Το αινιγματικό σχόλιο της Χριστίνας Μπόμπα για την απουσία από τα social και το σπίτι στην Αντίπαρο

Γεωργία Βλαχοπούλου
Το αινιγματικό σχόλιο της Χριστίνας Μπόμπα για την απουσία από τα social και το σπίτι στην Αντίπαρο

Σε αυτό το σπίτι ζει η οικογένεια λόγω ανακαίνισης του δικού τους στην Αθήνα. Το σχόλιο που έβαλε σε σκέψεις τους followers ίσως να κρύβει κάτι ευχάριστο.  

Ερωτηματικά προκάλεσε στους followers του Instagram η ανακοίνωση που έγινε τη Δευτέρα (8/8) και αφορούσε στην απόφασης της Χριστίνας Μπόμπα να αποσυρθεί για άγνωστο διάστημα από τα social media.

chrismpo_366120963_588895000115418_8984915906993554324_n-(1).jpg

Η ίδια στην ανάρτηση - ανακοίνωσή της είχε γράψει: «Καλημέρα σε όλους! Ήρθε για μένα η στιγμή να κάνω ένα διάλειμμα από τα social media, όσο κι αν σας λατρεύω όλους και τη σχέση μας εδώ. Τα τελευταία χρόνια η ζωή ήταν σαν ένας ανεμοστρόβιλος χαράς, αγάπης και δημιουργικότητας, που συνοδευόταν βέβαια από πολλές αλλαγές και απαιτήσεις. Έτσι, αποφάσισα να κάνω μια μικρή παύση από τα social media για να συγκεντρωθώ στη στιγμή, να γεμίσω μπαταρίες και να επαναφέρω τη δημιουργικότητα μου. Θα επιστρέψω, αλλά εντωμεταξύ σας στέλνω όλη μου την αγάπη και θετική ενέργεια! Να προσέχετε και να φροντίζετε τον εαυτό σας».

Όπως ήταν φυσικό τόσο ο Σάκης Τανιμανίδης, όσο και κάποιοι επώνυμοι αλλά και οι διαδικτυακοί της φίλοι με τα σχόλιά τους κάτω από την ανάρτησή της φαίνεται να κατανόησαν την ανάγκη της να κάνει αυτή την παύση και της ευχήθηκαν να χαλαρώσει και να απολαύσει τις οικογενειακές της στιγμές με τις δίδυμες κόρες τους, Αριάνα και Φιλίππα.

Ο λόγος που η απόφαση της Χριστίνας Μπόμπα να απέχει από τα social δεν ξάφνιασε & το κορυφαίο σχόλιο

Η απάντηση στο σχόλιο του οικογενειακού τους φίλου παρεξένεψε τους followers

Όσο κι αν φάνηκε πως η influencer θέλησε απλά να κάνει ένα break - όπως κάνουν οι περισσότεροι που ασχολούνται επαγγελματικά με τα social media σε κάποια φαση της ζωής τους - η απάντησή της στο σχόλιο του οικογενειακού τους φίλου Javi Labourt κίνησε την περιέργεια των followers της για το ποιος είναι ο πραγματικός λόγος τελικά που η ίδια θέλησε αυτή τη χρονική στιγμή να κάνει αυτό το διάλειμμα. Στο σχόλιό του εκείνος έβαλε πολλές φορές το emoji σε σχήμα καρδιάς ενώ εκείνη απάντησε «Σ' ευχαριστώ αγάπη μου. Εσύ ξέρεις γιατί».

364454207_808620544266849_7364760584386123622_n.jpg

Ο Javi Labourt είναι αγαπημένος φίλος της οικογένειας Τανιμανίδη. Γνωρίστηκε με τον Σάκη Τανιμανίδη και τον Γιώργο Μαυρίδη, στα γυρίσματα του World Party στο Buenos Αires για το επεισόδιο αφιερωμένο στην Αργεντινή. Εκείνος, παρότι εργαζόταν ως ψυχολόγος, τους ακολούθησε και στο ταξίδι τους στην Παταγονία και το Μεξικό. Η χημεία με τον Σάκη Τανιμανιδη φάνηκε κατευθείαν κι έτσι εκείνος όταν επισκέφτηκε την Ελλάδα τον Αύγουστο του 2022 βρέθηκε με το ζευγάρι στη Μύκονο σαν ένα μικρό reunion.

Κάτι αντίστοιχο συνέβη και φέτος, αφού ο Javi Labourt - ο οποίος πέρα από ψυχολόγος πλέον ασχολείται και με την μουσική ως Dj - επισκέφτηκε την οικογένεια Τανιμανίδη στην Αντίπαρο, όπου μένουν από τις αρχές του καλοκαιριού λόγω της ανακαίνισης στο σπίτι τους στην Αθήνα, περνώντας μαζί τους ξέγνοιαστες στιγμές.

Γι' αυτό λοιπόν, «γεννήθηκε» η απορία στους διαδικτυακούς φίλους της Χριστίνας Μπόμπα για το τι παραπάνω ξέρει ο Javi για την απόφασή της να διακόψει τα social media που δεν ξέρουν αυτοί. Η απάντησή της αφορά καθαρά το ψυχολογικό κομμάτι και την πίεση που δέχθηκε όλα αυτά τα χρόνια με το να δημοσιεύει συνεχώς στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της και ο Javi την βοήθησε ως ψυχολόγος να λάβει αυτή την απόφαση ή εκείνος ξέρει κάποιο ευχάριστο γεγονός που ώθησε τη Χριστίνα Μπόμπα να κάνει αυτό το διάλειμμα; Ίδωμεν.

Το σπίτι στην Αντίπαρο

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης ολόκληρο το καλοκαίρι το έχουν περάσει στην Αντίπαρο κάνοντας μικρές αποδράσεις από το νησί είτε για επαγγελματικούς λόγους είτε για να επισκεφτούν άλλους προορισμούς αφού ανακαινίζουν το σπίτι τους στην Αθήνα.

Ωστόσο, μέσα από βίντεο και φωτογραφίες που έχουν δημοσιεύσει όλο αυτό το διάστημα στους λογαριασμούς τους στο Instagram θα λέγαμε ότι και το σπίτι που μένουν στην Αντίπαρο με τις δίδυμες κόρες τους είναι εξαιρετικά όμορφο. Ακολουθεί τα πρότυπα των Κυκλαδίτικων νησιών με τους άσπρους τοίχους και τα μπλε παράθυρα να κυριαρχούν, ενώ η αυλή τους με τη βουκαμβίλια είναι πέτρινη και πολύ μεγάλη για να μπορούν εύκολα να υποδέχονται όλους τους φίλους τους και να περνούν ξέγνοισταστες καλοκαιρινές στιγμές.

Το λευκό χρώμα κυριαρχεί, όμως και στο εσωτερικό του σπιτιού τόσο στα έπιπλα, τα οποία έχουν κι έναν πιο vintage χαρακτήρα ενώ υπάρχουν και μπλε λεπτομέρειες τόσο στα μαξιλάρια, στα διακοσμητικά κάδρα ή στα ντουλάπια της κουζίνας τα οποία ενισχύουν τον νησιώτικο χαρακτήρα του σπιτιού με έναν πιο minimal τρόπο. Το ζευγάρι έχει ιδιαίτερη αγάπη και στον μεγάλο λευκό πέτρινο καναπέ σε σχήμα - Π - που βρίσκεται στο σαλόνι τους, στον οποίο απολαμβάνουν να κάθονται με τους φίλους τους τρώγοντας και συζητώντας.