Η Νεφέλη Κουρή γίνεται ως Αλεξία το τραγικό πρόσωπο στο φινάλε του Μαύρου Ρόδου

Κατερίνα Μπούσιου
Η Νεφέλη Κουρή γίνεται ως Αλεξία το τραγικό πρόσωπο στο φινάλε του Μαύρου Ρόδου

Λίγο πριν φτάσουμε στη δολοφονία του Βίκου, η Αλεξία θα παλέψει στο Μαύρο Ρόδο με τη συνείδησή της. 

Από τις μεγαλύτερες σεναριακές εκπλήξεις στο Μαύρο Ρόδο ήταν ο δεσμός της Αλεξίας με τον Βίκο, πρώην σύντροφο της μητέρας της. Η Νεφέλη Κουρή και ο Γιάννης Κουκουράκης αποτέλεσαν ένα δυνατό πρωταγωνιστικό δίδυμο της σειράς, η οποία αύριο ρίχνει οριστικά τίτλους τέλους. Πριν το οριστικό The End, η Αλεξία θα παίξει έναν καθοριστικό ρόλο. Χωρίς να αποφύγουμε - δυστυχώς και σε αυτή τη σειρά - το τρίπτυχο, φόνος, δυστυχία και απώλειες.

Η Κύρα και ο Θέμης ενεργοποιούν το τέλειο σχέδιό τους

Ο Θέμης, πατέρας της Αλεξίας και ο μεγαλύτερος εχθρός του Βίκου στο Μαύρο Ρόδο , έχει ορκιστεί από χθες την τιμωρία του. Με όποιο τρόπο μπορεί και με όποιο κόστος. Για να δικαιωθεί η μνήμη της γυναίκας του και να εκδικηθεί την απόπειρα δολοφονίας με την δηλητηρίαση.

Eπίλογος με μία αυτοκτονία στο Μαύρο Ρόδο και με δίκαιη τιμωρία για Παπαθωμά και Αλικάκη

Η Λουκία Παπαδάκη η οποία έκανε comeback στη σειρά ως Κύρα, έγινε ήδη πολύτιμος βοηθός του. Και ο μόνος τρόπος για να οδηγηθεί ο Λεωνίδας Κακούρης στον Γιάννη Κουκουράκη, είναι η Νεφέλη Κουρή, η κόρη του Αλεξία.

Επειδή γνωρίζουν πως εκείνη θα τον αναζητήσει της τοποθετούν κοριό. Και το σήμα δείχνει πως εκείνος έχει βρει καταφύγιο στο μοναστήρι με την Φιλαρέτη να τον βοηθά.

https://www.instagram.com/p/CsVeSSAIo5_/

Πριν γίνει η τελική αναμέτρηση Βίκου και Θέμη η οποία θα οδηγήσει στον θάνατό του, θα έχουμε μία συγκλονιστική αναμέτρηση Βίκου και Αλεξίας.

Mayro-Rodo-(1)-(1).jpg

Εκείνη αισθάνεται προδομένη γιατί καταλαβαίνει πως αυτό που δεν πίστεψε - πως έστω κατά λάθος ευθύνεται για τη δολοφονία της μητέρας της - είναι τελικά αλήθεια. Χωρίζουν δίχως όμως να γνωρίζουν πως έρχεται το τέλος του.

Η Αλεξία είναι το τραγικό πρόσωπο και το δικό της φινάλε θα είναι μοναχικό. Θα μας αφήσουν ωστόσο μία υπόνοια οι σεναριογράφοι πως θα φύγει τελικά από την Πάτρα για να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της. Το αν θα είναι έγκυος στο παιδί του Βίκου όπως ανέφεραν ορισμένα spoilers, δεν έχει επιβεβαιωθεί

Φέτος η Νεφέλη Κουρή και με αυτό τον ρόλο αλλά και με εκείνον στο Βραχιόλι της φωτιάς, μας έδειξε για μία ακόμη φορά το πολύπλευρο ταλέντο της.