Η Δανάη Παππά περπάτησε στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Βενετίας και ο σύντροφός της ενθουσιάστηκε

Κατερίνα Μπούσιου
Η Δανάη Παππά περπάτησε στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Βενετίας και ο σύντροφός της ενθουσιάστηκε

Η νέα της φίλη Βίκυ Καγιά και το σχόλιο του Λάμπρου Λάζαρη στην αγαπημένη του Δανάη. 

Από τις αντιδράσεις της στην ανάρτηση που έκανε στο Instagram η Δανάη Παππά, θα καταλάβεις πως μόνο ενθουσιασμένη ήταν που της δόθηκε η ευκαιρία να περπατήσει και να φωτογραφηθεί στο red carpet του Διεθνούς Κινηματογραφικού Φεστιβάλ της Βενετίας, του μεγαλύτερου θεσμού στο σινεμά μετά τα Όσκαρ.

Τα πλάνα από την glam εμφάνιση έφεραν τον ενθουσιασμό του συντρόφου της Λάμπρου Λάζαρη, ενώ αυτό το ταξίδι στάθηκε η αφορμή για κάνει μία νέα φίλη η Δανάη, τη Βίκυ Καγιά.

https://www.instagram.com/p/CwlE41TtwZK/

Θα μπορούσαμε να πούμε μέχρι και το κλισέ: «Η Δανάη έριξε το Instagram»

Καλεσμένη γνωστής εταιρείας καλλυντικών, η Δανάη Παππά είχε την ευκαιρία για πρώτη φορά να κάνει, ένα από τα πιο ιδιαίτερα ταξίδια της ζωής της. Και η ίδια άλλωστε η οποία λατρεύει τα ταξίδια, αυτό θεωρεί.

Ο ενθουσιασμός της φάνηκε ξεκάθαρα και από την ανάρτηση που έκανε περπατώντας στο κόκκινο χαλί. Από τη χαρά της και το μόνιμο χαμόγελό της στα πλάνα. Αλλά και από το σχόλιο που συνόδευε την ανάρτηση στο Instagram: «What a dream» (σ.σ Τι όνειρο).

https://www.instagram.com/reel/Cwne0d-tXOQ/

Η λαμπερή εμφάνιση προκάλεσε πολύ θερμά σχόλια από τους φανς της και συναδέλφους της στον Σασμό και η φράση: «Δανάη δείξε τους τι σημαίνει ελληνική ομορφιά» τα λέει όλα.

Ο πιο θερμός θαυμαστής της ηθοποιού, ήταν σίγουρα ο σύντροφός της Λάμπρος Λάζαρης. Ο οποίος έμεινε κυριολεκτικά άφωνος.

lamprospappa.jpg

Στα πλαίσια των παράλληλων δραστηριοτήτων του φεστιβάλ με πολύ γνωστούς οίκους μόδας και κορυφαία brands ομορφιάς, η Δανάη είχε την ευκαιρία να έρθει κοντά με τη Βίκυ Καγιά , η οποία για μία ακόμη χρονιά βρίσκεται στη Βενετία. Και εκτός από τις επίσημες κοινές τους πόζες, σε κάποια κλικ αστειεύτηκαν με τον φακό.

Στη φωτό της Ελένης Μενεγάκη με τη Δανάη Παππά άλλοι είδαν ομοιότητα & άλλοι έκαναν τοξικά σχόλια

pappa.jpg

Η Δανάη μετά τη Βενετία, επιστρέφει στους παλιούς γνώριμους ρυθμούς της και στα γυρίσματα του Σασμού που είναι πια εντατικά, ενόψει και της τρίτης σεζόν. Ως Θοδώρα έχουμε μείνει με την εντύπωση ότι θα ευτυχήσει στο πλευρό του Γιώργου της, αφού περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Η δική τους ευτυχία όμως, έχει αρκετά ακόμη εμπόδια μέχρι να ολοκληρωθεί.

https://www.instagram.com/p/CumjZq4gEQ8/