Στο νέο του επαγγελματικό βήμα του ο Νικόλαος έχει την απόλυτη στήριξη της Τατιάνας Μπλάτνικ

Στο νέο του επαγγελματικό βήμα του ο Νικόλαος έχει την απόλυτη στήριξη της Τατιάνας Μπλάτνικ

 (AP Photo/Petros Giannakouris)

Το look της Τατιάνας Μπλάτνικ στο πλευρό του αγαπημένου της Νικόλαου στο νέο του επαγγελματικό του βήμα στον Καναδά. 

Αντίθετα από τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του αδελφού του Παύλου, ο Νικόλαος έχει καλλιτεχνικές ανησυχίες. Στο νέο του επαγγελματικό εγχείρημα, η σύζυγός του Τατιάνα Μπλάτνικ ήταν στο πλευρό του, εντυπωσιάζοντας με την κομψότητα και επιλέγοντας το χρώμα trend του φετινού καλοκαιριού.

https://www.instagram.com/p/BwxEQainDLJ/

Με φως και χρώματα στις φωτογραφίες του

Ο Νικόλαος Γλύξμπουργκ μένει την τελευταία πενταετία μόνιμα στην Ελλάδα και όπως και παλαιότερα σου έχουμε αποκαλύψει διαμένει με τη σύζυγό του Τατιάνα Μπλάτνικ στο ιστορικό σπίτι του Γεωργίου Παπανδρέου στο Καστρί.

Τατιάνα Μπλάτνικ - Νικόλαος: Πλάνα από το πολυτελές σπίτι τους στα βόρεια προάστια

Άλλωστε και η μητέρα του Άννα Μαρία μετά τον θάνατο του τέως Κωνσταντίνου, έχει επιλέξει να μένει και εκείνη στην Αθήνα.

https://www.instagram.com/p/CZ9wyZSNPjt/

Ο Νικόλαος παρά τις σπουδές του στις Διεθνείς Σχέσεις στο Πανεπιστήμιο Brown των ΗΠΑ, δεν ασχολήθηκε ποτέ με το αντικείμενο των σπουδών του σε επίπεδο καριέρας. Μετά από ένα μικρό διάστημα ως σύμβουλος επιχειρήσεων, αποφάσισε να δοκιμαστεί και στο επίπεδο των τηλεοπτικών παραγωγών για ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα της Αμερικής, το Fox News στη Νέα Υόρκη.

https://www.instagram.com/p/Cl1YXYONtXi/

Αλλά πια, έχει κάνει μία μεγάλη στροφή και αποφάσισε να ακολουθήσει το όνειρό του και να ασχοληθεί με την φωτογραφία. Το προφίλ του στο Instagram με τον όνομα Skylightchaser (o κυνηγός του ουράνιου φωτός) προσδιορίζει απόλυτα και την καλλιτεχνική του ιδιαιτερότητα. Όλα του τα έργα έχουν θέμα το φως και το χρώμα με τις φωτογραφίες του μάλιστα να αποτυπώνονται με ειδική τεχνική, σε αλουμίνιο αλλά και μάρμαρο.

https://www.instagram.com/p/CQWkhGjr78i/

Η πρώτη φορά που έκανε επίσημη έκθεση των έργων του, ήταν το 2015 στον οίκο Christie’s και σε αρκετές φωτογραφίες του υπάρχουν τοπία από την Ελλάδα.

Συνεχίζοντας τις εκθέσεις σε όλο τον κόσμο, ο Νικόλαος έκανε πριν από λίγες ώρες τα εγκαίνια της έκθεσής του με τίτλο «Resilence» (σ.σ Ελαστικότητα) στο Τορόντο του Καναδά στην γνωστή γκαλερί Tin & Cooper.

https://www.instagram.com/reel/Cuz3S7BAByN/

Μάλιστα ο ίδιος επιμελήθηκε και τη τελευταία λεπτομέρεια πριν τα εγκαίνια, βοηθώντας όπως θα δεις και στο video και σε όλες τις τεχνικές εργασίες. Από το να καρφώσει τους πίνακες στο τοίχο, μέχρι και να τους τοποθετήσει.

https://www.instagram.com/reel/Cur1ajSgyIq/

Στο πλευρό του ήταν φυσικά η σύζυγός του Τατιάνα Μπλάτνικ, με κομψό summer look, επιλέγοντας μία κοραλλένια μεταξωτή μπλούζα και μαύρη παντελόνα.

1689679820374-835624210-tatiananikolaos.jpg

Το ζευγάρι συμπλήρωσε τον Απρίλιο 9 χρόνια γάμου, αλλά αυτή η επέτειος και λόγω του πένθους για τον τέως Κωνσταντίνο δεν γιορτάστηκε όπως άλλες χρονιές.

Σε κοινή συνέντευξη με τον αδελφό του Παύλο για την εκπομπή της Σοφίας Παπαϊωάννου στην εκπομπή «365 στιγμές» πριν από λίγες εβδομάδες είχε μιλήσει τόσο για την απώλεια του πατέρα του όσο και για την απόφασή του να μείνει μόνιμα στην Ελλάδα: «Όπου και αν έμενα στο εξωτερικό, ακόμη και στην Αγγλία όπου υπηρέτησα στον βρετανικό στρατό, αισθανόμουν ξένος. Εδώ αισθάνθηκα πως είναι ο τόπος μου. Δεν θα μπορούσα να φανταστώ να εγκατασταθώ κάπου αλλού».