Η Κατερίνα Στικούδη έχει μια διαφορά στη δεύτερη εγκυμοσύνη της συγκριτικά με την πρώτη

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Κατερίνα Στικούδη έχει μια διαφορά στη δεύτερη εγκυμοσύνη της συγκριτικά με την πρώτη

Η Κατερίνα Στικούδη διανύει τη δεύτερη εγκυμοσύμνη της και απολαμβάνει κάθε στιγμή.

Η Κατερίνα Στικούδη διανύει για δεύτερη φορά την πιο ωραία περίοδο στη ζωή μιας γυναίκας, αφού σε λίγους μήνες θα κρατά στα χέρια της το δεύτερο παιδί τoυς με τον Βαγγέλη Σερίφη, με τον οποίο είναι μαζί 14 χρόνια. Η τραγουδίστρια είναι στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της και απολαμβάνει την κάθε στιγμή.

Μάλιστα, όπως είδαμε και στα social media και συγκεκριμένα στο Tik Tok της, η Κατερίνα Στικούδη είναι «ετοιμοπόλεμη» και μέσα στην καλή χαρά, αφού πέρα από την εγκυμοσύνη της, ετοιμάζει και νέα πράγματα επαγγελματικά.

Η ανακοίνωση της δεύτερης εγκυμοσύνης και η διαφορά με την πρώτη

Ήταν στα μέσα του Σεπτέμβρη που μας πέρασε όταν η Κατερίνα Στικούδη αποκάλυψε με τον πιο απρόσμενο τρόπο τη δεύτερη εγκυμοσύνη της. Η ίδια άνοιξε τη μεγάλη συναυλία της Christina Aguilera στη Μάλτα και ολοκληρώνοντας την εμφάνισή της αποκάλυψε το ευτυχές γεγονός λέγοντας: «Έχω έναν ακόμη λόγο να θέλω να δω αυτόν τον κόσμο να γίνεται καλύτερος και πιο ευγενικός. Σε 5 μήνες θα γεννήσω το δεύτερο παιδί μου».

https://www.instagram.com/reel/CxQ0vOENvqb/

Σε σχέση με την πρώτη της εγκυμοσύνη η Κατερίνα Στικούδη δείχνει πιο άνετη τώρα. Άλλωστε, δεν υπάρχει το άγχος της πρώτης εγκυμοσύνης, αφού έχει ήδη στην αγκαλιά της τον Βύρωνα.

Έτσι λοιπόν, είδαμε την τραγουδίστρια να αποκαλύπτει αυτή την φορά την εγκυμοσύνη της στον 4ο μήνα ενώ την πρώτη φορά - παρότι είχε φανεί η φουσκωμένη της κοιλίτσα μέσα από τα βίντεο που δημοσίευε στα social media της -

https://www.instagram.com/tv/CSd9Pz6A09e/

την αποκάλυψη για την εγκυμοσύνη είχε κάνει η φίλη της και τραγουδίστρια Νάγια σε συνέντευξή της στο Kαλοκαίρι #Νοt. Η ίδια είχε πει: «Με την Κατερίνα Στικούδη έχουμε επικοινωνία, της έστειλα και πρόσφατα γιατί έμαθα για το μωράκι της, έμαθα ότι είναι έγκυος. Πραγματικά εύχομαι τα καλύτερα, έχω χαρεί πάρα πολύ για εκείνη. Με το καλό, καλή λευτεριά να πω. Περιμένει και αγοράκι απ’ ότι έμαθα».

Βέβαια, αυτό δεν «πήγε και τόσο καλά», αφού όπως αποκάλυψε αργότερα η Νάγια, η Κατερίνα Στικούδη την έκανε block και unfollow στο Instagram εξαιτίας της αποκάλυψης που έκανε.

Ουσιαστικά, η Κατερίνα Στικούδη έδειξε επίσημα ότι είναι έγκυος όταν συμμετείχε στο backstage του J2US στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της, όπου και επέστρεψε πολύ σύντομα μετά τη γέννηση του γιου της.

H τραγουδίστρια πάντως είχε μοιραστεί τις σκέψεις της στο blog της Stik with me σχετικά με το πώς βίωσε την πρώτη της εγκυμοσύνη κι εκεί ανέφερε πως δεν την έκρυψε, απλά δεν ήθελε να προβάλλει την προσωπική της ζωή. Χαρακτηριστικά είχε γράψει: «Δύο test, και τα δύο θετικά. Η χαρά μας ανείπωτη. Αυτό που μόνο χρειάζεται να μοιραστώ είναι τό ότι η εγγυμοσύνη ήρθε τη στιγμή που ένιωθα έτοιμη. Ε… εντάξει … ίσως μερικούς μήνες νωρίτερα, αλλά όπως και να χει, ήταν μια συνειδητή αποφαση και είμασταν και αρκετά τυχεροί.Ξεκίνησαν λοιπόν οι 9 πιο όμορφοι και σημαντικοί μήνες της ζωής μου....Εδώ να σημειώσω δυο πράγματα. Σε καμία περίπτωση δεν έκρυψα την εγκυμοσύνη μου. Είναι άλλο να μην προβάλλεις την προσωπική σου ζωή και άλλο να αρνείσαι το προφανές».