Λίγο πριν «εισβάλλει» στον Σασμό η Πηνελόπη Τσιλίκα έκανε μια μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

Λίγο πριν «εισβάλλει» στον Σασμό η Πηνελόπη Τσιλίκα έκανε μια μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

H Πηνελόπη Τσιλίκα έκανε την πιο τολμηρή αλλαγή μέχρι σήμερα στα μαλλιά της λίγο πριν την είσοδό της στον Σασμό. Τα εντυπωσιακά hair looks και οι ωραιότερες φωτογραφίες της ηθοποιού.

Ο τελευταίος κύκλος της σειράς «Σασμός», που καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Δευτέρας (25/09) και στα νέα επεισόδια που θα απολαύσουμε στους δέκτες μας εισβάλλουν νέα πρόσωπα, ανάμεσά τους και η Πηνελόπη Τσιλίκα.

Το τηλεοπτικό comeback

Η ταλαντούχα ηθοποιός που έγινε ευρέως γνωστή από την ταινία του Παντελή Βούλγαρη, «Μικρά Αγγλία» και τη σειρά «Σιωπηλός Δρόμος» θα υποδυθεί τη μικρότερη αδερφή του Ευθύμη Φαρμάκη, την Εύα Αβραμίδη, η οποία είναι αρχιτέκτονας.

https://www.instagram.com/p/Cw7zQ3vgxlZ/

Τα δυο αδέλφια αναγκάστηκαν να χωριστούν μετά τον θάνατο των γονιών τους καθώς τον Ευθύμη τον πήρε ένας θείος του στην Κρήτη, ενώ η Εύα υιοθετήθηκε και αγαπήθηκε από μια πλούσια οικογένεια Ελλήνων που ζούσαν στο εξωτερικό. Μετά τον θάνατο του Ευθύμη αποφασίζει να πάει στην Άνω Ποριά για να βρει αυτόν που σκότωσε τον αδερφό της.

Οι εξελίξεις αναμένονται καταιγιστικές και το μόνο σίγουρο είναι πως μετά την προσθήκη της Πηνελόπης Τσιλίκα στο cast οι fans της δημοφιλούς σειράς θα έχουν έναν ακόμη λόγο για να προσμένουν τα επόμενα επεισόδια.

Η Πηνελόπη Τσιλίκα είναι η Εύα του Σασμού και αντί να εκδικηθεί ερωτεύεται το πιο λάθος πρόσωπο

H μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση της Πηνελόπης Τσιλίκα

Η 35χρονη έχει πειραματιστεί αρκετά με την εικόνα της και δεν διστάζει να κάνει μεγάλες αλλαγές στα μαλλιά της για χάρη ενός ρόλου, όπως άλλωστε οφείλει ένας επαγγελματίας ηθοποιός.

https://www.instagram.com/p/CTW__ItKcF-/

Τα τελευταία χρόνια η Πηνελόπη Τσιλίκα τόλμησε να δοκιμάσει πολλά, διαφορετικά στυλ μαλλιών από μακριά καστανά, πιο ginger τόνους και ξανθό πλατινέ. Πρόσφατα η ίδια μοιράστηκε μερικές νέες φωτογραφίες της στο Instagram, αποκαλύπτοντάς μας την μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της για χάρη του νέου της ρόλου.

https://www.instagram.com/p/CxfmJMLI5so/

Η δημοφιλής καλλιτέχνης έκοψε αρκετά τα μαλλιά της και υιοθέτησε μια ξανθιά σαντρέ απόχρωση, με την οποία θα την δούμε στον Σασμό.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και τη δημοσιογράφο Ναταλία Αργυράκη η ηθοποιός είχε αναφέρει: «Οι γυναίκες στον χώρο της υποκριτικής αντιμετωπίζουμε ένα αντικειμενικό θέμα. Είμαστε υπερδιπλάσιες από τους άνδρες συναδέλφους μας και αυτό από μόνο του δημιουργεί προβλήματα. Ταυτόχρονα οι ανδρικοί ρόλοι είναι πολύ περισσότεροι οπότε για εμάς τις γυναίκες ο ανταγωνισμός είναι πολύ πιο ισχυρός».

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες με όλες τις αλλαγές στα μαλλιά της ηθοποιού.

Πηγή κεντρικής: penelope_tsilika