«Ίδια η Δέσποινα το 1995» είπαν στη Μελίνα Νικολαΐδη την ώρα που γυμνάζεται με τον σύντροφό της

«Ίδια η Δέσποινα το 1995» είπαν στη Μελίνα Νικολαΐδη την ώρα που γυμνάζεται με τον σύντροφό της
Instagram

Το «Γέλα μου» της Βανδή, το λεοπάρ μαγιό και ο πιο εύκολος τρόπος γυμναστικής για ερωτευμένους. 

Και ναι: στο νέο post της Μελίνας Νικολαΐδη η νεαρή είναι ίδια η μητέρα της, Δέσποινα Βανδή, την εποχή που τραγουδούσε το «Γέλα μου».

Το ρεκόρ της Δέσποινας Βανδή και τα σχόλια για το πρόβλημα υγείας του Βασίλη Μπισμπίκη

Για θυμήσου εδώ:

Και τώρα δες της ανάρτηση της 19χρονης στο Instagram:

https://www.instagram.com/p/CtgjDN1Lpv6/

Όπως ήταν αναμενόμενο, η νεαρή κοπέλα απέσπασε εκατοντάδες likes και από τα σχόλια που είδαμε ξεχώρισε και αυτό που τονίζει την ομοιότητά της με τη Δέσποινα.

Untitled.png

Οι φωτογραφίες από το καρουζέλ της ανάρτησης και το video

Στο καρουζέλ των φωτογραφιών η νεαρή σπουδάστρια της υποκριτικής επικοινώνησε με κάποιες υπέροχες λέξεις την ευτυχία της όπως θα δεις κι εσύ.

Εκτός όμως από τις φωτογραφίες, η Μελίνα μοιράστηκε και ένα βίντεο με τον αθλητή και γυμναστή σύντροφό της, Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη, την ώρα που γυμνάζεται μαζί του στην παραλία. Για την ακρίβεια, το ζευγάρι βρήκε τον καλύτερο και πιο ευχάριστο τρόπο για να γυμναστεί και η εν λόγω μέθοδος αποτελεί την ιδανική πρόταση για ερωτευμένους όπως θα δεις παρακάτω.

Τα πλάνα από σπίτι της 19χρονης Μελίνας Νικολαΐδη στο Λονδίνο λίγες ημέρες πριν από τα γενέθλιά της

Φορώντας το λεοπάρ μπικίνι μαγιό της, η Μελίνα «χτίζει» κοιλιακούς φιλώντας τον καλύτερο προπονητή που θα μπορούσε να έχει.

Σε 30 προπονήσεις η 18χρονη Μελίνα Νικολαΐδη απέκτησε το σώμα που ήθελε - Να πώς

Το σχόλιο της Δέσποινας Βανδή ήταν «φωτιά»

1686830387812-454160250-Untitled.png

Mελίνα και Αλέξανδρος είναι το πιο fit ζευγάρι

Η Mελίνα έρχεται όσο πιο συχνά μπορεί στην Αθήνα για να περνά χρόνο με τα κοντινά της πρόσωπα και η γυμναστική είναι μια από τις αγαπημένες τις ασχολίες. O εκλεκτός της ο καρδιάς της είναι personal trainer και διατηρεί το δικό του γυμναστήριο στην περιοχή της Γλυφάδας στο οποίο πηγαίνει καθημερινά και η μαμά της Μελίνας, Δέσποινα Βανδή.

Η 19χρονη έχει βάλει την άσκηση στην καθημερινότητά της και ακούει πιστά τον γυμναστή σύντροφό της για να αποκτήσει το απόλυτο bikini body. Η νεαρή φοιτήτρια έχει ήδη ένα πολύ υγιές, καλλίγραμμο κορμί και δεν σταματά να δημοσιεύει #postworkout στιγμιότυπα μέσα από το γυμναστήριο του αγαπημένου της, στο προφίλ που διατηρεί στο Instagram.

Η Μελίνα συνδυάζει επιτυχώς διατροφή και άσκηση με τα αποτελέσματα να είναι ορατά στο σώμα της.

Θυμίζουμε ξανά πως η νεαρή σπουδάστρια μοιράζει τον χρόνο της μεταξύ Ελλάδας-Αγγλίας για να βλέπει όσο περισσότερο μπορεί την οικογένεια και τον σύντροφό της, Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη.