Ο Μπάρτζης ξανά υποψήφιος στο Survivor αλλά η αποδόμηση της Σταυρούλας δίχασε το κοινό

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ο Μπάρτζης ξανά υποψήφιος στο Survivor αλλά η αποδόμηση της Σταυρούλας δίχασε το κοινό

Ο Νίκος Μπάρτζης ξανά υποψήφιος στο Survivor και οι παίκτες ετοιμάζουν το έδαφος για την ψήφιση της Σταυρούλας.

Έχουμε φτάσει στην τελική ευθεία για τον τελικό του Survivor All Star και πλέον στο παιχνίδι έχουν μείνει 7 παίκτες. Αυτοί είναι ο Σάκης Κατσούλης, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ο Νίκος Μπάρτζης, η Σταυρούλα Χρυσαειδή, ο Ηλίας Μπόγδανος, η Στέλλα Ανδρεάδου και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης.

Παρότι το παιχνίδι έχει γίνει ατομικό εδώ και αρκετές μέρες οι αλλαγές δεν σταματούν κι έτσι ο Γιώργος Λιανός ενημέρωσε τους παίκτες πως αυτή τη βδομάδα αποχωρούν δύο άτομα ενώ ο mvp παίκτης από τους δύο πλέον αγώνες ασυλίας αυτής της εβδομάδας θα μπορεί να ψηφίσει όποιον παίκτη θέλει προς αποχώρηση με το τέλος του δεύτερου συμβουλίου υποψηφιοτήτων.

Η πρώτη ασυλία και το συμβούλιο του νησιού

Την πρώτη ασυλία την κέρδισε ο Σάκης Κατσούλης, πράγμα που δεν έκανε ιδιαίτερη εντύπωση, αφού είναι ο καλύτερος παίκτης αγωνιστικά ενώ αν τα καταφέρει και στην δεύτερη το ίδιο καλά θα είναι ενδεχομένως και ο mvp της εβδομάδας και άρα θα μπορεί να ψηφίσει όποιον θέλει προς αποχώρηση. Ωστόσο, όπως προέβλεψε ο Νίκος Μπάρτζης επειδή υπάρχουν πολλές πιθανότητες ο Σάκης Κατσούλης να βγει mvp, κανείς δεν θα θέλει να ψηφίσει τη Μαριαλένα, ως την λιγότερο καλή αγωνιστικά, αφού ως σύντροφός της ο Σάκης Κατσούλης θα θέλει να την προστατέψει ρίχνοντας στον «τάκο» κάποιον που την ψήφισε.

Στα του συμβουλίου ο Νίκος Μπάρτζης είναι αυτός που βγήκε πρώτος υποψήφιος της εβδομάδας, με τον ίδιο να λέει πως οι συμπαίκτες του τον ψήφισαν είτε επειδή πιστεύουν ότι είναι πολύ χαμηλά στην κατάταξη της 24ωρης ψηφοφορίας που είχε προηγηθεί για το κοινό είτε επειδή θεωρούν ότι είναι πολύ ψηλά. Παρ' όλα αυτά ο ίδιος είπε ξεκάθαρα πως αυτό που θέλει είναι να κερδίσει το έπαθλο κι έτσι πρότεινε στους υπόλοιπους παίκτες να θέσουν κάποιον εξίσου δυνατό απέναντί του για να δει τη δυναμική του.

Η «αποδόμηση» της Σταυρούλας δίχασε το κοινό

Πριν πάμε, ωστόσο στο συμβούλιο του νησιού το κοινό παρακολούθησε τον Σάκη Κατσούλη, τον Νίκο Μπάρτζη και τον Μάριο Πρίαμο να σχολιάζουν τις κινήσεις της Σταυρούλας Χρυσαειδή και κατά κάποιον τρόπο να «αποδομούν» την εικόνα της fair play παίκτριας που είχαμε συνηθίσει τόσο καιρό. Αφορμή για να ξεκινήσει η αποδόμησή της ήταν τα γεγονότα της προηγούμενης εβδομάδας, δηλαδή αφενώς ότι η ίδια όταν κλήθηκε να δημιουργήσει την δική της ομάδα δεν επέλεξε τον «φίλο» της Ηλία Μπόγδανο, αφετέρου ενώ αρχικά ψήφισε τον Σάκη Κατσούλη επειδή «χάρισε» τη μία ασυλία στη Μαριαλένα, δεν κράτησε την ψήφο της και στην επόμενη ψηφοφορία αλλά την άλλαξε ψηφίζοντας τη Μαριαλένα, ώστε απέναντί της να έχει μια πιο «εύκολη» αντίπαλο.

Όπως άφησαν, όμως οι συγκεκριμένοι παίκτες να εννοηθεί η Σταυρούλα παίζει με στρατηγική και αυτό είναι κάτι που τους ενοχλεί.

Όλα αυτά φαίνεται πως μπέρδεψαν το κοινό κι έτσι τα σχόλιά στα social media μία ήταν υπέρ της παίκτριας μία υπέρ των επικριτών της.