Στο post του Λιανού οι γιοι του είναι οι προστάτες της μικρής Βαλέριας & οι Survivors εγκρίνουν

Γεωργία Βλαχοπούλου
Στο post του Λιανού οι γιοι του είναι οι προστάτες της μικρής Βαλέριας & οι Survivors εγκρίνουν

Ο Γιώργος Λιανός απολαμβάνει τις διακοπές του με τα 4 παιδιά του μαζί, ύστερα από τους μήνες που έλειπε στον Άγιο Δομίνικο και δημοσίευσε την πιο γλυκιά φωτογραφία.

Ο Γιώργος Λιανός μετά από ακόμη μια χρονιά που βρέθηκε στους στίβους μάχης στον εξωτικό Άγιο Δομίνικο και λίγο πριν ξεκινήσει η νέα «περιπέτειά» του με την εκπομπή «I'm a Celebrity...Get Me Out of Here!», απολαμβάνει τις διακοπές του μαζί με τα παιδιά του.

https://www.instagram.com/p/CvVV5dNtPNA/

Ο τραγουδιστής και παρουσιαστής έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά, τρία από τον γάμο με την Ανθή Ανδροτσάκη, με την οποία έμειναν μαζί για 8 χρόνια - την Αριάνα, τον Κωνσταντίνο και τον Ιάσονα - και ένα με την σύντροφό του τα τελευταία χρόνια Κωνσταντίνα Καραλέξη, την 2 ετών Ασημούλα - Βαλέρια.

Oι στιγμές με τα παιδιά του

Ο ίδιος είναι περήφανος μπαμπάς και παρότι τα συνεχόμενα ταξίδια του λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων τον αναγκάζουν να μείνει πολλές φορές μακριά από τα μεγαλύτερα παιδιά του, εκείνος φροντίζει να τα βλέπει όσο πιο συχνά μπορεί ενώ είχε καταφέρει να τα έχει μαζί του στον Άγιο Δομίνικο για κάποιες μέρες, όταν εκείνα είχαν διακοπές από το σχολείο και τα μαθήματα.

Στην gallery που ακολουθεί μπορείς να δεις τις όμορφες στιγμές που περνάει ο Γιώργος Λιανός με τα τέσσερα παιδιά του κάθε φορά που βρίσκονται όλοι μαζί:

To post με τους γιους του και την μικρή του κόρη

Ο Γιώργος Λιανός στην πρόσφατή του ανάρτηση δημοσίευσε μια φωτογραφία με τους γιους του να παίζουν με τη μικρή του κόρη χαρούμενοι και ιδιαίτερα προστατευτικοί.

Παρότι έχουν διαφορετική μαμά, τα πιο μεγάλα παιδιά του παρουσιαστή του Survivor φαίνεται πως έχουν πολύ καλές σχέσεις με την μικρότερη αδερφή τους, κάτι που σημαίνει ότι εκείνος, η νυν σύντροφός του και η πρώην σύζυγός του έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά με την ανατροφή τους.

https://www.instagram.com/p/Cv2fuffNOIr/

Φυσικά, η συγκεκριμένη φωτογραφία συγκέντρωσε πολλά σχόλια και likes, ενώ και κάποιοι γνώριμοι του Γιώργου Λιανού, όπως ο Τάκης Καραγκούνιας, η Μελίνα Μεταξά και η Ελευθερία Ελευθερίου του ευχήθηκαν ένα όμορφο καλοκαίρι με τα παιδιά του.