Η Κατερίνα Παναγοπούλου όταν δεν φοράει τη «στολή» του δελτίου ειδήσεων επιλέγει hot φορέματα

Η Κατερίνα Παναγοπούλου όταν δεν φοράει τη «στολή» του δελτίου ειδήσεων επιλέγει hot φορέματα
Instagram

Τις καλοκαιρινές της διακοπές απολαμβάνει η γνωστή δημοσιογράφος και ποζάρει στον φακό έτσι όπως δεν την έχεις ξαναδεί. 

Τις καλοκαιρινές της διακοπές απολαμβάνει αυτό το διάστημα ένα από τα αγαπημένα παιδιά της δημοσιογραφίας. Ο λόγος για την Κατερίνα Παναγοπούλου η οποία φροντίζει να τροφοδοτεί τον λογαριασμό της στο Instagram με φωτογραφικό υλικό από την απόδρασή της σε μαγευτικό προορισμό της Ελλάδας.

Ανήμερα του Δεκαπενταύγουστο, η ανκοργούμαν του Mega, ανέβασε ένα νέο πλάνο στο οποίο ποζάρει (ξανά) με stylish look απολαμβάνοντας το αγαπημένο της φρούτο στην παραλία. Μακριά από τα αυστηρά κοστούμια με τα οποία οι τηλεθεατές την έχουν η συνηθίσει, η γοητευτική δημοσιογράφος έδειξε στους followers της την «άλλη» πλευρά της εισπράττοντας άκρως κολακευτικά σχόλια για το στιλ της αλλά και το χαμόγελό της.

https://www.instagram.com/p/Cv7s_-ss6v6/

Λίγες ημέρες πριν, η Κατερίνα πόζαρε ξανά στον φακό κρατώντας το αγαπημένο της κοκτέιλ και φορώντας ένα λευκό μάξι φόρεμα με σκίσιμο και cut-outs το οποίο και κολάκεψε την ψιλόλιγνη σιλουέτα της.

https://www.instagram.com/p/Cvu-F2tM5BH/

Στη gallery θα δεις όλες τις φωτογραφίες που μοιράστηκε από τις διακοπές της:

Λίγα λόγια για τη δημοσιογράφο

Γεννημένη τη δεκαετία του ΄80, η Κατερίνα Παναγοπούλου έχει αποφοιτήσει από το τμήμα ΜΜΕ του Παντείου Πανεπιστημίου. Το επαγγελματικό της ξεκίνημα έγινε στον ραδιοφωνικό σταθμό FLASH 96, όπου και παρέμεινε για 10 χρόνια.

Το βιογραφικό της στη συνέχεια εμπλουτίστηκε με δελτία ειδήσεων, ρεπορτάζ για το υπουργείο Εργασίας, καθώς και κείμενα σε εφημερίδες και περιοδικά. Σήμερα, η δημοσιογράφος παρουσιάζει το δελτίο ειδήσεων στο Mega κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.

https://www.instagram.com/p/Csj0zszM8Rp/

Η ομοιότητα με τη Meghan Markle

Ήταν πριν από περίπου δύο χρόνια όταν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου παρατήρησε πολύ σωστά πως η Κατερίνα Παναγοπούλου με μελαχρινό μαλλί θα ήταν ίδια η Meghan Markle.

Μάλιστα, οι τότε συνεργάτες της στο Pop Up έκαναν μελαχρινή την Κατερίνα Παναγοπούλου με τη βοήθεια του μοντάζ. Όπως θα διαπιστώσεις και εσύ στο βίντεο παρακάτω, η ομοιότητα είναι εντυπωσιακή.