Με ένα video στο TikTok οι φανς της Beyonce υποστηρίζουν πως είναι έγκυος στο 4ο παιδί της

Με ένα video στο TikTok οι φανς της Beyonce υποστηρίζουν πως είναι έγκυος στο 4ο παιδί της

(Photo by Evan Agostini/Invision/AP, File)

Η εμφάνιση και μία χαρακτηριστική κίνηση της Beyonce πάνω στη σκηνή δημιούργησε τη φήμη περί τρίτης εγκυμοσύνης και 4ο παιδί. 

Η Beyonce συνεχίζει την καλοκαιρινή της περιοδεία με συναυλίες sold out, αλλά ένα στιγμιότυπο σε μία πρόσφατη εμφάνισή της, δημιούργησε ξανά μία φημολογία για νέα εγκυμοσύνη. Η είδηση ήδη κάνει τον γύρο του κόσμου.

Η κίνηση της και το video στο TikTok

Η ζωή της Beyonce αλλά και του συζύγου της Jay - Z, άλλαξε ολοκληρωτικά από τη στιγμή που πριν από 11 χρόνια ήρθε στη ζωή τους η μεγαλύτερη κόρη τους Blue Ivy. Η οποία έχει εμφανιστεί αρκετές φορές επί σκηνής με τη μητέρα της, δείχνοντας πως πήρε το ταλέντο της.

Το σπάνιο ντουέτο της Beyonce με την κόρη της επί σκηνής και οι αυστηροί κανόνες για το κοινό

Η τραγουδίστρια πριν τη γέννηση των έξι ετών σήμερα δίδυμων παιδιών της, Rumi και Sur, δήλωνε σε συνέντευξή της ότι ήθελε και άλλα παιδιά: «Σίγουρα θέλω και άλλα παιδιά, δεν ξέρω πόσα. Μόνο ο Θεός το γνωρίζει αυτό».

Όμως, μετά την απόκτηση των δύο ακόμη παιδιών της, η τραγουδίστρια είχε μιλήσει σε ντοκιμαντέρ στο Netflix για τη μεγάλη δυσκολία που αντιμετώπισε στη δεύτερη εγκυμοσύνη της και πως θα σκεφτόταν πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο για ένα 4ο παιδί: «Είχα μία πραγματικά δύσκολη εγκυμοσύνη. Είχα πίεση. Αντιμετώπισα προεκλαμψία και τοξιναιμία. Και στη μήτρα, η καρδούλα του ενός μωρού μου, σταμάτησε αρκετές φορές κατά τη διάρκεια του τοκετού, για αυτό το λόγο έπρεπε να κάνω επείγουσα καισαρική τομή».

https://www.instagram.com/p/CkhUy2bL0_9/

Στις αρχές του χρόνου, είχε κυκλοφορήσει μία φήμη που μιλούσε για τρίτη εγκυμοσύνη της τραγουδίστριας, αλλά αυτό δεν επιβεβαιώθηκε. Αλλά λίγες ώρες πριν και με αφορμή τη συναυλία που έδωσε η Beyonce στο Las Vegas, μία ακόμη τέτοια φήμη ήρθε στη δημοσιότητα.

Η αφορμή δόθηκε με μία κίνηση της τραγουδίστριας όπου την ώρα που τραγουδά και περπατά στη συνέχεια στη σκηνή, κρατά την κοιλιά της προστατευτικά. «Μήπως θέλει κάτι να μας πει η Beyonce;» λέει ο τίτλος στο video που κυκλοφόρησε στο TikTok από ένα θαυμαστή της.

Στα σχόλια οι περισσότεροι υποστηρίζουν πως είναι έγκυος. Αλλά αυτή η κίνηση μπορεί να είναι και μία καθαρά τυχαία κίνηση που έκανε η τραγουδίστρια, χωρίς να σημαίνει απολύτως τίποτε. Μπορεί για παράδειγμα να την ενοχλούσε κάτι στο στενό φόρεμά της.

https://www.instagram.com/p/CwnAEi5Ln99/

Η Beyonce στις πρόσφατες συναυλίες κερδίζει βραβείο εκκεντρικότητας και super glam ενδυματολογικού κώδικα. Λάμπει στην κυριολεξία επί σκηνής.

https://www.instagram.com/p/CwdoGRDSmIM/