Οι φωτογραφίες του Elon Musk σε Μύκονο και Δήλο είναι τέλειες για το Twitter

Οι φωτογραφίες του Elon Musk σε Μύκονο και Δήλο είναι τέλειες για το Twitter

Ο δισεκατομμυριούχος εντοπίστηκε από τους παπαράτσι σε υπερπολυτελές σκάφος να το «ζει».

Στη χώρα μας βρισκόταν τα τελευταία 24ωρα ο Elon Musk, ο πολυσυζητημένος ιδοκτήτης της Tesla και της SpaceX. Ο διάσημος δισεκατομμυριούχος απόλαυσε το ολιγοήμερο διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις στις Κυκλάδες και συγκεκριμένα στο νησί της Μυκόνου.

Σήμερα ωστόσο αποχώρησε εσπευσμένα για την Αμερική, σύμφωνα πάντα με τα tweet της Elon jet που δείχνουν συνεχώς που βρίσκεται το ιδιωτικό αεροσκάφος του επιχειρηματία.

tweetmusk1.png

Tα tweets που δημοσιεύτηκαν δείχνουν ότι το προσωπικό του Gulfstream απογειώθηκε από τη Μύκονο τα ξημερώματα της Δευτέρας. Το αεροσκάφος προσγειώθηκε στο Austin του Τexas και απογειώθηκε ξανά για το Long Beach της California.

Ο Elon Musk νοίκιασε υπερπολυτελές σκάφος

Ο 51χρονος ισχυρός άντρας εντοπίστηκε από τους φωτογράφους μαζί με την νέα του σύντροφο, της οποίας η ταυτότητα παραμένει για την ώρα άγνωστη. Το ζευγάρι γευμάτισε σε διάσημο εστιατόριο της Αγίας Άννας και αργότερα εντοπίστηκε στα Ρήνεια και την Δήλο όπου έκανε βουτιές στα κρυστάλλινα νερά.

Κρουαζιέρα στην Δήλο και τα Ρήνεια φέρεται πως έκανε το ερωτευμένο ζευγάρι με υπερπολυτελές yacht, το οποίο νοίκιασε ο επιχειρηματίας έναντι 7.000 ευρώ από γνωστή εταιρία με σκάφη. Πολυ θετικά σχολιάστηκε το γεγονός ότι ο Musk γνώριζε καλά την ιστορία της Δήλου ενώ όσοι ήρθαν σε επαφή μαζί του τονίζουν πόσο ευγενικός και ταπεινός ήταν.

https://www.instagram.com/p/CgMduxgso4G

Elon Musk: Εμφανίστηκε στο Met Gala με supermodel και δεν είναι άλλη από τη μητέρα του

Ο Elon Musk κάνει διακοπές στην Μύκονο με το νέο του κορίτσι

O Elon Musk θέλησε να αποφορτιστεί και να ξεχάσει για λίγο την δικαστική διαμάχη με το Twitter, καθώς η εταιρεία τού ζητάει το ποσό των 44 δις ευρώ για αθέτηση συμφωνίας. Η κάμερα του Mykonos Live TV τον εντόπισε την ώρα που αποχωρούσε με σκάφος από γνωστό εστιατόριο στην περιοχή της Αγίας Άννας Μυκόνου.

https://www.instagram.com/p/CgJBTGMtlPU

Ο δισεκατομμυριούχος, η σύντροφός του και η παρέα τους απόλαυσαν το γεύμα τους στο ειδυλλιακό σημείο και αποχώρησαν αθόρυβα μαζί με την ασφάλειά τους.

https://www.instagram.com/p/CgQ_vK9saP4

Πηγή κεντρικής: getty