Η Κατερίνα Στικούδη πιο fit από ποτέ ποζάρει στην παραλία με τον γιο της

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Κατερίνα Στικούδη πιο fit από ποτέ ποζάρει στην παραλία με τον γιο της

Η Κατερίνα Στικούδη 1,5 χρόνο μετά τη γέννηση του γιου της δείχνει πιο γυμνασμένη από ποτέ ενώ απολαμβάνει τις διακοπές της με τον μικρό Βύρωνα.

Η Κατερίνα Στικούδη μετά και το τέλος του J2US απολαμβάνει τις διακοπές της με τον σύζυγό της Dj Rico και τον γιο τους τον Βύρωνα. Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια αυτές τις μέρες χαλαρώνει στην Ήπειρο ενώ στη νέα της ανάρτηση με μαγιό στον λογαριασμό της στο Instagram, όλοι πρόσεξαν την αλλαγή στο σώμα της.

Η ανάρτηση με μαγιό και το γυμνασμένο σώμα της

Ήταν τον περασμένο Ιανουάριο όταν η Κατερίνα Στικούδη απάντησε με ένα βίντεό της στο Instagram σχετικά με το αν είναι ξανά έγκυος ή όχι, αφού είχε δεχθεί πολλά σχόλια λόγω κάποιων κιλών που φαινόταν να έχει στην περιοχή της κοιλιάς.

Μην ξεχνάμε πως εκείνη είχε γεννήσει μόλις ένα χρόνο νωρίτερα και όπως είναι φυσικό δεν είχε χάσει ενδεχομένως όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης.

Έτσι, λοιπόν η τραγουδίστρια στο βίντεό της, με χαμόγελο αλλά φανερά ενοχλημένη είχε πει τα εξής: «Θέλω να κάνω μια πολύ σοβαρή ανακοίνωση και επίσημα πλέον. Φέτος τα Χριστούγεννα έφαγα και μελομακάρονο και κουραμπιέ. Δεν είμαι έγκυος».

https://www.instagram.com/reel/CnAIs7xKO51/

Η 38χρονη όμως επανήλθε και μετά τις γιορτές με νέο βίντεο αλλά αυτή τη φορά στο προφίλ της στο Tik Tok, μιας και τα σχόλια για τα κιλά της και το ότι είναι έγκυος συνέχιζαν, λέγοντας ακόμα πιο ενοχλημένη: «Εγώ τα κιλά των εορτών τα έχασα. Εσύ θα πας στον οφθαλμίατρο; Δεν είμαι έγκυος».

Στην νέα της ανάρτηση, λοιπόν από τις διακοπές της όλοι, όπως αναφέραμε και πιο πάνω, παρατήρησαν την αλλαγή στο σώμα της και πόσο fit είναι ξανά, ύστερα από τον 1,5 χρόνο που πέρασε απ' όταν έφερε στον κόσμο τον γιο τους με τον Βασίλη Σερίφη.

Σχόλια του τύπου «κορμάρα» ήταν αυτά που κυριάρχησαν ενώ η ανάρτησή της πήρε πάρα πολλά likes.

Σε μια από τις φωτογραφίες αυτές που δημοσίευσε η Κατερίνα Στικούδη βλέπουμε να φαίνεται και λίγο ο μικρός Βύρωνας στον οποίο η ίδια έχει μεγάλη λατρεία, όπως άλλωστε και κάθε μαμά στον γιο της.

362000540_558030133014260_1038380637962764289_n.jpg

Η πρώτη ανάρτηση με τον μικρό Βύρωνα

Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια είχε δημοσιεύσει την πρώτη της φωτογραφία με τον 20 μηνών Βύρωνα λίγες μέρες νωρίτερα κάνοντας τους followers της να «λιώσουν» με το τρυφερό θέαμα μαμάς - γιου.

https://www.instagram.com/p/CurLxKVtfhe/

Η Κατερίνα Στικούδη σε συνέντευξή της είχε πει χαρακτηριστικά για τον γιο της: «Έχω τον άντρα μου σε μικρογραφία μέσα στο σπίτι. Δηλαδή έχω δύο ίδια, ένα μεγάλο και ένα μικρό. Έχω τρελαθεί… Είναι καλό παιδάκι, είναι ένας γλύκας, είναι πολύ ωραία παρέα, είμαι πολύ τυχερή που τον έχω στη ζωή μου και έτσι τον ονειρευόμουν».