Ο Σάκης Κατσούλης κέρδισε και τα «παιχνίδια Καραϊβικής» του Survivor αλλά το κοινό είναι καχύποπτο

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ο Σάκης Κατσούλης κέρδισε και τα «παιχνίδια Καραϊβικής» του Survivor αλλά το κοινό είναι καχύποπτο

Στο αφιερωματικό επεισόδιο του Survivor για τα παιχνίδια «Καραϊβικής» παρακολουθήσαμε άλλον έναν εύκολο θρίαμβο του Κατσούλη και κάπου το πράγμα έχει αρχίσει να κουράζει.

Είμαστε ένα βήμα πριν τον μεγάλο τελικό του Survivor All Star. Αυτή η εβδομάδα, μάλιστα θα είναι η τελευταία στον Άγιο Δομίνικο για όσους παίκτες καταφέρουν να φτάσουν στον ημιτελικό. Παρ' όλα αυτά το χθεσινό επεισόδιο που παρακολουθήσαμε ήταν αφιερωμένο στα αγαπημένα «παιχνίδια της Καραϊβικής», όπως τα ονόμασε πρώτος ο Γιώργος Λιανός, δηλαδή στα παιχνίδια γνώσεων, παντομίμας, γενικά «παρέας», τα οποία όλον αυτόν τον καιρό χαλάρωναν τους παίκτες από τις εντάσεις και τις στρατηγικές των υπόλοιπων αγώνων.

Βέβαια, το κοινό δεν ενθουσιάστηκε ιδιαίτερα με το ότι στο χθεσινό επεισόδιο δεν θα βλέπαμε καθόλου δράση καθώς μιλάμε για το Survivor All Star και αυτή τη στιγμή ο Σάκης Κατσούλης, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ο Νίκος Μπάρτζης, η Στέλλα Ανδρεάδου και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης είναι η τελική 5αδα που διεκδικεί το μεγάλο έπαθλο και έχουν το δικό τους φανατικό κοινό που αγωνιά να δει τι θα συμβεί και ποιος θα φτάσει στον τελικό.

358155892_293963929740587_8184752113764351324_n.jpg

Ο Κατσούλης νικητής και πάλι

Δεν είναι όμως μόνο το γεγονός ότι δεν είδαμε καθόλου δράση στο χθεσινό επεισόδιο, είναι ότι παρακολουθήσαμε άλλη μια νίκη του Σάκη Κατσούλη, καθώς αυτός και η Μαριαλένα ήταν οι νικητές των παιχνιδιών απολαμβάνοντας μία τούρτα.

Και μπορεί τελικά η νίκη να κρίθηκε μέσω «ξαφνικού θανάτου» αλλά η υπεροχή του ζευγαριού ακόμα και στο παιχνίδι με τις λέξεις που έπρεπε να βρουν κίνησε τις υποψίες του κοινού ότι ίσως υπάρχει μια παραπάνω βοήθεια προς την μεριά τους. Κι αυτό γιατί οι λέξεις που είχαν να βρουν συγκριτικά με τους Νίκο, Στέλλα και Μάριο Πρίαμο ήταν αρκετά πιο εύκολες καθ' όλη τη διάρκεια.

357806526_1384423955742182_6597091557364060753_n.jpg

Ωστόσο, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Σάκης και η Μαριαλένα είναι ζευγάρι και σίγουρα η επικοινωνία τους είναι πολύ πιο καλή από των υπόλοιπων παικτών.