To post όλο νόημα του 29χρονου συντρόφου της Madonna και τα νεότερα για την υγεία της

Τσακιρίδου Χριστίνα
To post όλο νόημα του 29χρονου συντρόφου της Madonna και τα νεότερα για την υγεία της
2019 Invision

H Madonna νοσηλεύτηκε σε πολύ σοβαρή κατάσταση και ο αγαπημένος της, Josh Popper έστειλε ένα μήνυμα όλο νόημα μέσα από τα social media.

Δύσκολες ώρες περνά η Madonna και η οικογένειά της μετά την πολύ σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της. Η βασίλισσα της pop αναρρώνει από σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη η οποία την οδήγησε στο νοσοκομείο και στην εντατική όπου διασωληνώθηκε για ένα βράδυ.

Η αναβολή της περιοδείας και ο φόβος για τη ζωή της

Η κατάσταση της Madonna ήταν τόσο σοβαρή που οι συγγενείς της προετοιμάζονταν για παν ενδεχόμενο, σύμφωνα πάντα με όσα δήλωσε πηγή από το στενό της περιβάλλον στη DailyMail.com.

Πριν λίγα 24ωρα η ομάδα της τραγουδίστριας πραγματοποίησε έκτακτη διαδικτυακή σύσκεψη για να συζητήσει για την κατάσταση της pop star και εν τέλη να αποφασίσει την αναβολή της περιοδείας της. Πηγές δήλωσαν ότι η Madonna δούλευε νυχθημερόν για να εξασφαλίσει ότι η περιοδεία της θα είναι τέλεια, ενώ αποκάλυψε ακόμη ότι κάνει πρόβες έξι ημέρες την εβδομάδα.

Η Madonna με «σοβαρή λοίμωξη» στην ΜΕΘ: Τι πάει πίσω & γιατί ανησύχησαν οι συγγενείς

«Τις προηγούμενες ημέρες κανείς δεν γνώρισε ποια κατεύθυνση θα πάρει η υγεία της και η οικογένειά της ετοιμαζόταν για το χειρότερο», δήλωσε συγγενής της Madonna και πρόσθεσε:

«Όλοι πίστευαν ότι μπορεί να την χάσουμε και αυτή ήταν η πραγματικότητα. Δεν ζει την υγιεινή ζωή που θα έπρεπε για την ηλικία της. Πιστεύει ότι είναι ακόμα νεαρή γυναίκα ενώ δεν είναι. Οτιδήποτε αφορά τη δουλειά της, συμπεριλαμβανομένης της περιοδείας, έχει πάει πίσω και κανείς δεν επιτρέπεται να μιλάει γι’ αυτό».

To post όλο νόημα του συντρόφου της

Δύο ημέρες πριν επιβεβαιωθεί η νοσηλεία της Madonna ο 29χρονος μποξέρ και προπονητής πυγμαχίας, Josh Popper έκανε μια ανάρτηση στο Instagram μέσω της οποίας έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα.

https://www.instagram.com/p/Ct9mmS8uuau/

«Δώσε στον εαυτό σoυ την άδεια να ζήσει μια μεγάλη ζωή. Γίνε αυτός που προορίζεσαι να είσαι. Σταμάτα να κάνεις τον μικρό. Είσαι προορισμένος για μεγαλύτερα πράγματα. Ευχαριστώ τον προπονητή μου, την οικογένειά μου και την ομάδα Bredwinners που είναι δίπλα μου», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Josh Popper.

Τα νεότερα της υγείας της

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του BBC η pop star πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, επέστρεψε στο σπίτι της και αισθάνεται ήδη καλύτερα μετά από την σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη που την οδήγησε σε μονάδα εντατικής θεραπείας σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης. H 64χρονη ξεπέρασε τον κίνδυνο για την ζωή της ωστόσο παραμένει υπό ιατρική φροντίδα μέχρι την πλήρης ανάρρωση.

Η σχέση με τον Josh Popper

Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά και αυτό επιβεβαιώνεται περίτρανα και στην περίπτωση της Madonna. Η διάσημη τραγουδίστρια μπορεί να χώρισε πρόσφατα με τον 23χρονο σύντροφό της, Andrew Darnell όμως δεν έχασε χρόνο και γύρισε άμεσα σελίδα στην προσωπική της ζωή.

https://www.instagram.com/p/Cok7HTNuXD_/

Η 64χρονη ζει ένα παθιασμένο ειδύλλιο με τον 29χρονο μποξέρ Josh Popper. Σύμφωνα με τη DailyMail.com, η βασίλισσα της pop βγαίνει με τον πυγμάχο και περνά ανέμελες στιγμές μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Πηγές αναφέρουν ότι ο Popper προπονεί ένα από τα έξι παιδιά της Madonna στο γυμναστήριό του, Bredwinners, στη Νέα Υόρκη.

Πριν λίγους μήνες η τραγουδίστρια πόζαρε στην αγκαλιά του νέου της συντρόφου με τον 29χρονο να δημοσιεύει αργότερα την φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram. Ο Popper προπονεί αθλητές και συμμετέχει και στο reality «Summer House».

Πηγή κεντρικής: apimages.com