Η απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου στο σχόλιο του Γιάννη Μυγδαλά επιβεβαίωσε ότι είναι μόνο φίλοι

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου στο σχόλιο του Γιάννη Μυγδαλά επιβεβαίωσε ότι είναι μόνο φίλοι

Η Κατερίνα Καινούργιου δείχνει αρκετά ανανεωμένη το τελευταίο διάστημα και όλοι αναρωτιούνται αν «φταίει ο έρωτας για ό,τι της συμβαίνει» με εκείνη όμως, τεχνιέντως να διαψεύδει κάθε φήμη.

Η Κατερίνα Καινούργιου αυτό το καλοκαίρι πέρασε ένα από τα πιο ξέγνοιαστα της ζωής της κι αυτό το αντιλήφθηκαν μέχρι και οι followers της.

Ήταν από τις πρώτες φορές που την είδαμε στις φωτογραφίες που δημοσίευσε στο Instagram της πιο ανέμελη από ποτέ, σχεδόν σε όλη τη διάρκειά τους χωρίς ίχνος make up - κάτι που οι περισσότεροι σχολίασαν πολύ θετικά - ενώ το τεράστιο χαμόγελό της στις περισσότερες φωτογραφίες της έδειχνε πως διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της. Και πώς να μην συμβαίνει αυτό, αφού η παρουσιάστρια ήταν πέρσι από τους «νικητές» της τηλεοπτικής σεζόν με την εκπομπή της Super Κατερίνα.

Οι φήμες για νέο ειδύλλιο και η απάντηση που ήρθε μέσα από το post της

Και παρότι γνωρίζουμε ότι τα επαγγελματικά της Κατερίνας Καινούργιου πάνε από το καλό στο καλύτερο, δεν γνωρίζουμε αν το ίδιο συμβαίνει και στα προσωπικά της αφού η ίδια όπως είχε εξομολογηθεί και στο Καλό Μεσημεράκι, πλέον θα προστατεύει περισσότερο την προσωπική της ζωή.

Όπως είχε πει χαρακτηριστικά η ίδια τότε στη συνέντευξή της: «Μπορεί και να έχω σχέση και κανείς να μην το ξέρει. Η προσωπική ζωή είναι προσωπική ζωή. Ξέρεις τι έκανα χθες σπίτι μου; Όλοι έχουμε κάνει λάθη κι έχω κάνει κι εγώ. Επειδή έφαγα χαστούκια στην προσωπική μου ζωή και ίσως έχω μπλέξει και με λάθος ανθρώπους, βάζεις ένα «χ». Δεν υπάρχουν πληροφορίες για την προσωπική μου ζωή εδώ και πολύ καιρό. Όποιος με γνωρίσει και δει τι άνθρωπος είμαι δε θα ξεκολλήσει από εμένα. Σίγουρα θα με ερωτευτεί γιατί ξέρω ότι είμαι πολύ δοτικός άνθρωπος. Αν έρθει ένας μεγάλος έρωτας και μου χτυπήσει την πόρτα και πει να με πάρει να φύγουμε θα το έκανα, θα τα άφηνα όλα».

https://www.instagram.com/p/CwhmVYvo7UT/

Παρ' όλα αυτά, κάποια δημοσιεύματα την άνοιξη είχαν αναφερθεί σε νέο ειδύλλιο της Κατερίνας Καινούργιου με τον επιχειρηματία Γιάννη Μυγδαλά, ύστερα από κάποιες κοινές τους εμφανίσεις αλλά και την παρουσία του στα γενέθλιά της . Ωστόσο, οι δυο τους είναι μόνο φίλοι - και μάλιστα εδώ και χρόνια - κάτι που φάνηκε και στα σχόλια που αντάλλαξαν κάτω από το πρόσφατο post της.

katken.jpeg

Η παρουσιάστρια, λοιπόν δημοσίευσε μια φωτογραφία της με τη Margot Robbie, με αφορμή την πρόσφατη φωτογράφισή της για γνωστό περιοδικό, στην οποία φορούσε το ίδιο ροζ Prada σύνολο με τη Χολιγουντιανή σταρ. Οι followers της, μάλιστα, υποστήριξαν πως σε εκείνη πήγαινε καλύτερα και πως ήταν πιο εντυπωσιακή από την «Barbie».

Στα σχόλια, λοιπόν κάτω από την ανάρτηση της ο Γιάννης Μυγδαλάς σχολίασε «Ποια είναι αυτή δίπλα σου;» με την Κατερίνα Καινούργιου να του λέει: «Μια τέτοια θα ήθελα να βρεις» κι εκείνος να της απαντά ότι είναι πολύ «αισιόδοξη» για εκείνον.

373044411_319203480523997_1422127616877003085_n.jpg

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που χρεώνουν κάποιο νέο φλέρτ στην παρουσιάστρια, με ακόμα πιο πρόσφατο ένα δημοσίευμα που αφορούσε τις διακοπές της στην Αντίπαρο, στο οποίο όμως ο νεαρός που βρισκόταν στο πλάι της ήταν ο αδερφός της κι όχι κάποιος νέος σύντροφος. Μάλιστα, η ίδια απάντησε σε story της πως πρόκειται για εκείνον δημοσιεύοντας και μια ακόμα φωτογραφία τους από τη βραδιά στο νησί.