Η Jennifer Aniston μούσα του CR Fashion Book: Όσα παραδέχτηκε για την υγεία και τους φίλους της

Η Jennifer Aniston μούσα του CR Fashion Book: Όσα παραδέχτηκε για την υγεία και τους φίλους της

Η Jennifer Aniston τολμά για μια ακόμα φορά και μετά την Kim Kardashian γίνεται η δεύτερη κυρία που μπαίνει στο εξώφυλλο του περιοδικού CR Fashion Book και συμμετέχει σε μία σειρά από αφιερωματικά projects.

Οι πόζες τολμηρές, το σώμα της Jen Aniston ακάλυπτο και πιο fit από ποτέ, τα crop tops στο προσκήνιο και οι ασπρόμαυρες λήψεις κάνουν το αποτέλεσμα ακόμα πιο «dark» και εντυπωσιακό.

Η ίδια η 54χρονη ηθοποιός, στη συνέντευξή της μιλάει για την καθημερινή ρουτίνα αυτοβελτίωσής της, είτε μιλάμε για το τι τρώει, το πώς γυμνάζεται ή το ποια προϊόντα ομορφιάς χρησιμοποιεί.

https://www.instagram.com/p/CxsfqOrLNXx/

Το βασικό για την Aniston είναι πως φέρνει την ενέργεια και την υγεία της από τα μέσα προς τα έξω:

https://www.instagram.com/p/Cxsqe6vrjWa/

«Πίνω πολύ νερό, αθλούμαι και κινούμαι καθημερινά, προσπαθώ να τρώω φρέσκες τροφές και να κοιμάμαι όσο περισσότερο μπορώ. Και το πιο σημαντικό, προσπαθώ πολύ να σκέφτομαι τι θέλω να βάζω στο μυαλό μου, ο κόσμος μας δοκιμάζεται και ξέρω πως όλοι νοιαζόμαστε αλλά είναι εξίσου δύσκολο το να κρατάμε εκτός τη φασαρία»

Την Jennifer, για το επετειακό εξώφυλλο των δέκα χρόνων του, το περιοδικό εκπροσώπησε η editor in chief Carine Roitfeld η οποία και έντυσε την Aniston.

https://www.instagram.com/reel/CxtGWNRxcl-/

Μιλώντας για το «παιδί» της, τη σειρά μαλλιών Lolavie, η Jen εξομολογείται πως η δημιουργία του ήταν στα σκαριά για δεκαετίες:

«Όλα τα προϊόντα που έχω χρησιμοποιήσει στο σπίτι ή στη δουλειά, ήταν όλα κομμάτι της δημιουργίας του Lola Vie», λέει η Jen η οποία εξομολογείται πως η απόφαση πάρθηκε τώρα χάρη στην ομάδα που δημιούργησε:

«Από το ξεκίνημα είπα στην ομάδα μου πως η δέσμευσή μου είναι να έχω μια σειρά προϊόντων για τα μαλλιά που θα λειτουργούν, τα συστατικά θα είναι σωστά και συνεχίζουμε να αναπτύσσουμε τα προϊόντα μας μέχρι το αποτέλεσμα να μας ικανοποιεί, δεν τρώμε αν δεν το πετύχουμε», τονίζει η ηθοποιός η οποία εξομολογείται χαρακτηριστικά:

«Λατρεύω τα όμορφα μαλλιά και όχι τα μαλλιά μου δεν δείχνουν πάντα ωραία. Και φυσικά έχω κάνει κουρέματα για τα οποία μετανιώνω, ποιος δεν έχει»;

Το τυπικό βράδυ Σαββάτου ή Κυριακής είναι για την Aniston παρέα με καλούς φίλους και η ιδανική γυμναστική, με το Pvolve, την πλατφόρμα που την έκανε να γυμναστεί όπως ποτέ πριν στο παρελθόν, και δεν κάνει την ίδια προπόνηση δύο φορές.