Ο Γιώργος Λιανός και η Κωνσταντίνα Καραλέξη στην Ίμπιζα με διακοπές σαν δεύτερο μήνα του μέλιτος

Ο Γιώργος Λιανός και η Κωνσταντίνα Καραλέξη στην Ίμπιζα με διακοπές σαν δεύτερο μήνα του μέλιτος

Ο παρουσιαστής φωτογραφίζει τη σύζυγό του Κωνσταντίνα Καραλέξη λίγο πριν μία αναπάντεχη συνάντηση, που έκανε τον Γιώργο Λιανό χαρούμενο. 

Μετά την Ρόδο όπου είχαν μαζί τους την κόρη τους Βαλέρια, ο Γιώργος Λιανός και η Κωνσταντίνα Καραλέξη, συνέχισαν με ένα μικρό ταξίδι στην Ισπανία τις διακοπές τους, αυτή τη φορά μόνοι. Γιατί οι μέρες και οι νύχτες τους είχαν ατελείωτα πάρτι. Ο Γιώργος μας έδειξε για μία ακόμη φορά πόσο ερωτευμένος είναι με τη γυναίκα της ζωής του, φωτογραφίζοντάς της, ενώ το ζευγάρι είχε και μία αναπάντεχη συνάντηση.

https://www.instagram.com/p/CtN5YFIOYSG/

Greeks do it better

Μπορεί ο Γιώργος Λιανός να βρισκόταν για 6,5 μήνες στον εξωτικό Άγιο Δομίνικο που άλλοι προτιμούν για τις διακοπές τους, αλλά λόγω Survivor ο παρουσιαστής δεν πρόλαβε καν να διασκεδάσει. Για αυτό και η επιστροφή του στην Ελλάδα με το τέλος του reality καθώς και της ραδιοφωνικής εκπομπής στον Sfera, σήμανε την αρχή των διακοπών του.

https://www.instagram.com/p/CpJBrzlJQw3/

Ο πρώτος του σταθμός ήταν η Ρόδος όπου βρέθηκε εκεί μαζί με την σύζυγό του Κωνσταντίνα Καραλέξη και την κόρη τους Βαλέρια, έχοντας στην παρέα τους όλη την ομάδα του ραδιοφωνικού πρωινού μαζί με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου φυσικά και τη σύντροφό του Νάνσυ Αντωνίου. Εκεί συναντήθηκε και με τον πρώην παίκτη του Survivor, James Καφετζή και έκανε μία βόλτα μαζί του στις παραλίες του νησιού.

Μετά το Survivor ξεκίνησαν οι διακοπές για τον Γιώργο Λιανό: Η συνάντηση με τον James Καφετζή

Όμως ένα 24ωρο αργότερα αναζωπυρώθηκε η μεγάλη πυρκαγιά στο νησί, την ίδια στιγμή που ο ίδιος αναχωρούσε από τη Ρόδο.

Το δεύτερο μέρος των διακοπών του, αυτή τη φορά solo μόνο με τη σύζυγό του, το κάνει αυτές τις ημέρες στην Ίμπιζα της Ισπανίας. Την Εivissa όπως είναι η καταλανική ονομασία του νησιού και έχει ταγκάρει και ο ίδιος στην ανάρτησή του. Στην οποία μάλιστα φωτογραφίζει και τη σύζυγό του, στις βραδινές τους βόλτες.

https://www.instagram.com/p/CvVV5dNtPNA/

Το νησί ως γνωστόν δεν... κοιμάται ποτέ με τα ατελείωτα πάρτι, ξακουστά σε όλον τον κόσμο. Σε μερικά από αυτά βρέθηκε και το ζευγάρι, που φάνηκε ότι ήταν σα να κάνει έναν δεύτερο μήνα του μέλιτος. Αν και δεν είμαστε σίγουροι ότι έχει υπάρξει και πρώτος, καθώς το σύμφωνο συμβίωσης, συνέπεσε και με τη γέννηση της κόρης τους.

lianos1.jpg

Ο Γιώργος όμως με την Κωνσταντίνα είχαν και μία αναπάντεχη συνάντηση που τους έκανε χαρούμενους. Αφού σε ένα από τα εστιατόρια του νησιού, το γραφικό La Tana, υπεύθυνος ήταν ένας Έλληνας. Και δικαίως έγραψε το κλασσικό: «Greeks do it better».

lianos4.jpg

Η επιστροφή στην Ελλάδα θα έχει προφανώς και συνέχεια διακοπών, αυτή τη φορά με τα τρία του παιδιά από τον πρώτο του γάμο τα οποία λατρεύει και τη μικρή του δεύτερη κόρη. Συνήθως υπάρχει τον Αύγουστο η κλασσική του επίσκεψη στην Ήπειρο.