Η Αθηνά Οικονομάκου ζει δεύτερο μήνα του μέλιτος στην Ibiza και οι fans διχάστηκαν

Η Αθηνά Οικονομάκου ζει δεύτερο μήνα του μέλιτος στην Ibiza και οι fans διχάστηκαν

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος κάνουν διακοπές στην Ισπανία και ζουν ξέγνοιαστα τον έρωτά τους. Το φωτογραφικό άλμπουμ από το ταξίδι τους και τα σχόλια των fans.

Η Αθηνά Οικονομάκου συνεχίζει τις καλοκαιρινές της διακοπές, λίγο πριν την επιστροφή στην πρωτεύουσα και στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Μετά από το πρόσφατο ταξίδι της στη Σαντορίνη (όπου ο σύζυγός της διατηρεί ξενοδοχειακή μονάδα), η ηθοποιός και ο Φίλιππος Μιχόπουλος έκαναν βαλίτσες για Ισπανία και συγκεκριμένα για την Ibiza.

Το ερωτευμένο ζευγάρι αποφάσισε να κάνει μια ολιγοήμερη απόδραση μόνο για δύο, ώστε να χαλαρώσουν και να διασκεδάσουν στα πολυτελή θέρετρα της περιοχής η οποία φημίζεται για την έντονη νυχτερινή ζωή.

Πριν λίγα 24ωρα η 41χρονη ρώτησε τους διαδικτυακούς της φίλους αν μπορούν να μαντέψουν τον επόμενο προορισμό της και ένας από τους χιλιάδες followers είχε τη σωστή απάντηση.

Οικονομάκου και Μιχόπουλος ζουν δεύτερο «μήνα του μέλιτος» στην Ιbiza

Η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας απολαμβάνουν το ταξίδι τους χωρίς παιδιά και άλλες έγνοιες με την Αθηνά Οικονομάκου να μοιράζεται αρκετά στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους.

https://www.instagram.com/p/CwdFOUutSd7/

Η 41χρονη φόρεσε ένα κομψό πλεκτό φόρεμα και πόζαρε με απαράμιλλο στυλ σε δημοφιλές beach club, δημοσιεύοντας αργότερα τις λήψεις στον προσωπικό της λογαριασμό.

https://www.instagram.com/p/CwfLwpKt9hg/

Λίγο αργότερα το ζευγάρι δείπνησε σε γνωστό εστιατόριο και επισκέφθηκε τα περίφημα club του νησιού για να ζήσει την απόλυτη εμπειρία nightlife. Σε Instagram-story που πόσταρε η ηθοποιός την βλέπουμε να χαμογελά στην αγκαλιά του συζύγου της και να απολαμβάνει την έξοδό της.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις όλο το φωτογραφικό άλμπουμ από το ταξίδι του ζευγαριού.

Τα απρόσμενα σχόλια των θαυμαστών της

Αρκετοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να σχολιάσουν το pοst της ηθοποιού και να της ευχηθούν «Καλές διακοπές».

Ανάμεσα στα εκατοντάδες γλυκά σχόλια ήρθε και ένα άκρως τοξικό με τον follower με ηθοποιού να σημειώνει: «Κάιρο, Μονακό, Παρίσι, Νίκαια, Σαντορίνη, Μύκονος, Ίμπιζα. Είναι δύσκολο να κάνει διακοπές όλο τον χρόνο. Σφίγγει την καρδιά της».

Screenshot-2023-08-28-141059.png

Πηγή κεντρικής: athinao1konomakou