Η Τάμτα έγινε νονά και έκανε την καλύτερη στυλιστική επιλογή για βάφτιση σε νησί

Η Τάμτα έγινε νονά και έκανε την καλύτερη στυλιστική επιλογή για βάφτιση σε νησί

Ένα αέρινο φόρεμα είναι η καλύτερη επιλογή αν βαφτίζεις δίπλα στη θάλασσα. 

Μπορεί να μπαίνουμε στο Αύγουστο και οι περισσότεροι να σκεφτόμαστε την άδεια μας και τις διακοπές μας, αλλά έχουμε ακόμη αρκετά καλέσματα σε γάμους και βαφτίσεις για τη σεζόν του 2023. Και μπορεί να είναι φυσικά χαρμόσυνα γεγονότα για τους φίλους και τους αγαπημένους μας, ειδικά αν είμαστε κουμπάρες ή νονές, αλλά σίγουρα πρέπει και να προετοιμαστούμε και αντίστοιχα, επιλέγοντας τα σωστά ρούχα για την περίσταση. Σήμερα έχουμε το καλύτερο inspo από την Τάμτα, που μέσα στις προηγούμενες μέρες έγινε νονά και διάλεξε το ιδανικό φόρεμα για τη μεγάλη μέρα.

https://www.instagram.com/p/ChaPywZsUuk/

Ακόμη και η Τάμτα, που είναι μια πολύ εκκεντρική περσόνα της εγχώριας μουσικής σκηνής, αποφάσισε να αφήσει για λίγο τα extravagant ρούχα της και να επιλέξει κάτι εντελώς απλό και basic για μια ζεστή καλοκαιρινή μέρα, ακόμη και αν γινόταν νονά. Γιατί μια καλοκαιρινή βάφτιση σε νησί θέλει απλό dress code, ένα σύνολο αέρινο, με χαλαρή γραμμή και effortless styling, που να ταιριάζει με τη στιγμή και τον cool χαρακτήρα του νησιού. Έτσι και η Τάμτα ακολούθησε το vibe και μας έδωσε την καλύτερη πρόταση, αν γινόμαστε νονές το επόμενο διάστημα και δεν έχουμε καταλήξει στο τι θα βάλουμε.

Μαριέττα Χρουσαλά: Τα τρία αγαπημένα της μπικίνι έχουν τα πιο λαμπερά χρώματα και την ίδια γραμμή

https://www.instagram.com/p/CiCRCx0v4lq/

Η Τάμτα έγινε η πιο stylish νονά.

Η βάφτιση έγινε στη Σέριφο και η Τάμτα σε αυτή τη φάση είναι πιο ξανθιά από ποτέ. Και το λέω αυτό, γιατί συνηθίζει να κάνει πολλές αλλαγές στο χρώμα και το style των μαλλιών της, έχοντας πάντα μια αδυναμία στο ξανθό βέβαια. Οπότε έπιασε τα μαλλιά της σε ένα ψηλό updo με άσπρα κοκαλάκια στο πίσω μέρος. Το φόρεμα που διάλεξε ήταν ένα γαλάζιο, maxi φόρεμα με ρίγες σε λευκό, οι οποίες δεν είχαν το τυπικό κάθετο ή οριζόντιο στυλ, αλλά ήταν σε ένα ιδιαίτερο print με λοξά stripes.

Η Άννα Πρέλεβιτς έγινε νονά μαζί με την αδερφή της και η χαρά δεν κρύβεται

TAMTA-(7).jpg

Stories @officialtamta

Στενό πάνω, με βαθύ ντεκολτέ και χαριτωμένες τιράντες με κορδελάκια να δένουν πάνω στους ώμους, το συγκεκριμένο item κατέληγε σε μια χαλαρή φούστα. Ένα ζευγάρι απλά πέδιλα ολοκλήρωσαν το σύνολο της ημέρας, που ήταν σίγουρα μία από τις πιο απλές εμφανίσεις της Τάμτας. Αλλά ήταν σίγουρα to the point και για την περίσταση και για το περιβάλλον του νησιού.