Παπαγεωργίου επί δύο: Η Ηλιάνα έκανε επίσκεψη - έκπληξη στην κούκλα αδελφή της

Παπαγεωργίου επί δύο: Η Ηλιάνα έκανε επίσκεψη - έκπληξη στην κούκλα αδελφή της

Ταλέντο στη μόδα δεν έχει μόνο η Ηλιάνα αλλά και η αδελφή της Μαριλένα η οποία διαθέτει ένα πολύ ιδιαίτερο στυλ. 

Για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου η μόδα είναι οικογενειακή υπόθεση, καθώς η αδελφή της Μαριλένα η οποία μένει μόνιμα στη Μύκονο ασχολείται με τον χώρο της ένδυσης. Η παρουσιάστρια και μοντέλο έχει στενή σχέση με την αδελφή της και την αποκαλεί μάλιστα με ένα ιδιαίτερο υποκοριστικό.

ilianapapageorgiou_14676624_1128.jpg

Με ίδιο στυλ και γοητεία

Η Μαριλένα Παπαγεωργίου και μεγαλύτερη αδελφή της Ηλιάνας μένει μόνιμα στο νησί και έτσι η Ηλιάνα δεν έχει τη δυνατότητα να τη συναντά συχνά. Όμως επειδή τα τελευταία 24ωρα βρίσκεται στη Μύκονο για επαγγελματικούς λόγους, της αφιέρωσε όλο της τον χρόνο για να δει εκείνη αλλά και την ανιψιά της.

Η συνάντηση ήταν η αφορμή για να μας αποκαλύψει η Ηλιάνα το υποκοριστικό με την οποία την αποκαλεί ως «Αβερφίτο».

1689448853492-226230375-adelfimpompa.jpg

Όπως είχε εξομολογηθεί και σε συνέντευξή της η αδελφή της ήταν πάντα η ωραία του σχολείου και εκείνη άργησε μέχρι να αποκτήσει αυτοπεποίθηση για την εμφάνιση της.

https://www.instagram.com/p/CrsxjYiIBPP/

Η ισορροπία της αδελφικής σχέσης αλλά και η αγάπη με την οποία μεγάλωσε στο ευρύτερο οικογενειακό περιβάλλον ήταν σημαντική για εκείνη όπως έχει πει: «Θυμάμαι το σπίτι μου γεμάτο κόσμο. Με τους παππούδες μου, τις θείες, τους θείους μου. Είμαστε όλοι δεμένοι κι ο ένας για τον άλλο. Είμαστε μία μεγάλη, «τρελή», ελληνική οικογένεια. Μία τέτοια θέλω να κάνω κι εγώ!»

ilianapapageorgiou_14733176_7306.jpg

Η Ηλιάνα βρισκόταν στα Κουφονήσια τις προηγούμενες μέρες και τώρα στη Μύκονο. Κάποιοι από εσάς μπορεί να κάνετε τον συνειρμό πως επειδή και η Βίκυ Καγιά βρίσκεται στη Μύκονο για διακοπές, υπάρχει η περίπτωση να συναντηθούν.

https://www.instagram.com/p/CuebfnytNiG/

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου κάνει ακόμη διακοπές αλλά επιστρέφει σύντομα για το Shopping Star

Αυτό βέβαια θα είχε εξαιρετικό ενδιαφέρον ως φωτογραφικό ενσταντανέ καθώς είναι θέμα ημερών η Ηλιάνα να υπογράψει το συμβόλαιό της με το Star για την παρουσίαση του Shopping Star ως διάδοχός της.