Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη τρώει και δεν κρύβεται! Το τρολάρισμα και η απάντηση

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη τρώει και δεν κρύβεται! Το τρολάρισμα και η απάντηση

Είναι αυτό το αίσθημα λιγούρας που έχουμε όλοι στις διακοπές και μας κάνει να θέλουμε να φάμε ό,τι υπάρχει στο τραπέζι! Αυτό έπαθε και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη!

To φαγητό είναι μια γλυκιά απόλαυση και στην περίπτωση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη που μετά την προσπάθεια για ένα fitness σώμα μέσα στον χειμώνα, η δημοσιογράφος ακολουθεί ένα πιο χαλαρό πρόγραμμα διατροφής στις διακοπές της.

Επιστροφή στην Αθήνα για την Ευρυδίκη!

Για δεύτερη χρονιά η Ευρυδίκη ταξίδεψε μέχρι την Κρήτη και τα Χανιά όπου και με τη μεγάλη παρέα της- και τον αγαπημένο της Γρηγόρη Μόργκαν- έκαναν surfing και απόλαυσαν τον ήλιο και τη θάλασσα.

Σε ένα από τα βιντεάκια του καλού φίλου της Ευρυδίκης, Γιάννη, έγινε και το απαραίτητο τρολάρισμα για τη σχέση της Βαλαβάνη με το φαγητό. Η ίδια χωρίς τύψεις απάντησε!

Πάντως, μόλις σήμερα η Ευρυδίκη ενημέρωσε τους fans της στο Instagram πως έχει ήδη αφήσει πίσω την Κρήτη ενώ μίλησε και για το φετινό καλοκαίρι:

Η Βαλαβάνη εξομολογήθηκε πως φέτος πέρασε ένα φανταστικό καλοκαίρι στην Κρήτη και έχει γεμίσει τις μπαταρίες της για τον χειμώνα.

Κι εμείς είδαμε το καλοκαίρι αυτό, μέσα από τα stories και τα ποστς της Ευρυδίκης- κυρίως με μπικίνι- και προσπαθούσαμε να δούμε τον Γρηγόρη Μόργκαν δίπλα της.

https://www.instagram.com/p/CwaLZAPMKos/

Όσον αφορά το σώμα της, μέσα στο καλοκαίρι η Βαλαβάνη είχε απαντήσει και στα κακοπροαίρετα σχόλια όπως το εξής:

«Εμείς στο survivor όταν ήσουν, άλλο σώμα είδαμε», έγραψε η follower και σίγουρα δεν περίμενε την απάντηση της Βαλαβάνη η οποία έγραψε χαρακτηριστικά:

«Γυμναστική και διατροφή λέγεται φιλενάδα», είπε η Βαλαβάνη αλλά έτερη follower έσπευσε να γράψει πως στο Survivor η Ευρυδίκη ήταν χωρίς φίλτρα.

Το φετινό highlight δεν είναι άλλο από τα sexy μαγιό της Ευρυδίκης Βαλαβάνη

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχει ποζάρει με πολλά, διαφορετικά μαγιό και μας έδωσε έμπνευση για τις εμφανίσεις μας στην παραλία. Η δημοσιογράφος-επιχειρηματίας μας έχει συνηθίσει άλλωστε σε άφιλτρες, αυθόρμητες φωτογραφίες, δείχνοντάς μας ακομπλεξάριστα την αρετουσάριστη εικόνα της.

Το μόνο σίγουρο είναι πως η πρώην παίκτρια του Survivor νιώθει καλά με τον εαυτό της και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Το καλλίγραμμο σώμα της αποτελεί υγιές παράδειγμα και μας εμπνέει κι εμάς να γυμναστούμε για το πολυπόθητο #bikinibody.

https://www.instagram.com/p/CuwnZ46M8bG/

Στα 36 της ακριβώς όπως ήθελε να είναι:

Στα μέσα Μαΐου, η Ευρυδίκη γιόρτασε τα 36α γενέθλιά της, ακριβώς όπως τα ήθελε, ξυπόλητη και δίπλα στη θάλασσα.

https://www.instagram.com/reel/CsOA_BtPRL2/

«Τα φετινά μου γενέθλια ήταν ακριβώς αυτό που λαχταρούσε η ψυχούλα μου.

Δίπλα στην θάλασσα, ξυπόλυτη με μπόλικη αγάπη, ηρεμία και αγαπημένους ανθρώπους, μετρημένους στα δάχτυλα.

«Εμείς στο survivor άλλο σώμα είδαμε», είπε follower στη Βαλαβάνη και απάντησε όπως πρέπει