Η Ελίνα Μπόμπα επέστρεψε στο Instagram με ένα μήνυμα θλίψης και οργής

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Ελίνα Μπόμπα επέστρεψε στο Instagram με ένα μήνυμα θλίψης και οργής

Η αδερφή της Χριστίνας Μπόμπα, παρότι ακολούθησε το παράδειγμα της αδερφής της κάνοντας κι εκείνη ένα social media break «επέστρεψε» γιατί δεν γινόταν να αφήσει ασχολίαστα τα γεγονότα των τελευταίων ημερών.

Η Ελίνα Μπόμπα είναι η μικρότερη αδερφή της Χριστίνας Μπόμπα και παρότι ζει μόνιμα στο Λονδίνο με τον σύντροφό της, είναι πολύ δεμένη με την αδερφή της. Ίσως έχεις προσέξει, άλλωστε πως πολύ συχνά είτε η ίδια έρχεται στην Ελλάδα για να δει την οικογένειά της και τις ανιψιές της, Αριάνα και Φιλίππα, είτε έχουμε δει τη Χριστίνα Μπόμπα και τον Σάκη Τανιμανίδη να την επισκέπτονται στην Αγγλία.

chrismpo_320902206_715629773316532_751529577477683637_n.jpg

Εκεί η Ελίνα Μπόμπα παρότι για λίγο ασχολήθηκε με το modelling, ακουλουθώντας τα βήματα της αδερφής της, φαίνεται πως τελικά επέλεξε την υποκριτική και τον κινηματογράφο, αφού ήδη έχει συμμετάσχει ως ηθοποιός στη διεθνή παραγωγή «The Adopters», ενώ ετοιμάζει την πρώτη της κινηματογραφική παραγωγή με θέμα που αφορά όλες τις γυναίκες.

https://www.instagram.com/p/Cey0toHsdUF/

Σε συνέντευξη που είχε δώσει, μάλιστα στο queen είχε αναφέρει πως της αρέσει να δουλεύει στο Λονδίνο, ωστόσο δεν θα έλεγε και «όχι» σε μια πρόταση που θα της ερχόταν από την Ελλάδα. Όπως είχε πει χαρακτηριστικά η ίδια: «Μου αρέσει πολύ να δουλεύω στο Λονδίνο, αλλά αν υπήρχε κάτι που να με ενδιέφερε πολύ στην Ελλάδα, θα ερχόμουν. Δεν θα το σκεφτόμουν. Θέλω να κάνω αυτό που αγαπάω, όπου κι αν βρίσκομαι. Έχω περάσει, βέβαια, από δύο castings για τηλεοπτικές σειρές στην Ελλάδα, αλλά δεν προχώρησε. Μου έχουν κάνει, επίσης, πρόταση να συμμετάσχω ως συμπαρουσιάστρια σε τηλεοπτικό show, αλλά ήταν κάτι που εκείνη τη στιγμή δεν με ενδιέφερε».

https://www.instagram.com/p/Cowta0GshXD/

Το μήνυμα γεμάτο θλίψη και οργή

Η Ελίνα Μπόμπα δεν ήταν ποτέ τόσο ενεργή όσο η αδερφή της στα social media, ωστόσο η ίδια είχε να κάνει κάποια ανάρτηση στον λογαριασμό της από τον περασμένο Μάρτιο, που βρέθηκε στην Ελλάδα μαζί με εκείνη, ενδεχομένως γιατί ήθελε να ακολουθήσει το παράδειγμά της για ένα ανέμελο και social media free καλοκαίρι.

https://www.instagram.com/p/CpnIuzUKuqQ/

Η Χριστίνα Μπόμπα, θα σου θυμίσουμε πως είχε κάνει μια ανάρτηση πριν από λίγο καιρό στα social media με την οποία ανακοίνωνε πως θα πάρει μια απόσταση για λίγο διάστημα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς τα τελευταία χρόνια η ίδια μοιραζόταν πολλά στιγμιότυπα από την καθημερινή της ζωή και τις συνεργασίες της και είχε έρθει η ώρα να «ξεκουραστεί».

https://www.instagram.com/p/Cvo66QXqoyJ/

Βέβαια, όσον αφορά την Ελίνα επανήλθε στο προφίλ της στο Instagram, ύστερα από τα τραγικά γεγονότα των τελευταίων ημερών στη χώρα μας, δημοσιεύοντας ένα βίντεο που δείχνει τις φωτιές να καίνε τα πάντα στο πέρασμά τους, γράφοντας στη λεζάντα: «Θλίψη και οργή ξανά και ξανά».

368227595_2003760229990585_7893316808209762503_n.jpg