Το αστρονομικό ποσό που έλαβε ο Johnny Depp για τη μεγάλη επιστροφή στις διαφημίσεις

Το αστρονομικό ποσό που έλαβε ο Johnny Depp για τη μεγάλη επιστροφή στις διαφημίσεις
2023 Invision

O Johnny Depp έκανε «χρυσό» deal με τον εμβληματικό οίκο μόδας και εξασφάλισε μια αξιοζήλευτη αμοιβή.

Ένα χρόνο μετά το τέλος της δικαστικής του Johnny Depp και της πρώην συζύγου του, Amber Heard, ο διάσημος ηθοποιός έχει γυρίσει σελίδα και προσπαθεί να βρει τα πατήματά του.

Η πολύκροτη δίκη είχε μεγάλο αντίκτυπο στην καριέρα του 60χρονου ο οποίος έχει κάνει δυναμικό comeback στον χώρο της υποκριτικής τους τελευταίους μήνες και όλα δείχνουν ότι επέστρεψε για να μείνει.

Το αστρονομικό ποσό που έλαβε ο Johnny Depp για διαφήμιση

Ο σταρ της ταινίας «Οι Πειρατές της Καραϊβικής» πρωταγωνιστεί στο νέο διαφημιστικό του Dior με τίτλο «The Call Of The Blazing Sun» για το διάσημο άρωμα του Οίκου, «Sauvage». O Χολυγουντιανός σταρ φέρεται να υπέγραψε τριετές συμβόλαιο αξίας 20 εκατομμυρίων δολαρίων.

https://www.instagram.com/p/Cw5YI-dt_52/

Σύμφωνα με την Daily Mail o Depp ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Γαλλικό οίκο πριν λίγους μήνες ενώ το Variety αναφέρει πως ο ηθοποιός μπορεί να έκλεισε την μεγαλύτερη συμφωνία-αμοιβή για spot ανδρικών αρωμάτων στην ιστορία.

Ο 60χρονος έγινε για πρώτη φορά το κεντρικό πρόσωπο του συγκεκριμένου ανδρικού αρώματος το 2015 και συνέχισε να συνεργάζεται με τον Dior εν μέσω της πολύκροτης δίκης με την πρώην σύζυγό του, Amber Heard η οποία τον κατηγόρησε για σωματική κακοποίηση και σεξουαλική επίθεση.

Ο Johnny Depp είναι πρόθυμος να συγχωρήσει τη Disney και να επιστρέψει με ταινία-έκπληξη

Η Dior στάθηκε στο πλευρό του ηθοποιού καθ’ όλη τη διάρκεια της δικαστικής διαμάχης και είναι αξιοσημείωτο πως οι πωλήσεις του αρώματος αυξήθηκαν σημαντικά στα καταστήματα λιανικής (σύμφωνα με έρευνα της Wall Street Journal τον Ιούνιο του 2022).

https://www.instagram.com/reel/CwridH-tuFR/

«Τολμηρός και δυνατός, στην ουσία του, στην αλήθεια του, ενσαρκώνει την ψυχή του Sauvage», έγραψε ο οίκος Dior στη λεζάντα της ανάρτησής του στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CwsMDMMtpqC/

Στο διαφημιστικό video ο διάσημος ηθοποιός εμφανίζεται με μαύρα ρούχα, ασημένια κοσμήματα και νέο hair look που τον κολακεύει ιδιαίτερα και μας θυμίζει τον παλιό, καλό Johnny Depp που όλες αγαπήσαμε.

Η δικαίωση του Johnny Depp στη δίκη με την Amber Heard

Έξι ολόκληρες εβδομάδες, αμέτρητες καταθέσεις και εξετάσεις στοιχείων χρειάστηκαν για να πειστούν οι ένορκοι και να καταλήξουν ομόφωνα στην απόφαση της δίκης Depp-Heard. Το δικαστήριο δικαίωσε τον Johnny Depp, με την τελική ετυμηγορία να ανακοινώνεται την Τετάρτη 1 Ιουνίου 2022.

Ο διάσημος ηθοποιός απέδειξε περίτρανα ότι η πρώην σύζυγός του τον δυσφήμησε επί σκοπού στο κείμενο που έγραψε το 2018 η Washington Post και ανέφερε πως η Heard ήταν θύμα ενδοοικογενειακής βίας.

https://www.instagram.com/p/CeRl1FwMmR6/

«6 χρόνια πριν, η ζωή μου, η ζωή των παιδιών μου, η ζωή των ανθρώπων που βρίσκονταν πιο κοντά μου κι επίσης, η ζωή των ανθρώπων που για πολλά, πολλά χρόνια με υποστήριζαν και πίστευαν σε μένα άλλαξε για πάντα. Όλα μέσα σε μία στιγμή. Ψευδείς, πολύ σοβαρές και εγκληματικές κατηγορίες μου αποδόθηκαν μέσω των media, που πυροδότησαν ένα ατέλειωτο μπαράζ περιεχομένου γεμάτου μίσους, παρόλο που ποτέ δεν μου ασκήθηκε δίωξη. Είχαν ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο μέσα σε ένα nanosecond και είχαν μία σεισμική επιρροή στη δουλειά και την καριέρα μου. Xρόνια αργότερα, το δικαστήριο μου έδωσε πίσω τη ζωή μου», έγραψε με αφοπλιστική ειλικρίνεια ο Johnny Depp σε ανάρτησή του.

Πηγή κεντρικής: apimages.com