Σάκης Κατσούλης o Survivor της γκρίνιας: Πόσα νεύρα από τη Μαριαλένα μπορεί να αντέξει;

Γεωργία Βλαχοπούλου
Σάκης Κατσούλης o Survivor της γκρίνιας: Πόσα νεύρα από τη Μαριαλένα μπορεί να αντέξει;

Ο Σάκης Κατσούλης κατάφερε να κερδίσει μία από τις δύο ασυλίες του Survivor πλησιάζοντας το έπαθλο, αλλά κέρδισε και το βραβείο υπομονής από το κοινό.

Το Survivor All Star οδεύει σιγά σιγά προς το τέλος του και οι 5 εναπομείναντες παίκτες προσπαθούν να κερδίσουν μία από τις δύο ασυλίες που θα τους οδηγήσουν πιο εύκολα στα live στο Γαλάτσι και άρα τον τελικό. Γιατί, όπως ανέφερε ο Γιώργος Λιανός αυτές είναι οι τελευταίες μέρες στο νησί του Άγιου Δομίνικου για τους παίκτες.

Πρέπει να είναι ο Νίκος Μπάρτζης νικητής του Survivor All Star; Κοινό και παίκτες έχουν ενστάσεις

Σάκης Κατσούλης, Μαριαλένα Ρουμελιιώτη, Νίκος Μπάρτζης, Στέλλα Ανδρεάδου και Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, λοιπόν στο χθεσινό επεισόδιο διεκδίκησαν την πρώτη ασυλία.

Η πρώτη ασυλία και τα νεύρα της Μαριαλένας

Την πρώτη ασυλία την κέρδισε ο Σάκης Κατσούλης, για τον οποίο δεν υπάρχει πλέον αμφιβολία ότι είναι ο καλύτερος παίκτης αγωνιστικά και στο Survivor All Star, σύμφωνα με τα στατιστικά. Παρότι ο ίδιος στην αρχή κινδύνεψε να αποκλειστεί από τον αγώνα γιατί δεν είχε καταφέρει να το βρει με τον στόχο, τελικά όπως είπε στο τέλος του αγώνα η Μαριαλένα ήταν αυτή που τον ταρακούνησε και συνέχισε καταφέρνοντας τελικά να κερδίσει.

Βέβαια, μπορεί ο Σάκης Κατσούλης να είπε πως η βοήθεια της Μαριαλένας να τον έκανε να κερδίσει, το κοινό όμως στάθηκε στα νεύρα και την έντασή της, τα οποία καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα δεχόταν ο ίδιος.

Πολλοί, μάλιστα του έδωσαν και το βραβείο υπομονής, αφού δεν είναι η πρώτη φορά που η Μαριαλένα συμπεριφέρεται έτσι. Παραδέχτηκαν, δε πως ο ίδιος σε όλο το Survivor πέρα από τους υπόλοιπους παίκτες είχε να αντιμετωπίσει και εκείνη και πολλές φορές την κακή ψυχολογία της, μιας και οι δυο τους είναι ζευγάρι στη ζωή και ο ένας επηρεάζει τον άλλο.

Και ίσως αυτή η συμπεριφορά της Μαριαλένας Ρουμελιώτη αλλά και η χειρότερη φετινή αγωνιστική της εμφάνιση είναι πoυ την έχει απομακρύνει από την αγάπη και τη στήριξη του κοινού, το οποίο σε αντίθεση με το Survivor του 2021 φαίνεται να μην μπορεί να ταυτιστεί με εκείνη.

Ο πρώτος υποψήφιος

Στα του συμβουλίου ο πρώτος υποψήφιος της τελευταίας αποχώρησης που θα γίνει στον Άγιο Δομίνικο ήταν ο Νίκος Μπάρτζης, ο οποίος χαριτολογώντας - ή και μη - είπε πως οι συμπαίκτες του προσπαθούν να τον διώξουν αλλά εκείνος δεν πρόκειται να φύγει. Κι αυτό που είπε είναι πολύ πιθανό γιατί ο ίδιος φαίνεται πως είναι πολύ ψηλά στην κατάταξη μετά την 24ωρη ψηφοφορία που έγινε όταν το παιχνίδι γύρισε σε ατομικό, μιας και έχει παραμείνει στο παιχνίδι διώχνοντας αρκετά δυνατούς αντιπάλους σε σχέση με το κοινό, όπως ήταν ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο Ηλίας Μπόγδανος και η Σταυρούλα Χρυσαειδή.