Ο Mick Jagger δεν θα αφήσει την περιουσία του στα παιδιά του για έναν πολύ σημαντικό λόγο

Ο Mick Jagger δεν θα αφήσει την περιουσία του στα παιδιά του για έναν πολύ σημαντικό λόγο

O Mick Jagger σκοπεύει να δωρίσει όλη του την περιουσία σε φιλανθρωπικά ιδρύματα. Ο λόγος που δεν θα αφήσει μέρος των 500 εκατομμυρίων στα οκτώ παιδιά του.

Ο Μick Jagger είναι αναμφίβολα ένας από τους πιο καταξιωμένους τραγουδιστές της γενιάς του και έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια μεγάλη περιουσία η οποία ξεπερνά τα 500 εκατομμύρια.

Μετά από σχεδόν εξήντα χρόνια καριέρας, ο 80χρονος έχει αποφασίσει πώς θα αξιοποιήσει τα χρήματά του όμως προς έκπληξη όλων δεν πρόκειται να τα μοιράσει στα οκτώ παιδιά του, για έναν πολύ σημαντικό λόγο.

Γιατί ο Mick Jagger δεν θα αφήσει την περιουσία του στα παιδιά του

O 80χρονος μίλησε στη «Wall Street Journal» και εξήγησε πως προτιμά να αφήσει τα χρήματά του σε φιλανθρωπικά ιδρύματα, παρά στα οκτώ παιδιά του. O frontman των θρυλικών Rolling Stones υπαινίχθηκε πως μετά τον θάνατό του θα δωρίσει όλη του την περιουσία σε φιλανθρωπικά ιδρύματα για κάνει κάτι καλό στον κόσμο.

O Pierce Brosnan είναι ο σύζυγος που θα ήθελες να έχεις! Οι ευχές για τα γενέθλια της συζύγου του

«Τα παιδιά μου δεν χρειάζονται 500 εκατ. δολάρια για να ζήσουν καλά», δήλωσε ο καλλιτέχνης χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Ίσως κάνεις κάτι καλό στον κόσμο».

Αξιοσημείωτο είναι πως όλα τα μέλη του διάσημου ροκ συγκροτήματος αναγκάστηκαν να μάθουν πώς να χειρίζονται σωστά τα οικονομικά τους, αφού αντιμετώπισαν σοβαρά προβλήματα με τα δικαιώματα ιδιοκτησίας. Όπως έχει γίνει γνωστό oι Stones δεν έχουν τα δικαιώματα του καταλόγου τους πριν από το 1971, ο οποίος περιλαμβάνει πολλές από τις μεγάλες επιτυχίες τους όπως τα: «Satisfaction», «Paint it Black» και «Jumpin Jack Flash».

https://www.instagram.com/reel/CxtaQZnqtIr/

Πρόσφατα ο Mick Jagger συζήτησε το ενδεχόμενο ενός «μεταθανάτιου tour» με AI avatars που θα απεικονίζουν τον ίδιο και τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος στη σκηνή. Αναφερόμενος στην επιτυχία των Abba, o 80χρονος θρύλος της ροκ τόνισε στη «WSJ»: «Μπορείς να έχεις μια μεταθανάτια επιχείρηση τώρα, έτσι δεν είναι; Μπορείς να κάνεις μια μεταθανάτια περιοδεία».

Πηγή κεντρικής: apimages.com