Η Κατερίνα Καινούργιου κρατά το μωρό της κουμπάρας της στην πιο «Ευτυχείτε» φωτογραφία

Η Κατερίνα Καινούργιου κρατά το μωρό της κουμπάρας της στην πιο «Ευτυχείτε» φωτογραφία

Η Κατερίνα Καινούργιου φωτογραφήθηκε με την κόρη της κουμπάρας της και έλαμπε από ευτυχία. 

Η Κατερίνα Καινούργιου ολοκλήρωσε πρόσφατα μια πολύ επιτυχημένη τηλεοπτική σεζόν αφού η «Super Katerina» σημείωνε καθημερινά ανοδικά ποσοστά τηλεθέασης. Η γνωστή παρουσιάστρια βιώνει την απόλυτη ευτυχία στην επαγγελματική της ζωή, με τους περισσότερους συνεργάτες της να είναι φίλοι ζωής.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η φιλία με την fashion stylist, Γεωργία Παντελέ και την hair stylist, Μάιρα Γρυπαίου. Oι τρεις γυναίκες περνούν αρκετό χρόνο μαζί τόσο εντός αλλά και εκτός του τηλεοπτικού πλατό και έχουν αναπτύξει ένα ιδιαίτερο δέσιμο.

Η «Katken» ποζάρει με την μικρότερη fan της

Η παρουσιάστρια πάντρεψε την κομμώτριά της τον περασμένο Αύγουστο στην Κεφαλονιά και πιθανώς να βαφτίσει και την νεογέννητη κόρη του ζευγαριού. Πριν από μερικές ώρες η 38χρονη και η στυλίστριά της επισκέφθηκαν τη φίλη τους για να δουν την λίγων μηνών κόρη της. Η Κατερίνα Καινούργιου πήρε στην αγκαλιά της την μικρούλα και πόζαρε μαζί της στον φακό.

katken1.png

«Τα δύο αγαπημένα μου κορίτσια», έγραψε η Γεωργία Παντελέ στη λεζάντα της τρυφερής φωτογραφίας.

Το σχόλιο «φωτιά» της Σοφίας Καρβέλα στην Κατερίνα Καινούργιου έγινε για το hot ολόσωμο μαγιό

H συγκίνηση της παρουσιάστριας για την μητρότητα

Τον Ιανουάριο η Κατερίνα Καινούργιου συγκινήθηκε on air με αφορμή τις πρώτες φωτογραφίες του μωρού της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου.

«Μπορεί για κάποιους να μην είναι το τυχερό του… Διάβαζα πάλι κακίες. Τόσο κακό είναι να λέει μία γυναίκα όταν κοντεύει τα 40 ότι θέλει να κάνει παιδί; Το θεωρείτε κακό; Συγγνώμη, με πιάνουν τα ψυχολογικά μου. Και να μην κάνω παιδάκι, θα έχω τα βαφτιστήρια μου και όλα τέλεια», σχολίασε τότε η παρουσιάστρια.

Λίγο αργότερα ο Γρηγόρης Γκουντάρας της ευχήθηκε να ζήσει το θαύμα της μητρότητας, με την «Katken» να ξεσπάει σε δάκρυα.

«Μέσα από την καρδιά μου, στο εύχομαι ειλικρινά γιατί καταλαβαίνω και αυτό είναι η αλήθεια σου πόσο πόσο πολύ το θέλεις», είπε αρχικά ο Γρηγόρης Γκουνταράς και πρόσθεσε: «Αυτό το παιδάκι θα είναι τρισευτυχισμένο και θα μεγαλώσει σωστά. Με το καλό ο Θεός να στο φέρει. Πολλές φορές το παρεξηγούν που το λες, αλλά εγώ που σε γνωρίζω από κοντά ξέρω πόσο πολύ το θέλεις».

Η στενή φιλία και η κουμπαριά με την Μάιρα Γρυπαίου

Tον Αύγουστο του 2022 η Κατερίνα Καινούργιου έγινε κουμπάρα στον γάμο της αγαπημένης της συνεργάτιδας, Μάιρας Γρυπαίου. Η γνωστή hair stylist παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Κώστα Τζιώτη στην Κεφαλονιά και επισφράγισε μια φιλία ετών με την παρουσιάστρια.

Η πρόταση γάμου έγινε στις 2 Ιουλίου του 2021, στον αέρα της τελευταίας εκπομπής του «Ευτυχείτε» στο Open, με την «Κatken» τότε να ζητά από το ζευγάρι να γίνει κουμπάρα στον γάμο του και εκείνοι να αποδέχονται με χαρά την πρόταση.

Η φιλία της Μάιρας Γρυπαίου και της Κατερίνας Καινούργιου μετρά αρκετά χρόνια. Η γνωστή hair stylish επιμελείται τα μαλλιά της παρουσιάστριας τις τελευταίες 8 σεζόν, από την εποχή που η Κατερίνα Καινούργιου ανήκε στο δυναμικό του Open.

Συγκινημένη η «Κatken» είχε μιλήσει για την συνεργάτιδά της αναφέροντας: «Να υποδεχτούμε την καλύτερη κομμώτρια όλων των εποχών. Είναι το πιο καλό κορίτσι που έχω γνωρίσει και παράλληλα το πιο ταλαντούχο πλάσμα. Εκτός από συνεργάτιδα, είναι μία από τις καλύτερες φίλες που είχα στην ζωή μου, είναι άνθρωπος μου. Είναι σαν να έγινε πρόταση γάμου σε εμένα σήμερα».

Πηγή κεντρικής: katken85