H Γεωργία Κρασσά έκανε την πιο λαμπερή εμφάνιση δίπλα στον Ορφέα Αυγουστίδη

Τα μαλλιά της Γεωργίας έχουν μία χρυσαφένια φυσική απόχρωση λες και είναι λουσμένα από τις ακτίνες του ήλιου.

Ο Ορφέας Αυγουστίδης και η σύζυγός του Γεωργία Κρασσά είναι ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια της Ελληνικής showbiz. Μπορεί η Γεωργία Κρασσά να μην έχει social media, αλλά ο αγαπημένος της, Αυγουστίδης, ανεβάζει τις πιο όμορφες αναρτήσεις μέσα από το προφίλ του στο Instagram, δείχνοντας την μεταξύ τους αγάπη με τον πιο όμορφο και τρυφερό τρόπο. Η αδυναμία του Αυγουστίδη προς την σύντροφό του και τα παιδιά του δεν κρύβεται και είναι κάτι που λατρεύουν να βλέπουν οι χιλιάδες φανς του.

Ορφέας και Γεωργία σε date night

https://www.instagram.com/p/CpIUDOJI82V/

Η Δανάη Παππά περπάτησε στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Βενετίας και ο σύντροφός της ενθουσιάστηκε

Το ζευγάρι φαίνεται πώς έχει γυρίσει από τις καλοκαιρινές του διακοπές, μπαίνοντας σιγά-σιγά πίσω στους γρήγορους ρυθμούς της πόλης. Αυτές τις μέρες το όμορφο ζευγάρι έκανε μία κοινή εμφάνιση στην παράσταση «βατράχια», στο Ηρώδειο. Με αυτή τους την εμφάνιση το ζευγάρι φαίνεται πιο ανανεωμένο από ποτέ. Μαυρισμένοι από τον ήλιο και με το πιο πλατύ τους χαμόγελο, πόζαραν στον φωτογραφικό φακό μαζί με φίλους και συναδέλφους.

IMG_1502.jpg

Του ιδανικό λουκ για μαυρισμένες επιδερμίδες

Η Γεωργία Κρασσά, φόρεσε ένα σομόν σατέν κιμονό, μαζί με ένα λευκό tank-top από μέσα και ένα λευκό τζην παντελόνι με πέδιλα. Τα χρώματα που φόρεσε, αναδείκνυαν ακόμη περισσότερη την ηλιοκαμένη όψη της επιδερμίδας της. Τα μαλλιά της είχαν μία χρυσαφένια φυσική απόχρωση λες και ήταν λουσμένα από τις ακτίνες του ήλιου, ενώ τα άφησε κάτω, κάνοντας μία χωρίστρα στο πλάι.

Το ιδιαίτερο μακιγιάζ της Γεωργίας Κρασσά

Στο μακιγιάζ της, η Γεωργία, δεν κάνει ποτέ υπερβολές! Αντιθέτως, επιλέγει γήινες αποχρώσεις. Αυτή τη φορά, τόνισε μόνο τα σαρκώδη χείλη της με ένα έντονο κόκκινο κραγιόν. Αναμφίβολα, είναι μία από τις πιο όμορφες εμφανίσεις του ζευγαριού, είναι μαυρισμένοι, αγαπημένοι και τρελά ερωτευμένοι.

Ιωάννα Σαρρή-Γιώργος Σαμπάνης: Οι νέες photos από τις διακοπές τους φωνάζουν «Μόνο με σένα»