Η Ειρήνη Κολιδά κάνει διακοπές αλά Survivor με τον γιο της στο Μπαλί και η ευτυχία της δεν κρύβεται

Η Ειρήνη Κολιδά κάνει διακοπές αλά Survivor με τον γιο της στο Μπαλί και η ευτυχία της δεν κρύβεται

Η Ειρήνη Κολιδά νιώθει πλήρης στην τοποθεσία Μπαλί και δεν σταματά να μοιράζεται φωτογραφίες με τον 10χρονο γιο της. 

Πίσω στο 2017 η Ειρήνη Κολιδά αποφάσισε να συμμετέχει στο Survivor και παρότι ήταν μια από τις πιο δυναμικές παίκτριες του reality επιβίωσης, αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το project πρόωρα λόγω ενός ατυχήματος.

Η γνωστή personal trainer βρισκόταν σε φορτηγό της παραγωγής μαζί με τον Μάριο Πρίαμο όταν ενεπλάκη σε τροχαίο με αποτέλεσμα να βρεθεί στο νοσοκομείο, σοβαρά τραυματισμένη στα πλευρά.

«Δεν φτάσαμε ποτέ στα δικαστήρια με την Acun Medya για τον τραυματισμό μου. Μου έχει αφήσει υπολείμματα και σωματικά και ψυχικά το ριάλιτι. Έχω τρία πλευρά που έχουν σπάσει και με ενοχλούν ακόμα σε ασκήσεις, βάρη, κοιλιακού. Παθαίνω κράμπες και έχω και τρεις κήλες στον αυχένα που δεν με αφήνουν να τρέξω και να κάνω τη ζωή που είχα πριν από το ατύχημα», είπε δηλώσει χαρακτηριστικά η Ειρήνη Κολιδά στην εκπομπή «Happy Day».

Πέντε χρόνια μετά τη συμμετοχή της στο Survivor, η 41χρονη απολαμβάνει κάθε στιγμή της καθημερινότητάς της και έχει διαρκώς στο πλευρό της τον 10χρονο γιο της, Αλέξανδρο.

Oι διακοπές της Ειρήνης Κολιδά στο Μπαλί

Στο εξωτικό Μπαλί βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η γυμνάστρια μαζί με τον μονάκριβο γιο της. Οι δυο τους αποφάσισαν να κάνουν ένα ταξίδι-εμπειρία ζωής και δεν σταματούν να μοιράζονται υπέροχες εικόνες στα social media.

https://www.instagram.com/p/CwcMgFlAUEx/

H Ειρήνη Κολιδά έχει ενεργή παρουσία στο Instagram και στον λογαριασμό της έχει δημοσιεύσει αρκετά στιγμιότυπα από τις βόλτες της στην μαγευτική Ινδονησία. Μαμά και γιος έκαναν βαρκάδα στα νερά, επισκέφθηκαν την πιο Instagrammable κούνια και φωτογραφήθηκαν αγκαλιά χαρίζοντάς μας το πιο τρυφερό post.

Η 41χρονη είναι μία πολύ τρυφερή μαμά και ο 10χρονος Αλέξανδρος αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητα της ζωής και της καθημερινότητάς της. Λίγο πριν το άνοιγμα των σχολείων η γυμνάστρια έκανε το ωραιότερο δώρο στον γιο της, αφού μαζί δημιούργησαν αναμνήσεις που δεν θα ξεχάσουν ποτέ.

Αναφορικά με το ενδεχόμενο να συμμετείχε στο Survivor All Star, η Ειρήνη Κολιδά είχε ομολογήσει: «Υποσχέθηκα στον εαυτό μου και στο παιδί μου ότι δεν θα το ξανακάνω και δεν θα γίνω επαγγελματίας παίκτης ριάλιτι. Αν νιώσω κάποια στιγμή ότι και το παιδί μου και εγώ θα βοηθηθούμε οικονομικά, μπορεί και να πω ναι».

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις όλο το φωτογραφικό άλμπουμ από το ταξίδι της Ειρήνης Κολιδά.

Πηγή κεντρικής: irini_kolida_original