4 φορές που Μαρία Σολωμού και Mente Fuerte πήγαν το social media-κό coolness σε άλλο level

4 φορές που Μαρία Σολωμού και Mente Fuerte πήγαν το social media-κό coolness σε άλλο level

Από ότι φαίνεται, υπάρχει μεγάλη οικειότητα στο ζευγάρι και όλοι οι fans τους χαίρονται να τους βλέπουν σε τέτοιες funny στιγμές.

Ο γνωστός Έλληνας ράπερ, Mente Fuerte, δεν σταματάει να ανεβάζει στα social media του, αστεία video με την Μαρία Σολωμού. Σχεδόν σε όλα του τα βίντεο πρωταγωνιστεί, η Μαρία Σολωμού, με την οποία έχει αναπτύξει μία ιδιαίτερη σχέση τον τελευταίο καιρό. Και οι δύο λατρεύουν το χιούμορ και τρελαίνονται να πειράζει ο ένας τον άλλον.

348706269_1789428208125793_2902106390224152190_n.jpg

@mariasolomou_official

Η πιο πρόσφατη πλάκα που έκανε, o Mente Fuerte στην Μαρία, είναι το μπουγέλωμα... Ναι πολύ σωστά! Η Μαρία Σολωμού, κρατούσε ένα μπουκάλι στα χέρια της και ο Mente Fuerte, πιέζοντάς το, έριξε όλο το παγωμένο νερό στο πρόσωπό της. Η Μαρία Σολωμού, αντιμετώπισε όλο το σκηνικό με χιούμορ, αφού γνωρίζει πολύ καλά τον άνθρωπο που έχει απέναντί της. Ο Mente Fuerte έγραψε στην περιγραφή του βίντεο: «Η εκδίκηση σερβίρεται παγωμένη», που μάλλον είναι κάτι που γνωρίζουν οι ίδιοι μεταξύ τους...

354026428_6555037887861121_1458344598482835622_n.jpg

@mentefuerte_official

Την προηγούμενη φορά, είχαμε δει τον Mente Fuerte, να βιντεοσκοπεί τη Μαρία Σολωμού, η οποία έπλενε τα πιάτα και τραγουδούσε το γνωστό τραγούδι του Νταλάρα, το «Τώρα κλαις, γιατί κλαις». Ο ίδιος, έγραψε στην περιγραφή του βίντεο: «Η παράνοια είναι διαταραχή του περιεχομένου της σκέψεως που χαρακτηρίζεται από την παρουσία παραληρηματικών ιδεών και γενικευμένη δυσπιστία προς τους άλλους. Oi theories tis marias 2»

Οι πλάκες συνεχίζονται... Ο Mente Fuerte, άλλη φορά έκανε πλάκα στην Μαρία Σολωμού, ότι πηγαίνει με το αμάξι του με ταχύτητα προς το δικό της, για να το τρακάρει... Από μέσα βλέπουμε την Σολωμού, να φωνάζει και να μην ξέρει πώς να τον διαχειριστεί.

Ο Mente Fuerte είναι αναμφίβολα το πειραχτήρι της παρέας. Ο ίδιος τραβάει συνεχώς, κρυφά βίντεο την Μαρία και γελάει με τις αντιδράσεις της. Από ότι φαίνεται, υπάρχει μεγάλη οικειότητα στο ζευγάρι και όλοι οι fans τους χαίρονται να τους βλέπουν σε τέτοιες funny στιγμές.

Η σύγκριση της Ιωάννας Μαλέσκου με την Margot Robbie και το repost με τη Barbie