H Τζένη Θεωνά με look γοργόνας λίγο πριν γίνει η Πέρσα & τηλεοπτικός έρωτας του Σπύρου Παπαδόπουλου

Κατερίνα Μπούσιου
H Τζένη Θεωνά με look γοργόνας λίγο πριν γίνει η Πέρσα & τηλεοπτικός έρωτας του Σπύρου Παπαδόπουλου

Πριν μας συστηθεί ως Πέρσα στο «Κάνε ότι κοιμάσαι» η Τζένη Θεωνά λέει πως: «Σε τούτον τον καύσωνα θα ήθελα να είμαι γοργόνα» και ποζάρει με το αντίστοιχο look. 

Με ό,τι μπορεί ο καθένας θα αντιμετωπίσουμε το νέο κύμα καύσωνα και η Τζένη Θεωνά επιστράτευσε ήδη το χιούμορ της και μετά την αγάπη της στη μόδα. Μία άλλη της αγάπη, αυτή τη φορά τηλεοπτική θα έρθει στη ζωή της σε λίγες εβδομάδες. Παντοτινή της αγάπη όμως εκτός από τον Δήμο Αναστασιάδη παραμένει ο 4χρονος γιος τους Αρίωνας. Εκεί βρήκε το δάσκαλό της όπως λέει η ευτυχισμένη μαμά.

https://www.instagram.com/p/Cuj1Pbfs0N2/

Η νεράιδα του βυθού και η νέα καθηγήτρια στο «Κάνε ότι κοιμάσαι»

Προς το παρόν στην Αθήνα και όχι σε διακοπές βρίσκεται η Τζένη Θεωνά. Η μόνη επαφή που έχει προς το παρόν με το νερό και τη θάλασσα είναι οι νεροτσουλήθρες στις οποίες παίζει μαζί με τον 4χρονο γιο της Αρίωνα.

https://www.instagram.com/p/CuxikPts8Ib/

Τον μικρό της δάσκαλο όπως τον αποκαλεί. Καθόλου τυχαίος χαρακτηρισμός καθώς όπως έγραψε στην ανάρτησή της: «Σήμερα μου έμαθε να κατεβαίνω τις νεροτσουλήθρες και να μη φοβάμαι. Αυτά τα μικρά θαρραλέα πλάσματα. Δεν θα μπορούσα να βρω σπουδαιότερο δάσκαλο σε τούτη την ζωή. Eυχαριστώ».

Η Τζένη Θεωνά έγινε νονά & «ηθικός αυτουργός» της βάφτισης είναι ο γιος της-Οι λεπτομέρειες του look

Με το νερό είχε όμως να κάνει και η πιο πρόσφατη ανάρτησή της. Με γοργονέ look ή καλύτερα ως νεράιδα του βυθού. Ο καύσωνας δεν «παλεύεται» διαφορετικά: «Σε τούτο τον καύσωνα που δεν αντέχεται θα' θελα να' μαι απλώς μια γοργόνα. Γίνεται;» αναρωτιέται η Τζένη.

https://www.instagram.com/p/Cuzcu_rMIp9/

Η ηθοποιός, η αγαπημένη μας τηλεοπτικά εδώ και 3 χρόνια ως Νανά στα «Καλύτερά μας χρόνια» έχει λόγο να μην έχει φύγει ακόμη για διακοπές, καθώς μόλις ξεκίνησε τα πρώτα γυρίσματα για το «Κάνε ότι κοιμάσαι».

Είναι η νέα γυναίκα, η νέα καθηγήτρια που μπαίνει σαν σίφουνας στη ζωή του καθηγητή Καλλίρη, δηλαδή του Σπύρου Παπαδόπουλου. Μετά το αιματοβαμμένο φινάλε του πρώτο κύκλου, ο αγαπημένος καθηγητής προσπαθεί να γιατρέψει τις πληγές του. Η Πέρσα, θα βρεθεί στη ζωή του, τη στιγμή που θα πάρει την απόφαση να αφήσει το τροχόσπιτο στο οποίο ζει απομονωμένος για να δεχθεί την πρόταση να επιστρέψει στην εκπαίδευση, αυτή τη φορά σε ένα ιδιωτικό σχολείο.

Ένας φόνος είναι μόνο η αρχή για εκείνον. Η συνέχεια θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον με την Πέρσα σύμμαχο και έρωτά του.