Η συγκινητική εξομολόγηση της Kerry Washington για την έκτρωση και τον βιολογικό της πατέρα

Η συγκινητική εξομολόγηση της Kerry Washington για την έκτρωση και τον βιολογικό της πατέρα
Invision

H Kerry Washington ανακάλυψε ότι ο Earl Washington δεν είναι ο βιολογικός της πατέρας και μίλησε με ειλικρίνεια για την απόφασή της να κάνει έκτρωση σε ηλικία 20 ετών.

Η Kerry Washington κυκλοφόρησε πρόσφατα την βιογραφία της «Thicker Than Water» και στέλνει ηχηρό μήνυμα σε όλες τις γυναίκες τονίζοντας ότι δεν είναι μόνες τους όταν πρόκειται να πάρουν δύσκολες αποφάσεις για το σώμα τους.

Στο βιβλίο της η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο ξεκίνημα της καριέρας της, λίγο μετά την επιτυχία του «Save the Last Dance» και του «She Hate Me». Η σταρ της μεγάλης οθόνης γνώρισε την επιτυχία στα 20 της χρόνια και μοιράστηκε με το κοινό πως είχε μια ερωτική σχέση που οδήγησε σε εγκυμοσύνη.

H εξομολόγηση της Kerry Washington για την έκτρωση

Η 46χρονη είναι σήμερα μητέρα τριών παιδιών και μέσα από το νέο της βιβλίο έκανε μια μεγάλη αποκάλυψη αναφέροντας ότι στα 20 της προέβη σε έκτρωση.

Η Washington αναφέρει ότι έδωσε ψεύτικο όνομα στους γιατρούς για να προστατεύσει την ιδιωτική της ζωή, καθώς η καριέρα της ήταν εκείνη την περίοδο στο απόγειό της. Όπως η ίδια παραδέχθηκε ένιωσε ντροπή καθώς και έναν βαθμό υποκρισίας κατά τη διάρκεια της έκτρωσης αφού στην εφηβεία της είχε εργαστεί ως εκπαιδεύτρια σεξουαλικής υγείας.

«Πάλεψα πολύ στην αρχή με το αν θα συμπεριλάβω ή όχι την ιστορία της έκτρωσης. Στην αρχή δεν ήμουν πραγματικά σίγουρη για το αν ταιριάζει σ’ αυτήν την ιστορία της ζωής μου. Αλλά άρχισα να αισθάνομαι ότι ήταν πραγματικά σημαντικό για μένα να το μοιραστώ», είπε αρχικά η ηθοποιός στο People.

Η Sophie Turner κάνει μήνυση στον Joe Jonas, ζητά πίσω τις κόρες της και το διαζύγιο έγινε άβολο

https://www.instagram.com/p/Cw3jXTAPm9S/

Και πρόσθεσε: «Αυτή η ιστορία είχε να κάνει με την κατανόηση του εαυτού μου και του κόσμου καθώς εξελισσόταν η καριέρα μου. Είναι τόσο σημαντικό για μένα ότι η έκτρωση δεν είναι μια κακή λέξη και ότι η έκτρωσή μου δεν είναι άλλο ένα πράγμα στον κατάλογο των πραγμάτων για τα οποία ντρέπομαι».

Σε άλλο σημείο η 46χρονη δήλωσε με ειλικρίνεια: «Βρισκόμαστε σε μια στιγμή όπου είναι πραγματικά σημαντικό να λέμε την αλήθεια για τις αναπαραγωγικές μας επιλογές, επειδή κάποιες από αυτές τις επιλογές μας αφαιρούνται. Λέω την αλήθεια μου για τη ζωή μου, ανασύροντας κάποια από τα μυστικά μου. Δεν θέλω το να μην το πω να κάνει κάποιον να πιστεύει ότι υπάρχει ντροπή».

Η συγκινητική αποκάλυψη για τον βιολογικό της πατέρα

Στη βιογραφία της η ηθοποιός αποκάλυψε ότι πρόσφατα έμαθε εντελώς τυχαία πως ο Earl Washington δεν είναι ο βιολογικός της πατέρας.

«Πραγματικά ανέτρεψε τον κόσμο μου», είπε ο ηθοποιός στο People και εξήγησε ότι ανακάλυψε το οικογενειακό μυστικό λίγο αφότου είπε στους γονείς της ότι σχεδίαζε να εμφανιστεί στο «Finding Your Roots», μια σειρά του PBS όπου οι celebrities μαθαίνουν για τους προγόνους τους μέσω τεστ DNA.

https://www.instagram.com/p/CxnMpfwAsR-/

Το 2018 oι γονείς της Washington μίλησαν με τον παρουσιαστή της εκπομπής, ο οποίος τους συμβούλεψε να μιλήσουν στην κόρη τους πριν γίνει το γύρισμα του επεισοδίου.

https://www.instagram.com/reel/CwYDihgA2Rx/

«Όταν πήρα αυτές τις πληροφορίες, είπα πως τώρα ξέρω την ιστορία μου», δήλωσε η Washington και παραδέχθηκε πως έκανε πολλές ερωτήσεις στους γονείς της ενώ προσπαθούσε να τους υποστηρίξει σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Η ηθοποιός έμαθε ότι οι γονείς της επέλεξαν να χρησιμοποιήσουν έναν ανώνυμο δότη σπέρματος για να βοηθήσουν στη σύλληψη μετά από προβλήματα γονιμότητας που αντιμετώπιζαν.

Η Kerry Washington πιστεύει ότι αυτό το μεγάλο μυστικό ήταν υποσυνείδητα ο λόγος για τον οποίο παλαιότερα είχε άγχος και προβλήματα αυτοεκτίμησης ενώ ήρθε αντιμέτωπη και με διατροφική διαταραχή. Αξιοσημείωτο είναι πως η αποκάλυψη της αλήθειας είχε θετικό αντίκτυπο στη σχέση της ηθοποιού με τους γονείς της.

«Άρχισα πραγματικά να έχω πολύ περισσότερη αγάπη, συμπόνια και κατανόηση για τους γονείς μου. Η βαθιά βουτιά στην οικογενειακή μας ιστορία με έκανε να μπω στη θέση τους και να σκεφτώ τα πράγματα που έπρεπε να διαχειριστούν και τι πέρασαν και τι θυσίασαν. Και πραγματικά με έκανε να νιώσω πιο κοντά τους», δήλωσε η Washington.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες της ηθοποιού.

Πηγή κεντρικής: apimages.com