Η 16χρονη Μαρία Ζαγοράκη θα μπορούσε να είναι το επόμενο GNTM

Η 16χρονη Μαρία Ζαγοράκη θα μπορούσε να είναι το επόμενο GNTM

H 16χρονη κόρη της Ιωάννας Λίλη και του Θοδωρή Ζαγοράκη μεγάλωσε και έχει αναλογίες μοντέλου. Οι υπέροχες φωτογραφίες με τη μαμά της και το εντυπωσιακό σπίτι τους.

H Ιωάννα Λίλη είχε διαγράψει ανοδική πορεία στο χώρο του modeling και όλα έδειχναν πως θα έκανε λαμπρή καριέρα στον χώρο. Η ζωή του μοντέλου έμελλε να αλλάξει για πάντα μετά το Euro του 2004 αφού γνώρισε τον έρωτα της ζωής της, Θοδωρή Ζαγοράκη τον οποίο και παντρεύτηκε.

Η εστεμμένη (στέφθηκε Playmate το 2001) και ο πρώην ποδοσφαιριστής απέκτησαν δύο παιδιά την 16χρονη Μαρία και τον 13χρονο Ιωάννη τα οποία ολοκλήρωσαν την ευτυχία τους. Η Ιωάννα Λίλη αφοσιώθηκε στην οικογένειά της, κάνοντας επιλεκτικές δουλειές στον χώρο της μόδας και της τηλεόρασης ενώ ο

Η 16χρονη Μαρία Ζαγοράκη θα μπορούσε να είναι το επόμενο GNTM

Πριν λίγες ημέρες η Ιωάννα Λίλη (η οποία έχει εξαιρετικά καλή σχέση με τα social media) γιόρτασε τα γενέθλια του γιου της και την ονομαστική εορτή της κόρης της με ένα πολύ τρυφερό post στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/Cv9VYUCADeF/

Mαμά και κόρη έχουν ένα ιδιαίτερο δέσιμο, βγαίνουν μαζί συχνά και όπως μας έχει αποκαλύψει η Ιωάννα Λίλη η 16χρονη εκτελεί χρέη φωτογράφου για τις αναρτήσεις της μητέρας της.

https://www.instagram.com/p/CvWrj9igfTd/

Πρόσφατα η αγαπημένη οικογένεια έκανε διακοπές στην Ρόδο και η Μαρία Ζαγοράκη πόζαρε στον φακό μαζί με την Ιωάννα Λίλη, χαρίζοντάς μας υπέροχες εικόνες.

Η νεαρή κοπέλα με τα μακριά, καστανά μαλλιά και τα εντυπωσιακά ανοιχτόχρωμα μάτια διαθέτει αναλογίες μοντέλου και θα μπορούσε άνετα να ακολουθήσει τα χνάρια της μαμάς της, διεκδικώντας μια θέση στον χώρο της μόδας.

https://www.instagram.com/p/CfTGaeOALfe/

Όσον αφορά την παρουσία της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η 16χρονη αποφεύγει την υπερέκθεση και διαθέτει ιδιωτικό λογαριασμό στο Instagram.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες της 16χρονης Μαρίας Ζαγοράκη.

H Ιωάννα Λίλη πόζαρε με την 16χρονη κόρη της Μαρία Ζαγοράκη κι όλοι μίλησαν για 2 top models

Το σπίτι Λίλη-Ζαγοράκη στην Θεσσαλονίκη θα σε εμπνεύσει

Τα τελευταία χρόνια η αγαπημένη οικογένεια έχει επιλέξει να μένει μόνιμα στην Θεσσαλονίκη όπου έχουν αποκτήσει ένα εντυπωσιακό σπίτι. Το ερωτευμένο ζευγάρι έρχεται συχνά στην Αθήνα όταν τους το επιτρέπει το πρόγραμμά τους, με τη βάση τους να είναι η συμπρωτεύουσα.

Αν ακολουθείς την Ιωάννα Λίλη στο Instagram θα έχεις παρατηρήσει ότι δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες με τα παιδιά της και πλάνα από το ζεστό και μοντέρνο σπίτι τους. Η μονοκατοικία της οικογένειας Ζαγοράκη έχει έναν μεγάλο κήπο με χρωματιστά λουλούδια, γκαζόν και άπλετο χώρο για barbeque και παιχνίδι. Η εξωτερική πρόσοψη είναι πετρόκτιστη και δίνει μια ιδιαίτερη αισθητική στην συνολική εικόνα του σπιτιού.

Το τζάκι είναι η αγαπημένη και με διαφορά η πιο cozy γωνιά, ενώ τα μεγάλα παράθυρα επιτρέπουν στο φυσικό φως να εισέρχεται στον χώρο. Η εντυπωσιακή θέα, η πισίνα και το μπαλκόνι είναι μερικές από τις παροχές του πολυτελούς σπιτιού. Τα έπιπλα έχουν κυρίως γήινες αποχρώσεις και δένουν αρμονικά με την υπόλοιπη διακόσμηση.

Η ξύλινη σκάλα και το παρκέ δίνουν αίσθηση ζεστασιάς στον χώρο τον οποίο η Ιωάννα Λίλη έχει επιμεληθεί με ιδιαίτερη φροντίδα. H αγαπημένη οικογένεια στολίζει κάθε χρόνο το Χριστουγεννιάτικο δέντρο με πολύ χρώμα, λάμψη και φανταχτερά στολίδια.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις πλούσιο φωτογραφικό υλικό από το σπίτι της οικογένειας.

Πηγή κεντρικής: ioanna_lili