Η Στέλλα «άδειασε» τη Σταυρούλα στο Survivor και το κοινό αντέδρασε στα δάκρυα της Χρυσαειδή

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Στέλλα «άδειασε» τη Σταυρούλα στο Survivor και το κοινό αντέδρασε στα δάκρυα της Χρυσαειδή

O Μπάρτζης ξανά πρώτος υποψήφιος για το Survivor αλλά η στοχευμένη επίθεση στη Σταυρούλα εκνεύρισε το κοινό κι η μπάλα πήρε μέχρι και τον Γιώργο Λιανό.

Tα πράγματα έχουν γίνει πολύ δύσκολα στο Survivor All Star, αφού μετά την αποχώρηση του Ηλία Μπόγδανου πριν από δύο μέρες, οι παίκτες που έμειναν να διεκδικούν το έπαθλο και τον τίτλο είναι πια έξι. Αυτοί είναι ο Σάκης Κατσούλης, ο Νίκος Μπάρτζης, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, η Στέλλα Ανδρεάδου και η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Η τελευταία παρότι είναι από τις καλύτερες παίκτριες που έχουν περάσει ποτέ από το ελληνικό Survivor (χθες έσπασε και το ρεκόρ συμμετοχής σε περισσότερα run ξεπερνώντας την Κατερίνα Δαλάκα που κατείχε το ρεκόρ) έχει γίνει «στόχος» την τελευταία βδομάδα για όλους τους παίκτες. Μάλιστα, οι δύο «αιώνιοι εχθροί», ο Νίκος Μπάρτζης και ο Σάκης Κατσούλης συμμάχησαν κανονικότατα εναντίον της στήνοντας ακόμα και την προηγούμενη ψηφοφορία, στην οποία ο Ηλίας Μπόγδανος ήταν η παράπλευρη απώλεια και γι' αυτό αποχώρησε. Ας δούμε όμως τι έγινε στο χθεσινό επεισόδιο.

Η ασυλία και ο πρώτος υποψήφιος

Το παιχνίδι έχει γίνει ατομικό κι έτσι την ασυλία την διεκδικεί κάθε παίκτης για τον εαυτό του. Νικητής αναδείχθηκε ο Σάκης Κατσούλης πετυχαίνοντας το back to back, αφού είχε κερδίσει και την τελευταία ασυλία. Στα του συμβουλίου η κάλπη έδειξε ως πρώτο υποψήφιο τον Νίκο Μπάρτζη, κάτι που δεν έκανε μεγάλη εντύπωση στο κοινό αφού στα τελευταία κάμποσα επεισόδια ο συγκεκριμένος παίκτης βγαίνει υποψήφιος και για στρατηγικούς λόγους αλλά και επειδή είναι κακός αγωνιστικά.

Η «επίθεση» των παικτών στη Σταυρούλα

Εντύπωση, όμως έκανε στο κοινό που παρακολουθεί το ριάλιτι επιβίωσης η «επίθεση» που δεχόταν η Σταυρούλα από τους παίκτες, τόσο με πράγματα που έλεγαν μπροστά της, όσο και με πράγματα που έλεγαν όταν εκείνη δεν βρισκόταν μπροστά, ίσως για να συνεχιστεί η αποδόμησή της στο τηλεοπτικό κοινό. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, το ότι Μαριαλένα και Σάκης την «κατηγόρησαν» όταν ήταν οι δυο τους πως τα δάκρυα που έριξε όταν έφυγε ο Ηλίας Μπόγδανος, με τον οποίο ήταν πολύ φίλοι ήταν «κροκοδείλια» και μετά το συμβούλιο εκείνη off camera γέλαγε.

Αλλά και πριν το αγώνισμα επάθλου οι παίκτες όλοι πια συσπειρωμένοι έριξαν τα «βέλη» τους στην παίκτρια κατηγορώντας την ότι προσπαθεί να «θυματοποιηθεί» και για τον λόγο αυτό δεν κάθεται να συζητήσει με τους συμπαίκτες της.

Αποκορύφωμα ήταν η συζήτηση που ξεκίνησε στο συμβούλιο του νησιού με την άλλοτε «φίλη» της Στέλλα, η οποία δήλωσε ότι ποτέ δεν είχαν έρθει «κοντά» με τη Σταυρούλα, κάτι που άφησε «άφωνη» και την ίδια αλλά και το κοινό γιατί άλλα είχαμε παρακολουθήσει σε προηγούμενα επεισόδια ή όταν η Στέλλα είχε βγει αδίκως υποψήφια κάποια στιγμή.

Όπως ήταν φυσικό η Σταυρούλα, από την πίεση που δέχτηκε από όλα όσα άκουγε ξέσπασε σε κλάματα και δεν ήθελε να συνεχίσει τη συζήτηση.

Τα σχόλια του κοινού

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή δεν ήταν όμως η μόνη που αισθάνθηκε τόσο «άσχημα» με όλες αυτές τις συζητήσεις που γίνονταν εναντίον της. Όσοι αγαπούν να παρακολουθούν το συγκεκριμένο παιχνίδι, είτε έχουν δίκιο οι Survivors για την Σταυρούλα είτε όχι, αισθάνθηκαν πολύ άβολα και μάλιστα αναρωτήθηκαν γιατί ο Γιώργος Λιανός συνέχισε τη συζήτηση ενώ η παίκτρια είχε καταρρεύσει ψυχολογικά. Παράλληλα, τα όσα είπε η Στέλλα για τη Σταυροούλα εξόργισαν τους χρήστες του Twitter και αυτά είναι μερικά από τα σχόλια: