Full in love ο Χάρης Σεφερλής και την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος

Full in love ο Χάρης Σεφερλής και την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος

Με μία φωτογραφία έδειξε τον έρωτά του ο  Χάρης Σεφερλής.

Full in love φαίνεται να είναι ο γιος του Μάρκου Σεφερλή και της Έλενας Τσαβαλιά, αφού ανέβασε ένα story στο Instagram, στο οποίο ανταλλάσσει ένα γλυκό φιλί με την σύντροφό του, δημοσιοποιώντας με αυτόν τον τρόπο την σχέση του.

Ο 19χρονος Χάρης Σεφερλής θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους αυτή την όμορφη στιγμή με την σύντροφό του, βάζοντας παράλληλα στο story του και μία καρδιά.

harrys_sef.jpg

Περήφανοι γονείς Μάρκος και Έλενα

Η οικογένεια Σεφερλή είναι πολύ δεμένη και οι γονείς του Χάρη έχουν εκφράσει πολλές φορές την υπερηφάνεια τους για εκείνον.

Ο Μάρκος Σεφερλής έχει μιλήσει ανοιχτά για την αδυναμία που έχει στον γιο του. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ο τρόπος με τον οποίο μίλησε για εκείνον στα social media, όταν ο Χάρης έκλεισε τα 18. Συγκεκριμένα, ο Μάρκος Σεφερλής είχε πει: «Και ναι! Η μέρα έφτασε! 18άρισες γιε μου! Πολλά τα συναισθήματα! Δεν χρειάζεται να στα γράψω! Τα νιώθεις 18 χρόνια τώρα! Σου εύχομαι χρόνια πολλά και καλά γεμάτα υγεία κι ευτυχία! (…) Και να θυμάσαι: ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ! ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ! Όπως είμαστε μέχρι τώρα! Έτσι παλεύουμε όλα αυτά τα χρόνια και βγαίνουμε πάντα νικητές! Σε λατρεύω γιε μου και είμαι πολύ περήφανος για σένα!».

Φέτος, που ο Χάρης έκλεισε τα 19, ο Μάρκος Σεφερλής έγραψε για εκείνον: «Κύριος ετών 19! Χρόνια πολλά γιε μου! Χρόνια καλά, γεμάτα υγεία! Να είσαι πάντα έτσι χαρούμενος, χαμογελαστός κι ευτυχισμένος με τους ανθρώπους που θα επιλέξεις να έχεις δίπλα σου! Σ’ αγαπώ μέχι το φεγγάρι και πίσω ξανά!».

https://www.instagram.com/p/CsyPC8VM4DP/

Και η Έλενα Τσαβαλιά έχει εκφράσει την υπερηφάνεια της για τον Χάρη, μέσα από αναρτήσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στα 19α γενέθλιά του έγραψε: «Το πρώτο δικό σου κλάμα ζωής… το μεγαλύτερο δικό μου κλάμα ευτυχίας! Από τότε -μέχρι σήμερα- μετράω 19 χρόνια ΕΥΤΥΧΙΑΣ. Χρόνια πολλά γιε μου! Όλες μου οι ευχές και οι προσευχές για σένα!!! Σ’ αγαπάω ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ!!!».

Πηγή φωτογραφιών του Χάρη με τους γονείς του στο εμπορικό: NDP PHOTOS