Η καλοκαιρινή φωτογραφία του Ορφέα Αυγουστίδη ξετρέλανε τις θαυμάστριες και την Αργυρώ του

Η καλοκαιρινή φωτογραφία του Ορφέα Αυγουστίδη ξετρέλανε τις θαυμάστριες και την Αργυρώ του

Οι φανς του ξετρελάθηκαν με την καλοκαιρινή πόζα του Ορφέα Αυγουστίδη, ο οποίος μόλις τελείωσε τα γυρίσματα του Σασμού έφυγε για διακοπές με την οικογένειά του. 

Ο Ορφέας Αυγουστίδης βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες σε vacation mode, μαζί με την σύζυγό του Γεωργία Κρασσά και τον 3 ετών γιο τους Αχιλλέα, μετά το τέλος της δεύτερης σεζόν του Σασμού.

Και η διάθεσή του άλλαξε από την πρώτη στιγμή των διακοπών του, όπως φάνηκε και από τη φωτογραφία που ανάρτησε. Η οποία προκάλεσε έναν μικρό πανικό στις θαυμάστριές τους, στις επώνυμες φίλες του αλλά και στις συμπρωταγωνίστριές του στη σειρά. Ακόμη και στη μαμά του.

https://www.instagram.com/p/CupnmnBshbd/

Καλησπέρα και καλή βραδιά

Ο Ορφέας Αυγουστίδης ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής όχι μόνο αυτή τη σεζόν στον Σασμό αλλά και μετά το τέλος του επεισοδίου, με το τρέιλερ του επόμενου κύκλου, που είτε άφηνε υπόνοιες ότι δεν θα συμμετέχει, είτε ότι κάτι κακό θα του συμβεί, καθώς το πορτραίτο του φλεγόταν.

Ο κρυφός γάμος του Αστέρη και της Αργυρώς στον Σασμό έφερε συγκίνηση και παράπονα στο κοινό

https://www.instagram.com/reel/CupnTzvoz_V/

Οι θαυμάστριες του και οι φανς του Σασμού ανησύχησαν, αλλά ο ηθοποιός σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, θα είναι παρών στη σειρά, απλά θα τον βρουν διάφορες ατυχίες.

Μέχρι όμως να δούμε τις εξελίξεις της τρίτης σεζόν, ο Ορφέας μαζί με την σύζυγό του Γεωργία και τον 3χρονο γιο τους Αχιλλέα σάλπαραν για τις Κυκλάδες για να ξεκινήσουν τις διακοπές τους.

Ελεύθερος και καλοκαιρινός ο ηθοποιός που αγαπούν οι γυναίκες, δημοσίευσε μία φωτογραφία ημίγυμνος να αγναντεύει τη θάλασσα και αυτό το στιγμιότυπο προκάλεσε πανικό με το σεξαπίλ του και το γυμνασμένο του σώμα.

https://www.instagram.com/p/CurGV2Srupq/

Η συμπρωταγωνίστριά του στον Σασμό, η Χριστίνα Χειλά Φαμέλλη, έγραψε ένα «Wow» από την έκπληξή της, η Μαρίζα Ρίζου το χιουμοριστικό «Καλησπέρα και καλή βραδιά», ενώ η μαμά Μαρία Τζομπανάκη, όπως πάντα καμάρωσε την λεβέντικη κορμοστασιά του γιου της.

avgoustidis.jpg

Ο Ορφέας πάντως από κάποιες αναρτήσεις του παρελθόντος στο Instagram μας είχε πληροφορήσει πως γυμνάζεται, οπότε τώρα φάνηκαν και τα αποτελέσματα σε αυτή τη summer πόζα του.

https://www.instagram.com/p/CoP1WLlrGqr/