Ο Elon Musk τρολάρει απροκάλυπτα την Grimes που θέλει να αποκτήσει αυτιά ξωτικού

Ο Elon Musk τρολάρει απροκάλυπτα την Grimes που θέλει να αποκτήσει αυτιά ξωτικού

Η Grimes, και ο Elon Musk στο Met Gala 2018

AP

Μία δημόσια συνομιλία που έκανε αρκετούς να απορούν. 

Ο Elon Musk και η Grimes έχουν απασχολήσει αρκετές φορές την επικαιρότητα με τη σχέση τους. Την ώρα που έχουν αποκτήσει, μάλιστα, δύο παιδιά μαζί, εντύπωση είχε προξενήσει το γεγονός ότι, εκείνος έλεγε ότι είχαν χωρίσει, εκείνη δήλωνε πως τον αποκαλούσε «σύντροφό» της και πως απλά έχουν βρει έναν δικό τους τρόπο ζωής.

«Δεν υπάρχει λέξη για αυτό (που έχουμε). Κατά πάσα πιθανότητα, θα αναφερόμουν σε εκείνον ως το αγόρι μου, αλλά είμαστε χαλαρά. Ζούμε σε ξεχωριστά σπίτια. Είμαστε κολλητοί. Βλέπουμε ο ένας τον άλλον περιστασιακά. Έχουμε κάτι δικό μας και δεν περιμένω από τον υπόλοιπο κόσμο να το καταλάβει», έχει πει.

Το tweet της Grimes

Η 34χρονη τραγουδίστρια, πρόσφατα, απευθύνθηκε στο Twitter για να μοιραστεί τους προβληματισμούς της σχετικά με κάποιες πλαστικές που έχει στο μυαλό της. Είπε πως στα μέσα των 30s της σκέφτεται κάποιες αλλαγές και ρώτησε αν έχει το κοινό να της προτείνει κάτι. Έπειτα, ρώτησε για αυτιά ξωτικού.

«Έχει κάποιος βάλει αυτιά ξωτικού με καλό αποτέλεσμα; Φοβάμαι μήπως ο χόνδρος του αυτιού δυσκολευτεί να επουλωθεί. Ειδικά ως μουσικός, αυτό το χειρουργείο μοιάζει επικίνδυνο, αλλά το ήθελα για όλη τη ζωή μου. Είμαι περίεργη για τις εμπειρίες των ανθρώπων», είπε η Grimes περιμένοντας απαντήσεις από το κοινό. Και πράγματι ήρθαν.

grimes_elon_musk_tweet.jpg

H απάντηση του Elon Musk

Ανάμεσα στις απαντήσεις, ωστόσο, βρέθηκε και αυτή του Elon Musk.

«Τα αρνητικά του χειρουργείου για αυτιά ξωτικού πιθανότατα υπερτερούν των θετικών», έγραψε και η Grimes τού απάντησε: «Για να είμαι ειλικρινής, αυτό ακούγεται δουλειά για crispr. Είμαι στενοχωρημένη που γεννήθηκα μερικές γενιές νωρίτερα».

Αν αναρωτιέσαι τι είναι το CRISPR, τα αρχικά του αναφέρονται στο Clustered Regularly Interspaced Short Palindromic Repeats που είναι «το χαρακτηριστικό ενός βακτηριακού αμυντικού συστήματος που αποτελεί τη βάση για την τεχνολογία επεξεργασίας γονιδιώματος CRISPR-Cas9», σύμφωνα με το Broad Institute of MIT and Harvard.

Ο όρος χρησιμοποιείται για συστήματα «που μπορούν να προγραμματιστούν για να στοχεύουν συγκεκριμένα τμήματα γενετικού κώδικα και να επεξεργάζονται DNA σε ακριβείς τοποθεσίες, καθώς και για άλλους σκοπούς, όπως για νέα διαγνωστικά εργαλεία».

Elon Musk Reaction GIF by Saturday Night Live

Οι φωτογραφίες του Elon Musk σε Μύκονο και Δήλο είναι τέλειες για το Twitter

Ο Elon Musk γνωρίστηκε με την Grimes το 2018 και η πρώτη τους δημόσια εμφάνιση ήταν στο Met Gala της ίδιας χρονιάς. Τον Μάιο του 2020, απέκτησαν τον γιο τους, X Æ A-12, ενώ τον Δεκέμβριο του 2021 απέκτησαν το δεύτερο μέσω παρένθετης μητέρας, την κόρη τους Exa Dark Sideræl.