Ο Elon Musk μίλησε για την ερωτική ζωή με την Amber Heard και δημοσίευσε σπάνια #tbt φωτογραφία της

Ο Elon Musk μίλησε για την ερωτική ζωή με την Amber Heard και δημοσίευσε σπάνια #tbt φωτογραφία της

Ο Elon Musk έκανε αποκαλύψεις για τη σχέση του με την Amber Heard. Η αδημοσίευτη φωτογραφία της ηθοποιού και οι δηλώσεις του αδερφού του.

Το 2017 ο Elon Musk και η Amber Heard είχαν μία παθιασμένη on-off σχέση, λίγο μετά το πολύκροτο διαζύγιο της 37χρονης ηθοποιού με τον Johnny Depp.

Ο διάσημος επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης των SpaceX και Τesla φημίζεται για τις αποκαλυπτικές δηλώσεις του και πριν λίγα 24ωρα δεν δίστασε να μιλήσει για την ερωτική ζωή με την πρώην σύντροφό του.

Ο Μusk έκανε «πικάντικες» αναφορές και είπε πως η Amber Heard συνήθιζε να ντύνεται σαν το αγαπημένο του χαρακτήρα βιντεοπαιχνιδιών. Η ηθοποιός φέρεται να είχε αγοράσει τη στολή της Mercy από το «Overwatch» για να ικανοποιήσει τον αγαπημένο της.

«Ντύθηκε Mercy. Ήταν φοβερό», έγραψε ο Εlon Musk στο X (Twitter) πριν λίγες ημέρες.

Η Amber Heard «εξαφανίστηκε» από το Twitter και όλες οι υποψίες στράφηκαν στον Elon Musk

Oι «πικάντικες» αποκαλύψεις του Elon Musk για τη σχέση του με την Amber Heard

Σε ένα άλλο tweet , ο ισχυρός άντρας της τεχνολογίας μοιράστηκε μια φωτογραφία της Amber Heard όπου την βλέπουμε να ποζάρει με το πρωτότυπο κοστούμι.

Screenshot-2023-09-14-173421.png

Στην ομότιτλη βιογραφία του Musk, η οποία κυκλοφόρησε την Τρίτη (12/09) ο συγγραφέας, Walter Isaacson εξήγησε πως η Amber Heard παρήγγειλε το κοστούμι αφού ο CEO της Tesla της είπε ότι έμοιαζε με τον χαρακτήρα του βιντεοπαιχνιδιού.

«Έτσι πέρασε δύο μήνες σχεδιάζοντας και παραγγέλνοντας ένα κοστούμι από την κορυφή μέχρι τα νύχια για να μπορέσει να παίξει ρόλους για αυτόν», έγραψε ο Isaacson σε ένα απόσπασμα που δημοσίευσε η Daily Mail.

Το βιβλίο αναφέρει επίσης ότι ο αδερφός του επιχειρηματία, Kimbal Musk, δεν συμπαθούσε ιδιαίτερα την Αmber Heard.

Μιλώντας για τις σχέσεις του αδερφού του, ο Kimbal Μusk δήλωσε: «Είναι πραγματικά λυπηρό που ερωτεύεται αυτούς τους ανθρώπους που είναι πραγματικά κακοί μαζί του. Είναι πανέμορφες, δεν υπάρχει αμφιβολία, αλλά έχουν μια πολύ σκοτεινή πλευρά και ο Elon ξέρει ότι είναι τοξικές».

Την ίδια ώρα η τραγουδίστρια Grimes, η οποία έχει αποκτήσει τρία παιδιά με τον Musk, περιέγραψε τη Heard ως «χαοτικό κακό», σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα.

Πηγή κεντρικής: apimages.com