Σταυρούλα Χρυσαειδή και Ηλίας Μπόγδανος έγιναν viral στο Survivor παρά το κόλπο του Κατσούλη

Γεωργία Βλαχοπούλου
Σταυρούλα Χρυσαειδή και Ηλίας Μπόγδανος έγιναν viral στο Survivor παρά το κόλπο του Κατσούλη

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή κι ο Ηλίας Μπόγδανος βρέθηκαν μαζί σαν να μην πέρασε μια μέρα κι έστειλαν τα «φιλάκια» τους προς πάσα κατεύθυνση την ώρα που στο Survivor συνεχίζονται οι μηχανορραφίες.

Οι μέρες στο νησί του Άγιου Δομίνικου για όσους συμμετείχαν στο Survivor All Star είναι, όπως ενημέρωσε ο Γιώργος Λιανός τους παίκτες πριν την τελευταία αποχώρηση, μετρημένες, αφού αυτή η εβδομάδα θα είναι η τελευταία βδομάδα που θα μείνουν εκεί.

Όπως ανακοίνωσε ο παρουσιαστής οι 5 πια εναπομείναντες παίκτες θα αγωνιστούν για το τελευταίο έπαθλο του παιχνιδιού ενώ στην συνέχεια θα παίξουν δύο αγώνες ασυλίας, απ' όπου οι τρεις που θα απομείνουν θα είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση και ένας θα είναι αυτός που θα φύγει λίγο νωρίτερα από το νησί, με βάση την 24ωρη ψηφοφορία που είχε γίνει και την κατάταξη που είχε δημιουργηθεί.

Ο τελευταίος αγώνας επάθλου

Έτσι κι έγινε, λοιπόν και η εβδομάδα ξεκίνησε για τον Σάκη Κατσούλη, τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, τον Νίκο Μπάρτζη, τη Στέλλα Ανδρεάδου και τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη με τον αγώνα του τελευταίου επάθλου για το Survivor All Star.

Εκεί τα πράγματα δεν ήταν και πολύ ανατρεπτικά, αφού νικητής για ακόμα μια φορά ήταν ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος δεν χωρά αμφιβολία ότι είναι τελικά ο καλύτερος παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης, μιας και τα στατιστικά μιλάνε από μόνα τους.

Ο Σάκης, λοιπόν έπρεπε να επιλέξει δύο συμπαίκτες του για να απολαύσουν μαζί ένα μπάνιο, ένα χαλαρωτικό μασάζ αλλά και ένα ιταλικό γεύμα. Σαν ακριβοδίκαιος παίκτης που θέλει να δείχνει ότι είναι ο συγκεκριμένος παίκτης, επέλεξε μεν τη σύντροφό του Μαριαλένα για να απολαύσουν μαζί το έπαθλο αυτό αλλά και τον Νίκο Μπάρτζη με την αιτιολογία πως δεν είχε επιλεχθεί σε κανένα από τα τελευταία μεγάλα έπαθλα. Όπως είπε ο Σάκης Κατσούλης: «Μπορεί να μην είμαστε κοντά, μπορεί να μην έχουμε έρθει ποτέ κοντά σε δύο Survivor, δεν αλλάζει αυτό σε λίγες μέρες, μπορεί να είχαμε την ίδια οπτική γωνία για ένα γεγονός που συνέβη το τελευταίο διάστημα αλλά δεν αλλάζουν πολλά από αυτά θεωρώ. Παρ' όλα αυτά σήμερα θα φάμε μαζί ιταλικό γεύμα, θα κάνουμε μασάζ, θα λουστούμε...».

Το κοινό αντί για Survivor έβλεπε Σταυρούλα και Μπόγδανο

Την ίδια ώρα, βέβαια που παιζόταν το επεισόδιο το κοινό μάλλον απολάμβανε να βλέπει περισσότερο στα stories τους στο Instagram τον Ηλία Μπόγδανο και τη Σταυρούλα Χρυσαειδή, οι οποίοι κατευθείαν με το που βγήκαν από το παιχνίδι βρέθηκαν μαζί για ποτό στέλνοντας τα «φιλιά» τους και μιλώντας για την φιλία που κέρδισαν από το παιχνίδι, κόντρα στους υπόλοιπους Survivors και τα όσα έλεγαν γι' αυτή τη φιλία.

Υπενθυμίζουμε εδώ ότι και οι δύο παίκτες αποχώρησαν μετά από «συνεννόηση» που έγινε στις ψηφοφορίες τους με τον Σάκη Κατσούλη αρχικά να συμμαχεί με τον Νίκο Μπάρτζη για να διώξουν τη Σταυρούλα, καταφέρνοντας τελικά να διώξει τον Ηλία Μπόγδανο, ενώ σε δεύτερη φάση όλοι οι Survivors ενωμένοι έδιωξαν τη Σταυρούλα βάζοντας απέναντί της τον Σάκη Κατσούλη (ο οποίος είχε αυτοπροταθεί για υποψήφιος) και τον Νίκο Μπάρτζη. Η αιτιολογία σε όλα αυτά ήταν ότι εκείνη δεν σκέφτηκε ποτέ τον φίλο της Ηλία Μπόγδανο όταν έπρεπε να επιλέξει παίκτες για να φτιάξει την ομάδα της για έναν αγώνα επάθλου. Ο φίλος της, Ηλίας Μπόγδανος πάντως δεν φαίνεται να έχει πρόβλημα με αυτό.