H Beyoncé αναγκάστηκε να διακόψει τη συναυλία της και αποχώρησε από τη σκηνή like a pro

Τσακιρίδου Χριστίνα
H Beyoncé αναγκάστηκε να διακόψει τη συναυλία της και αποχώρησε από τη σκηνή like a pro

H Beyoncé αντιμετώπισε σοβαρά τεχνικά προβλήματα και διέκοψε τη συναυλία της. Όλα όσα έγιναν κατά τη διάρκεια του show και τα μυστικά στα οποία ορκίζεται η τραγουδίστρια για να παραμένει fit.

H Beyoncé δεν σταματά ποτέ να μας εκπλήσσει με τις χορευτικές αλλά και ερμηνευτικές της ικανότητες. Η 41χρονη βασίλισσα της pop εμφανίζεται on stage από την εφηβική κιόλας ηλικία και όταν απαιτείται να παραμείνει σε φόρμα, είναι γνωστό ότι πιέζεται αρκετά μέχρι να φτάσει τον επιθυμητό στόχο.

H Beyoncé διέκοψε τη συναυλία της- Τι συνέβη

Η σταρ έχει ξεκινήσει επιτυχώς την παγκόσμια περιοδεία της Renaissance World Tour ωστόσο πριν λίγα 24ωρα αντιμετώπισε σοβαρά τεχνικά προβλήματα κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στην Αριζόνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες όσων βρίσκονταν στο State Farm Stadium το show ξεκίνησε με περίπου μία ώρα καθυστέρηση, χωρίς να διευκρινιστούν οι λόγοι της αργοπορίας. Λίγο αργότερα, την ώρα που η τραγουδίστρια ερμήνευε επί σκηνής το τραγούδι «Alien Superstar» ο ήχος διακόπηκε και οι fans έμειναν έκπληκτοι.

Γνωστή για τον επαγγελματισμό που την διακατέχει, η 41χρονη προσπάθησε να κρατήσει την ψυχραιμία της και μαζί με τους χορευτές συνέχισαν το show, μέχρι να αποχωρήσει από τη σκηνή και να ανακοινωθεί η 10λεπτη διακοπή της συναυλίας.

https://www.instagram.com/p/CwTMarMP-J0/

Αξιοσημείωτο είναι πως οι στίχοι του τραγουδιού που έπαιζε πριν κοπεί ο ήχος ανέφεραν: «Παρακαλώ μην ανησυχείτε, παραμείνετε ήρεμοι, μην προσπαθήσετε να φύγετε από τη σκηνή το booth του DJ διεξάγει μια δοκιμή αντιμετώπισης προβλημάτων ολόκληρο το σύστημα».

Μετά την έξοδό της από τη σκηνή, η Beyoncé έκανε comeback λίγα λεπτά αργότερα με νέο outfit και συνέχισε αδιάκοπα το show.

H Beyoncé είναι η βασίλισσα των Grammys όμως ο Jay-Z έχει ένα μεγάλο παράπονο

Η παράκληση της τραγουδίστριας προς τους θαυμαστές της

Στις 4 Σεπτεμβρίου η QueenB θα γίνει 42 ετών και πρόσφατα εξέφρασε μια επιθυμία προς τους fans της που σχετίζεται με το dress code στις επερχόμενες συναυλίες της, στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας της Renaissance World Tour.

Μέσα από ένα Instagram story η τραγουδίστρια έδωσε ενδυματολογικές οδηγίες στους θαυμαστές της τονίζοντας: «Αρχίζει η εποχή της Παρθένου. Αυτή η περιοδεία ήταν τόσο μεγάλη χαρά και καθώς πλησιάζουμε στον τελευταίο μήνα, η γενέθλια ευχή μου είναι να γιορτάσω μαζί σας φορώντας τα πιο υπέροχα ασημένια ρούχα σας στις συναυλίες 23.8 – 22.9!».

https://www.instagram.com/p/CwCWrYkuY4C/

H γυμναστική στην οποία ορκίζεται για να διατηρείται fit

Η προπονήτριά της, Marco Borges, έχει αποκαλύψει πως η Queen B γυμνάζεται σκληρά με σχοινιά, πυγμαχία, ασκήσεις cardio και φυσικά πολύ χορό. Αυτές είναι οι κύριες προπονήσεις που κάνει πιστά εδώ και χρόνια με αποτέλεσμα να δείχνει τουλάχιστον μια δεκαετία νεότερη.

  • Η τραγουδίστρια δίνει έμφαση στις ασκήσεις ποδιών. Η προπονήτριά της δήλωσε ότι η Beyonce δεν παραλείπει ποτέ τις ασκήσεις ποδιών ακόμη και μετά από μια κουραστική ημέρα. Συγκεκριμένα κάνει πάντα μερικά elvic lifts, reverse-squat καθώς και jumping lunges.
  • Κάνει πολύ αερόβια γυμναστική πριν από κάθε περιοδεία. Εάν έχεις πάει ποτέ σε μια συναυλία της Beyoncé, τότε έχετε δει πώς γεμίζει με την παρουσία της ολόκληρη τη σκηνή. Η αντοχή της οφείλεται στο τρέξιμο και την πυγμαχία ενώ τα σπριντ είναι ιδανικά για την οικοδόμηση της εκρηκτικότητας.
  • Η Knowles έχει δηλώσει πως αγαπά να τρέχει και να γυμνάζεται στο πάρκο αφού είναι κάτι το οποίο την γεμίζει και της δίνει ενέργεια για ολόκληρη την ημέρα.
  • Χρησιμοποιεί βαράκια και κάνει αρκετές ασκήσεις για ενδυνάμωση του κορμού Συγκεκριμένα κάνει ασκήσεις με μπάλα, πολλά full body sit-ups, alternating dumbbell punches, forward lunges, και lateral bench hops.

Το μόνο σίγουρο είναι πώς η αφοσίωση της pop star έχει αποδώσει καρπούς.

Πηγή κεντρικής: apimages.com