα συνεπάγεται να κάνεις πράγματα τα οποία κανείς δεν βλέπει, απλά μαγικά γίνονται. Καθαρίζεις, μαγειρεύεις, συγυρίζεις τα παιχνίδια τους, πλένεις, σιδερώνεις, τακτοποιείς, πλένεις τοίχους που ζωγραφίστηκαν ενώ προσπαθείς να συγκρατήσεις τα νεύρα σου, καθαρίζεις λερωμένα μουτράκια, καθαρίζεις την κουζίνα, το μπάνιο και ολόκληρο το σπίτι, τρέχεις να πας στη δουλειά, γυρίζεις από τη δουλειά, δουλεύεις και στο σπίτι.

Επέτειος γάμου για την Ιωάννα Φουρέιρα-Οι φωτογραφίες και το τρυφερό μήνυμα

Είσαι μαμά! Η μητρότητα είναι ένα γενναίο ταξίδι. Ναι γενναίο, γιατί χρειάζεται θάρρος για να μεγαλώσεις ώριμα και ανεξάρτητα παιδιά, να τους δώσεις τα πάντα, να τα αγαπάς με όλη σου την ψυχή, ακόμη και όταν σε τρελαίνουν. Γιατί όλα αυτά εσύ τα κάνεις. Ακόμα και εκείνες τις κουραστικές μέρες, πάλι τα κάνεις όλα.... και τα κάνεις άψογα !!! #μαμα», έγραφε στο caption με τα likes να πέφτουν βροχή στο post της.

Η Ιωάννα, είχε αποκαλύψει σε δήλωσή της πως η αδερφή της είναι η πιο γλυκιά θεία, δε χαλάει ποτέ χατίρι στα ανίψια της και βρίσκει πάντα χρόνο για να παίξει μαζί τους και να κάνει ό,τι της ζητήσουν. Το ίδιο φαίνεται πως κάνει και η ίδια πια ως θεία!

Μιλώντας για την μητρότητα, η Ελένη Φουρέιρα είχε εξομολογηθεί στον Νίκο Χατζηνικολάου τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στο να γίνει μαμά:

«Ιδανικά θα ήθελα να έχω ήδη δύο παιδιά. Το θέλω πάρα πολύ, ιδανικά θα ήθελα να έχω γίνει μητέρα. Δεν είναι εύκολο για όλες τις γυναίκες αυτό, ο γάμος με το παιδί είναι δύο διαφορετικά πράγματα, ένα χαρτί, μια σύμβαση είναι ο γάμος και μπορεί να ταλαιπωρηθείς στο τέλος», εξομολογήθηκε η γνωστή τραγουδίστρια.

Οι αδελφές Φουρέιρα είναι #sistergoals: Συγκινεί η Μαργαρίτα για την εγκυμοσύνη της Ελένης